THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 27 – FIN

Janet Ossebaard & Cyntha Koeter
Musiikkia: Musiikki: Alexander Nakarada, Guilherme Bernardes, Myuu, Beethoven, Savfk, Scott Buckley.

On aika tavata WEF, maailman suurin ja vaarallisin poliittinen kansalaisjärjestö. Katso, miten he soluttautuivat yhteiskunnan jokaiseen osa-alueeseen, asettamalla marionettinsa korkeille paikoille, aivopesemällä heidät koulutusohjelmillaan ja varmistamalla, että WEF:n ilkeät tavoitteet pannaan täytäntöön globaalissa mittakaavassa. Heidän tavoitteensa? Samat kuin aina: maailmanhallinta, uusi maailmanjärjestys, massojen tyhjentäminen ja jäljelle jäävien hyödyttömien syöjien täydellinen alistaminen.

Voimmeko todistaa tämän? Totta kai voimme, ja teemme sen tässä jaksossa. Katsokaa, kuinka WEF:n tiedottajat Klaus Schwab ja Yuval Harari vahvistavat omin sanoin kauhukuvan, jonka esitämme teille juuri ennen kuin annamme heidän puhua. Jos emme olisi antaneet heidän sanoa sitä, ette olisi koskaan uskoneet meitä. Haluatteko tietää, millainen tulevaisuus heillä on mielessään meille hyvin lyhyellä aikavälillä? Katsokaa sitten tämä jakso!

Osa 28 on tekeillä, ja se ladataan heti, kun se on valmis.
Jos pidit tästä osasta, harkitse työmme tukemista: https://www.fallcabal.com/.
Teemme näitä dokumentteja ilman palkkaa, joten olkaa anteliaita lahjoituksissanne! Näin voimme jatkaa työmme jakamista maailmalle ilmaiseksi, jotta voimme herättää mahdollisimman monta ihmistä…
Liity FallCabal Telegram-alustaan saadaksesi ilmaisia päivityksiä päivittäin: https://t.me/Fall_of_the_Cabal.
Äläkä unohda tilata www.fallcabal.com.


Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *