The Finnish Awakening

Elämme varsin erikoista aikaa ja maailmalla tapahtuu paljon sellaista, josta emme saa valtamedian kautta mitään tietoomme. The Finnish Awakening on mukana jakamassa informaatiota Suomalaisille, Suomen kielellä, maailman tapahtumista. Huomattavan paljon asioita ja artikkeleita sensuroidaan meidän näköpiiristämme pois.

Tälle sivustolle on koottuna kaikki itse kääntämämme videot, helpottamaan sinua totuuden selvittämisessä itse.

Olemme myös alkaneet julkaista eri tekijöiden artikkeleita aiheeseen liittyen. Suomeksi käännettyinä tietysti. Nämä löydät tuosta ylhäältä valikolta.

Muistathan vielä harkita avustaa toimintaamme pienellä summalla? Emme saa minkäänlaisia korvauksia miltään eturyhmältä, vaan toimimme täysin omarahoituspohjalta. Kiitos jo etukäteen.


Uutta: Osallistu keskusteluihin suuresta heräämisestä: Keskustelupalstamme.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Luokittelematon | Jätä kommentti

Ihmiskuntaa hallitseva valtapyramidi

Seuraavassa kaaviossa on esitetty yleiskuva pahuuden maailmanlaajuisesta valtarakenteesta, joka on tunkeutunut ihmisyhteiskunnan jokaiseen osa-alueeseen. Tämä yleiskatsaus on tehty perustuen suoriin tietoihin, jotka on saatu suurelta määrältä eliitin ilmiantajia sekä eläkkeellä olevilta poliisietsiviltä, sotilaskenraaleilta ja monilta muilta tahoilta.

Paljastan tämän siinä toivossa, että se auttaa näiden häijyjen verkostojen maailmanlaajuisessa kaatumisessa, koska niiden vahvuus numero yksi on väestön tietämättömyys.

Niin kauan kuin ne toimivat yleisön tietoisuuden ulottumattomissa, ne voivat jatkaa toimintaansa valvomatta. Siksi pyydänkin kaikkia lukijoita olemaan epäröimättä jakamatta tätä, mutta rohkeasti levittämään sitä kauas ja laajalle, sillä se on se, mikä lopulta murskaa näiden verkostojen linnakkeen ihmiskunnan yli.

Niin kauan kuin ne voivat toimia täydellisessä pimeydessä, eli kukaan ei näe niitä, ne voivat jatkaa toimintaansa estoitta.

Kun tämä tuodaan valoon, eli kun maailma tulee tietoiseksi siitä, he eivät voi enää piiloutua, ja heidät saatetaan vastuuseen lukemattomista rikoksistaan ihmiskuntaa ja koko luomakuntaa vastaan. Olkaa siis rohkeita ja levittäkää tätä tietoa

Henkiset entiteetit kommunikoivat salaliitolle hybridihallitsijoiden, meedioiden, meedioiden ja ylipappien välityksellä. Ne kokoontuvat luciferilaisiin seremonioihin, joissa harjoitetaan ihmisuhreja.

Muinaisista sukulinjoista peräisin olevat suvut johtavat operaatioita, joiden tarkoituksena on maailmanhallinta Lontoon Cityn kaltaisten suvereenien valtioiden kautta. He käyttävät CIA:ta, MI6:ta ja Mossadia massojen mielenhallintaan uutismedian ja hallituksen propagandan kautta.

Pankki-imperiumit, globaalit yritykset, Maailman talousfoorumi, Kansainvälinen valuuttarahasto jne. Ne hallitsevat tasoja 4 ja 5 lahjonnan, kiristyksen ja mielenhallinnan avulla. Ne asettavat poliitikot asemaansa vaalimanipulaation avulla.

Korruptoituneet hallitukset pitävät ihmiset voimattomina ja riippuvaisina luoden samalla illuusion demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta. Ne teeskentelevät välittävänsä kansasta, mutta käyttävät sitä samalla käteislehminä rikastuttaakseen tasoja 2 ja 3.

Kriminalisoitu lainvalvonta, korruptoitunut oikeuslaitos ja laittomat verot pitävät ihmiset köyhinä ja voimattomina. Uutiset, koulutus, viihde, elintarviketeollisuus ja Big Pharma pitävät massat hämmentyneinä, jakautuneina ja epäterveinä.

Lahjomattomien ihmisten, jotka rakastavat Luojaa, ihmiskuntaa ja luontoa enemmän kuin rahaa, on vallattava tasot 3-5, jotta tasot 1 ja 2 menettävät voimansa. Ihmiskunnan tarpeisiin on kehitettävä vaihtoehtoisia järjestelmiä.

Toisin sanoen tämän maailman hyvien ihmisten, jotka ovat yhteydessä elämän lähteeseen, on noustava ja otettava paikkansa yhteiskunnassa. Emme ole täällä ollaksemme hiljaisia tarkkailijoita, vaan meillä on kutsumus olla totuuden, oikeudenmukaisuuden, rakkauden ja hyvyyden sotureita.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Korkean tason eliitin orja, puhuu ääneen

Nathalie Augustina oli 1980-luvulla maailmankuulu muotimalli, jota CIA ohjasi mielenhallinnallaan niin, että hänestä tuli eliitin korkeimman tason seksiorja: kuninkaallisten perheiden, valtionpäämiesten, armeijan komentajien, Hollywoodin julkkisten jne. kannalta. Häntä kaupattiin elokuva- ja musiikkiteollisuuden suurille nimille sekä Davosin kaltaisiin huippupaikkoihin, joissa maailman hallitsijat kokoontuvat.

Päästyään irti tästä häijystä verkosta Nathalie sai apua tunnetulta toimittajalta Robin de Ruiterilta (joka vuonna 2008 ennusti vuoden 2020 pandemian hämmästyttävän tarkasti), joka paljasti nämä rikokset kirjassa. Robin jätti kuitenkin pois keskeisiä tietoja, jotka ovat liian vaarallisia julkisuuteen.

Videohaastattelussa Nathalie kertoo, kuinka suuri määrä lapsia kerätään tilaviin huoneisiin, joihin hallituksen virkamiehet tulevat raiskaamaan heidät – sekä pojat että tytöt. Nathalie kuvailee myös laajoja tunneliverkostoja hallituksen rakennusten alla, jonne hänet ja monia muita lapsia vietiin hyväksikäytettäviksi. Samaa tapahtuu sotilastukikohdissa ja muissa paikoissa.

Nathalie kertoi minulle toistuvasti, että todellisuus on vielä paljon pahempi kuin mitä hän on paljastanut. Mutta hänen mukaansa kukaan ei ole valmis kuulemaan tällaista tietoa, koska se on liian kauhistuttavaa.

Hänen todistuksensa vahvistaa Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto, joka aloitti vuonna 2017 operaation paljastaakseen tämän pahuuden yleisölle. NSA on sotilastiedustelupalvelu, jonka patriootit kaappasivat, jotta sitä voitaisiin käyttää taistelussa pahaa vastaan.

Nathalie Augustinan kuvailemat kauhut vahvistavat myös FBI:n, poliisin, marechausseiden, santarmien, armeijan, etsivien ja muiden elossa olevien uhrien entiset johtajat maailmanlaajuisesti. Katso todistusaineistomme raportti.

Lisäksi olen yhteydessä entisten poliisietsivien ja sairaanhoitajien ryhmiin, jotka tekevät yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kanssa dokumentoidakseen tämän ja ryhtyäkseen toimiin, kun aika on oikea. Nämä operaatiot toteutetaan hyvin varovaisesti, sillä monet näistä rikoksista kertoneet henkilöt on pidätetty tai murhattu.

Eliitti ja pimeä henkinen maailma

Minulla oli useita henkilökohtaisia puhelinkeskusteluja Nathalien kanssa, ja hän lähetti minulle kirjeitä, joissa hän kertoi yksityiskohtaisesti rikollisen eliitin henkisestä yhteydestä pimeään valtakuntaan. Pian näiden kirjeiden lähettämisen jälkeen hän katosi jäljettömiin. Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitä hänelle tapahtui. Menikö hän piiloon? Murhattiinko hänet? Onko hän lukkojen takana?

Jaan alla katkelman yhdestä hänen kirjeistään, koska tiedän, että tämä pahuus on paljastettava ihmiskunnalle.

SILMINNÄKIJÄN TODISTUS

“Kirjani on vain murto-osa totuudesta. Kaikki on paljon pahempaa. Olen itse asiassa odottanut, että ihmiset ovat tarpeeksi hereillä, ennen kuin kerron kaiken.

Tunnen koko saatanallisten pedofiilipääperheiden maailman. Tiedän, että kuninkaallisten talojen yläpuolella olevien hallitsijasukujen jäsenet käyttävät minua hyväkseen ja ovat raiskanneet minua. Alankomaiden väärennetyn kuningashuoneen pomona on Habsburgien klaani ja Vatikaani. Rothschildit kontrolloivat kaikkia kuninkaallisia taloudellisesti. Jokaisen kuningashuoneen on kumarrettava heidän edessään ja annettava läsnäolotodistus, kun heitä kutsutaan.

Olin usein Sveitsissä DAVOSissa, Lausannessa, Zürichissä ja Genevessä. Aina maailman johtajien poliittisten kokousten aikana.

Maapallolla tapahtuu paljon enemmän kuin tiedätte tai ymmärrätte. Esimerkiksi Klaus Schwab on puhdas Habsburg.

Absoluuttiset hallitsijasuvut tapaavat 3 kertaa vuodessa Davosissa, Sveitsissä. Nämä kokoukset ovat suljettuja ja raskaasti turvattuja. Täällä dinosaurusperheet kokoontuvat. Yksi tietty ryhmä tulee ulos vain öisin. Ei koskaan päivällä. Päivänvalo on heille haitallista. He eivät myöskään ole tavallisia ihmisiä. Ne elävät satoja vuosia, vanhin tapaamani oli 830-vuotias. Ne eivät syö ruokaa kuten ihmiset. Niiden lääketieteellinen tarve on vauvan veri, kunnes 25 päivää vauvan syntymän jälkeen. Toinen ryhmä ottaa vauvan verta ja vauvan lihaa, ei muuta kuin sitä.”

Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka siirsi rahaa eliitille, vahvisti tämän minulle henkilökohtaisesti. Hän sanoi, että hän oli suoraan yhteydessä yhteen noista pankkieliitin demonisista jäsenistä, ja sanoi, että tämä entiteetti oli yli 2000 vuotta vanha. “He ovat eri taajuudesta”, Ronald kertoi minulle.

Eräänä päivänä tämä entiteetti laittoi kätensä Ronaldin rintakehälle, ja koko hänen kehonsa alkoi palaa kiivaasti. Ronald tiesi kuolevansa, jos tämä käsi pysyisi hänen rinnallaan. Tämä tehtiin pelotellakseen häntä.

Meillä kaikilla on mahdollisuus kieltää nämä henkiset realiteetit, mutta jokainen, jolla on rohkeutta tarkastella todellisuutta, näkee, miten tämä on läsnä maailman jokaisessa kulttuurissa ja sitä on kuvattu kirjoituksissa kautta historian. Kirjoitukset puhuvat runsaasti pimeän hengellisen valtakunnan todellisuudesta. Se osoittaa, että perimmäinen taistelu ei ole vain turmeltuneita ihmisiä vastaan, vaan ne palvelevat hengellisen pahuuden korkeampia valtakuntia.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kirjeitä saatanallisen eliitin eloonjääneiltä uhreilta

Edellisessä artikkelissämme näimme, kuinka rahoituseliitin sisäpiiriin kuuluva Ronald Bernard paljasti, kuinka pankki-imperiumin sisäpiireissä harjoitetaan luciferialaisuutta, uskontoa, johon kuuluu myös lasten uhraaminen. Tämän vahvistavat CIA:n, FBI:n, poliisin, santarmien, armeijan, etsivien, silminnäkijöiden, tuomareiden ja monien elossa olevien uhrien entiset johtajat todisteellisessa raportissamme korkean tason virkamiesten harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja murhista.

Minulla on myös hallussani useita henkilökohtaisia kirjeitä naisilta, jotka ovat paenneet eliitin julmista piireistä, joissa heidät on raiskattu tuhansia kertoja.

Näitä kirjeitä on erittäin häiritsevää lukea, mutta olen päättänyt sisällyttää pienen osan niistä raporttiini, sillä nämä silminnäkijäkertomukset paljastavat salatun todellisuuden, josta ihmiskunnan on kiireesti tultava tietoiseksi.

Ensimmäinen kirje, jonka jaan osittain, on nimettömältä naiselta, joka syntyi näihin piireihin. Hänet ohjelmoitiin salamurhaajaksi ja meedioksi. Eräänä päivänä hän sai yliluonnollisen kohtaamisen Kristuksen kanssa, heräsi ohjelmoinnista ja vietti vuosikymmeniä irrottautuen kauheasta menneisyydestään. Hän otti yhteyttä minuun ja on kertonut monia yksityiskohtia, jotka ovat linjassa muiden todistajien todistusten kanssa maailmanlaajuisesti. Alla on lyhyt katkelma hänen kirjeistään…

SILMINNÄKIJÄN TODISTUS

SYNTYNYT SAATANALLISEEN ELIITTIIN

Tämän asian ydin on genetiikka. Nämä verisuvut uskovat olevansa geneettisesti ylivertaisia. Aina kun näet ihmisiä manipuloimassa genetiikkaa…., se on luultavasti heitä. Ja missä tahansa maita hallitsevia “kuninkaallisia perheitä”…. on runsaasti.

Joten… nämä perheet palvovat langenneita enkeleitä… eli Saatanaa, Luciferia, Baphometia, Molokia ja Baalia. Lapsuuteni oli siis yksi saatanallinen rituaali toisensa jälkeen. Niitä tehdään tiettyinä päivinä ympäri vuoden…. auringonseisaus, päiväntasaus, täysikuu jne. Rituaalien tarkoituksena on kerätä valtaa itselleen. Tyypillisessä lapsuudessa tässä kauhussa lapset raiskataan muutama tuhat kertaa 18-vuotiaaksi mennessä. Kyseessä on maailmanlaajuinen saatanallinen kulttiverkosto. Ja he tienaavat suuren osan rahoistaan lapsikaupalla. Se on julmaa.

He aloittavat ohjelmoinnin kohdussa tai syntymästä. He käyttävät astrologiaa ja numerologiaa… he ovat mustan magian okkultisteja…. he valitsevat syntymäpäiväsi…. he valmistavat sinut tiettyyn uraan.

He yrittävät saada väkeään alojen huipulle ympäri maailmaa. Mutta nyt he ovat menossa vararikkoon. He haluavat maailman keskushallituksen…. Jerusalemiin. He haluavat tuhota kansallisvaltiot.

Koska kultin kidutus on niin äärimmäistä…. ihmiset jakautuvat ja dissosioituvat, joten useimmat ihmiset ovat DID… kärsivät dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä…., jota ennen kutsuttiin monipersoonallisuushäiriöksi. Periaatteessa ihmisellä on lopulta koko joukko ihmisiä tai persoonallisuuden palasia sisällään… koska jokaisen kidutuksen…. myötä ihminen jakautuu.

Tämän seurauksena monilla tämän läpi käyneillä ihmisillä…. ei ole siitä mitään muistikuvaa…., ja kultti käyttää sitä hyväkseen. He jäsentävät persoonallisuutta niin, että sinulla on persoonallisuuksia, jotka tulevat esiin yöllä…. ja toisia, jotka elävät päiväelämääsi. Ihmiset elävät kaksoiselämää eivätkä tajua sitä. Se on hyvin nokkelaa, joten kultti saa kaikenlaista aikaan yöllä.

He haluavat tunteettomia psykopaatteja, joilla ei ole tunteita, kun he tekevät likaista työtään. He riisuvat kultin lapsilta tunteet pois.

He laittavat sinut kokemaan kuolemanläheisiä kokemuksia….. tämä avaa psyykkiset keskukset ja ampuu älykkyysosamäärän kattoon. Se tekee lapsista hyvin hyödyllisiä heille.

Toisen maailmansodan aikana natsit kehittivät hienostuneita mielenhallintatekniikoita…. ja monia lääketieteellisiä toimenpiteitä….. Allen Dulles, joka oli CIA:n ensimmäinen johtaja (alun perin nimeltään OSS – Office of Strategic Studies), sai rahoitusta Yhdysvaltain hallitukselta Project Paperclip….. -hankkeen puitteissa, ja hän toi paljon tiedemiehiä ja lääkäreitä Yhdysvaltoihin. Venäjä otti myös paljon heistä.

Kun he tulivat tänne… he jatkoivat työtään…. mutta mielenhallinta integroitui kulttien verkostoon kaikkialla Pohjois-Amerikassa.

Niin minä päädyin siihen. Se, että isoisäni ja isosetäni olivat molemmat vapaamuurariuden skotlantilaisen riitin suurmestareita täällä…., oli myös syynä. Synnyin siihen.”

Domination-sarja

Tämä kirjoitus on osa sarjaa, joka paljastaa maailmanhallinnan agendan, jonka ovat laatineet rikolliset tahot, jotka hallitsevat maailmaa kulissien takana, lähinnä pankki-imperiumien, hallituksen korruption ja median mielenhallinnan kautta.

Voit lukea koko raportin verkkosivuiltamme.

Jaa tämä laajalti.

Jaa tämä

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

Tukekaa meitä

Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Pyramidin huippu: puhdas paha

Edellisissä sähköposteissa näimme, miten maailmaa hallitseva finanssieliitti toimii suvereenien valtioiden sisällä, jotka ovat lain yläpuolella. He ovat muinaisia kuninkaallisten ja aatelisten sukulinjoja, jotka uskovat “omistavansa” ihmiskunnan.


Ovatko nämä salatut suvut maailmaa hallitsevan valtapyramidin korkein taso? Ei. Paljastettavaa on enemmän…


Tämä seuraava tietotaso voi olla erityisen haastava joillekin lukijoille, koska se on niin tämän maailman ulkopuolinen – kirjaimellisesti. Auttaakseni teitä ymmärtämään sen todellisuuden, mitä aiotte oppia, annan ensin hieman historiallista taustaa. Kun tarkastelemme maailmanhistoriaa, on yksi asia, joka pistää silmään:


Jokaisessa kulttuurissa, kaikkialla maan päällä, yksi asia on aina ollut jokaisen yhteiskunnan ytimessä: demonisten olentojen palvonta.

Muinaisessa Egyptissä, Babyloniassa, Roomassa ja Kreikassa oli syvällä hengelliset käytännöt, joihin liittyi yleensä kaksi asiaa: seksuaalinen hyväksikäyttö ja ihmisuhri. Tämä pätee kaikkialla maailmassa, olipa kyse sitten Afrikasta, Aasiasta, Amerikasta tai Euroopasta – se on kirjaimellisesti maailmanlaajuista.

Kristinuskossa ja islamissa puhutaan pimeästä henkisestä olennosta, joka tunnetaan nimellä Saatana (joka tarkoittaa vastustajaa tai vastustaja). Mutta on olemassa myös muita olentoja. Yksi merkittävä hengellinen olento, jota on palvottu koko ihmiskunnan historian ajan, on nimeltään Molok (joka mainitaan myös Raamatussa). Eri kulttuureissa ympäri maailmaa hänet tunnetaan eri nimillä, kuten Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos ja Kronos. Islamissa esimerkiksi Mo-lech on nimeltään Malec tai Malik.


Monet nimet vahvistavat tämän demonisen entiteetin maailmanlaajuisen palvonnan.


Molok on kuvattu ihmisenä, jolla on härän pää. Seremonioissa tämän demonin patsaita kuumennettiin tulella, ja kun ojennetut kädet olivat hehkuvan kuumat, niihin asetettiin eläviä vauvoja. Elävänä poltettavan lapsen kauhistuneiden huutojen tukahduttamiseksi soitettiin kovaa musiikkia.

Tämä on ihmisen perushistoriaa, josta jokaisen meistä pitäisi olla tietoinen. Kun matkustat missä tahansa päin maailmaa, voit usein nähdä eri paikoissa ihmisuhrien arkkitehtonisia jäänteitä. Etelä-Amerikassa esimerkiksi atsteekkien pyramidit leimaavat maisemaa. Näiden pyramidien huipulla uhrattiin ihmisiä pimeille henkivoimille. Euroopassa tätä tekivät druidit, Afrikassa shamaanit, Egyptissä ylipapit ja niin edelleen. Ihmisuhri on ollut useimpien kulttuurien ytimessä kaikkialla maailmassa.

Kristinuskon leviämisen myötä tämä kammottava käytäntö poistettiin julkisesta elämästä, mutta sitä ei hävitetty yhteiskunnasta. Pikemminkin monet pimeän valtakunnan palvelijat jatkoivat näiden rituaalien harjoittamista salassa.


Ja tässä pääsemme nyt maailmanvallan pyramidin huipulle… Kaikista tätä aihetta käsittelevistä laadukkaista lähteistä löydät runsaasti dokumentteja siitä, että valtarakenteiden ylimmällä tasolla harjoitetaan edelleen rituaalista seksuaalista hyväksikäyttöä ja ihmisuhreja.

Yhden esimerkin tästä paljasti Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka työskenteli korkealla tasolla maailmanlaajuisessa rahoitusimperiumissa.


Bernard liikutti uskomattomia rahamääriä piilohallitsijoiden puolesta ja sai selkeän käsityksen siitä, mitä näissä piireissä tapahtuu. Hän todistaa, että rahoituseliitin korkeimmilla tasoilla useimmat ihmiset ovat luciferialaisuudeksi kutsutun uskonnon jäseniä. Ronald osallistui joihinkin heidän saatanallisiin messuihinsa, joihin liittyy paljon alkoholia ja seksuaalista moraalittomuutta.


Jossain vaiheessa hänet kutsuttiin osallistumaan Saksassa pidettyihin korkean tason kokouksiin, joissa uhrattiin lapsia. Hänelle luvattiin, että tämä avaisi hänelle henkilökohtaisesti portit tähtitieteelliseen valtaan ja suureen vaurauteen. Sen sijaan, että hän siirtäisi miljardeja talousvallanpitäjille, hänestä itsestään tulisi miljardööri. Hänen tarvitsi vain laittaa omatuntonsa pakastimeen – miinus 100 asteeseen.


Tämä on ihmisuhrien julman käytännön motivaatio: vastineeksi ihmisten (erityisesti vauvojen ja lasten) uhraamisesta demonisille voimille eliitti saa valtaa ja vaurautta pimeältä valtakunnalta. Tämä selittää heidän poikkeukselliset taloudelliset resurssinsa ja uskomattoman vaikutusvaltansa maailmanlaajuisesti.


Ronald Bernard kieltäytyi osallistumasta tähän kauhuun ja jätti hallitsevan talouseliitin maailman taakseen. Hänet kidutettiin kuoliaaksi, sitten hän koki NDE:n (kuoleman lähikokemuksen) ja palasi ihmeellisesti henkiin sairaalassa. Palveltuaan pimeää valtakuntaa Ronald tunsi, että hänelle oli annettu toinen mahdollisuus korjata ihmiskunnalle aiheuttamansa vahinko. Hän on nyt omistanut elämänsä vaihtoehtoisen rahoitusjärjestelmän luomiseen, joka voi auttaa ihmisiä pakenemaan eliitin tyrannimaisia järjestelmiä.
Ronald Bernardin erittäin paljastava silminnäkijälausunto on nähtävissä videolla, joka löytyy tämän viestin verkkoversiosta.

KATSO TÄMÄ VIDEO

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/hidden

Tue tätä tärkeää työtä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kuka on kaiken pahan takana tässä maailmassa?

Kun tarkastelemme Maailman talousfoorumin, Maailman terveysjärjestön ja Yhdistyneiden Kansakuntien hulluja suunnitelmia, meidän on ihmeteltävä, kuka keksii tällaista hulluutta? Löytääksemme vastauksen meidän on katsottava julkisen maailmanteatterin verhon taakse.


Meidän on ymmärrettävä, että Maailman talousfoorumin kaltaiset järjestöt ovat todellisuudessa kulissien takana toimivien tahojen näyteikkuna.


Tämä selitettiin yhdestätoista juristista ja tuomarista koostuvassa kansainvälisessä suuressa valamiehistössä, jonka aikana Maailman terveysjärjestön, Yhdistyneiden Kansakuntien, Yhdysvaltain ja Britannian sotilas- ja tiedustelupalveluiden entiset asiantuntija-agentit paljastivat rahoituseliitin virallisen maailmanhallintaohjelman.


Yksi asiantuntijatodistajista oli Alex Thomson, entinen virkamies Britannian signaalitiedusteluvirastossa GCHQ:ssa, joka on Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n kumppanivirasto. Tiedustelu-upseerina Alex sai tietää Britannian strategiasta maailmanhallinnan saavuttamiseksi. Hän todisti suurelle valamiehistölle, kuinka maailmaa johtavat voimakkaat rahoitusyksiköt, jotka eivät koskaan näyttäydy julkisuudessa ja jotka hallitsevat WEF:ää, WHO:ta, YK:ta, IMF:ää, EU:ta, BIS:ää jne.


Kysymyksemme on tietenkin: keitä nämä salaiset hallitsijat ovat? Jotta voimme vastata tähän kysymykseen, meidän on palattava historiaan…

Kautta ihmiskunnan historian on ollut psykopaatteja, jotka ovat himoitsseet maailmanherruutta – esimerkiksi Egyptin faaraot, Rooman keisarit, Venäjän tsaarit, Euroopan kuninkaat ja niin edelleen.


Maailman herruuden himo on perustodellisuus koko maailmanhistorian ajan. Yksi maailmanimperiumi on seurannut toista: Kreikan, Persian, Bysantin, Kiinan, Rooman, Espanjan ja Ison-Britannian maailmanimperiumit jne. Nykyään vallalla oleva uskomus on, että tämä muinainen halu hallita koko maailmaa on jotenkin kadonnut – mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Kuten olemme juuri nähneet, kehittyvät valvonta- ja tiedonkeruuteknologiat mahdollistavat sellaisten maailmanlaajuisten täydellisen hallinnan järjestelmien perustamisen, joista aiemmat tyrannit eivät voineet edes uneksia.

Tuhansien vuosien ajan vapautta ei koskaan ollut maan päällä, sillä koko maailmaa hallitsivat aina tyrannit, jotka sortivat ihmisiä. Euroopassa nämä hallitsijat asuivat ylellisissä linnoissa, kun talonpojat tekivät kovasti töitä pelloilla. Suurin osa heidän tuotannostaan meni rikkaille tyranneille.

Tyrannit tarjosivat jonkinasteista mukavuutta kansalle, jotta se ei kapinoisi. Tyypillinen strategia on “leipää ja sirkusta” -ajattelu: tarjoa massoille viihdettä ja ruokaa, niin ne ovat hiljaa. Tämä päti muinaisessa Roomassa, kuten kaikissa muissakin kulttuureissa. Nykyään näemme tämän massiivisessa mittakaavassa urheilu- ja viihdeteollisuuden laajenemisen myötä. Valtaosa väestöstä ei ole kiinnostunut viisaudesta, tiedosta tai ymmärryksestä, vaan haluaa mieluummin istua television edessä koko illan syöden halpaa teollista valeruokaa. Heidät pidetään rauhassa “leivän ja sirkuksen” avulla.

Ajan myötä maailman väestö kasvoi yhä suuremmaksi, ja tämä muodosti yhä suuremman uhan hallitsijoiden vallalle. Mitä enemmän ihmisiä heidän on hallittava, sitä suurempi on riski laajamittaisesta vastarinnasta. Niinpä he muuttivat strategiaansa: sen sijaan, että he olisivat toimineet avoimesti, missä massat ovat täysin tietoisia siitä, että tyrannit sortavat heitä, he päättivät siirtyä kulissien taakse ja antaa massoille illuusion siitä, että he ovat vallassa – vaalien avulla.

Todellisuudessa vallanpitäjät eivät koskaan luopuneet vallastaan, vaan he ovat vain manipuloineet vaaleja saadakseen poliittiset sätkynukkensa, jotka tanssivat heidän naruissaan. Näin samat muinaiset tyrannit pysyvät vallassa, kun ihmiset luulevat olevansa vapaita.

Tämän vahvisti YK:n entinen huippuvirkamies Calin Georgesque, joka toimi YK:n toiminnanjohtajana 18 vuoden ajan. Hän selitti, että todellisia vaaleja ei käytännössä ole maailmassa. Hänen asiantuntijalausuntonsa kansainvälisten rikosten tutkintakomitealle on nähtävissä dokumentissamme “Secrets of the United Nations”.

Tämä sähköposti on osa sarjaa, joka käsittelee maailman salaisia hallitsijoita. Kaikki viittaukset löytyvät verkkoversiosta. Levittäkää tätä laajasti varoittaaksenne ihmiskuntaa!

Auta meitä pelastamaan maailma


Emme taistele vain monimiljonnäärejä vastaan, vaan monimiljardöörejä vastaan, jotka käyttävät tähtitieteellisiä resurssejaan hallitusten, uutismedian, terveysjärjestöjen jne. hallintaan. Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Pyydämme teitä tekemään anteliaan lahjoituksen, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Tue työtämme!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kiitos koko sydämestäni!

Hengenvaarallisen sydänkriisini jälkeen olen kiitollinen niin monien lukijoidemme ja kanssasoturiemme tuesta kaikkialla maailmassa.

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

Haluan lähettää syvän, sydämellisen kiitoksen sanan kaikille ihmisille, jotka ovat tukeneet missiotamme viime vuosina, ja erityisesti niille, jotka äskettäin auttoivat hoitokulujen maksamisessa muutama päivä sitten sattuneen sydänkohtaukseni jälkeen.

Sota, jota olemme kaikki käyneet viime vuosina, on todella koko ihmiskunnan taistelu – erityisesti hyvien ihmisten, sydämellisten ihmisten, välittävien ihmisten, rakkauden ja tunteiden omaavien ihmisten – hyvin pientä määrää tunteetonta, välinpitämätöntä, sydämetöntä ja psykopaattista hirviötä vastaan, jotka ovat myyneet sielunsa pimeydelle saadakseen väliaikaista valtaa ja vaurautta.

Tämä ei ole taistelu “suurten voimien” USA vastaan Kiina tai Venäjä vastaan Eurooppa välillä. Tämä on täysin erilainen sota. Se on ihmisten taistelu tyranneja vastaan. Miljardit ihmiset vastaan kourallinen tyranneja. Ihmiskunta vastaan petolauma.

Se on kansanliike

Siksi olemme riippuvaisia kansalaisten tuesta. Globalistien toimintaa tukee kourallinen superrikkaita rikollisia. Ihmiskunnan puolustamista tukee ihmiskunta, te ja minä, ihmiset.

Me seisomme yhdessä, tuemme toisiamme ja olemme yksi voima, joka vastustaa heidän saatanallisia strategioitaan maailman tyranniaa varten.

Jotkut ihmiset aina arvostelevat, tuomitsevat ja yrittävät tuhota sen, mikä on hyvää, koska heidän omassa sydämessään on pimeyttä. He näkevät kauniin liikkeen, joka tekee valtavaa työtä, ja he etsivät aina keinoja hyökätä, panetella, jakaa ja syyttää väärin perustein oman pahan sydämensä vuoksi. He projisoivat oman pahuutensa muihin. Se ei kerro mitään toisesta, vaan paljastaa, keitä he ovat.

Mutta on sydäntä lämmittävää nähdä, että niin monet ihmiset näkevät sydämemme, intohimomme, sotamme ja ponnistuksemme.

Tärkein haasteeni on levätä. Näen maailmamme uskomattoman tarpeen, näen, mitä voidaan tehdä, ja annan kaikkeni. Kaiken. Mutta minun on levättävä. Tämä on todella tärkein haaste itselleni: pitää yllä tervettä tasapainoa levon ja juoksemisen välillä. Lepoa ja juoksua. Lepää ja juokse. Mutta sen sijaan juoksen ja juoksen usein. Juoksen ja juoksen. Juoksen ja juoksen. Sitten romahdan… Henkeni on väsymätön, mutta fyysinen kehoni ei ole.

Tukenne auttaa minua lepäämään, mitä kehoni on huutanut.

Kiitos, että olette osa ratkaisua, koska sydämenne on täynnä rakkautta, armoa, anteliaisuutta ja ymmärrystä, ettekä lisää ongelmaa olemalla vihamielinen ja ilkeä.

Meidän on seisottava yhdessä tässä taistelussa ja näytettävä näille psykopaattityrannille, että ME OLEMME YKSI. Me olemme suurempi voima kuin he, koska meillä on juuret ja perusta rakkaudessa, joka on suurempi kuin mikään muu. Koska se on peräisin korkeimmasta lähteestä, joka on olemassa, syvimmästä kuviteltavissa olevasta lähteestä, todellisen myötätunnon ikuisesta joesta, joka inspiroi meitä.

Tämän kaiken kattavan myötätunnon perimmäinen ilmentymä on Kristus, joka antoi kaiken puolestamme, jotta voisimme irrottautua tämän maailman pahan sorrosta. Hän antoi jopa oman henkensä meidän puolestamme. Mitään majesteettisempaa todistusta tästä uskomattomasta rakkaudesta ei ole koskaan ilmennyt missään päin maailmaa, koko historian aikana.

Rukoilen, että me kaikki löydämme tämän rakkauden ja tulemme itsekin tämän ihmiskuntaa kohtaan tuntemattoman syvän laupeuden loputtoman virran, parantumisen kiirehtivien virtojen, vapautuksen voimakkaiden aaltojen, jotka tuovat elämää minne tahansa se meneekin, virroiksi.

Pimeyden voimat luovat aavikoita minne tahansa menevätkin, tappavat kaiken elämän, tuhoavat kaiken kauneuden, hävittävät kaiken myötätunnon, tekevät kaikesta autiomaata, jossa ei ole elämää, vaikka he väittävätkin “parantavansa maailman tilaa” ja “pelastavansa planeetan”. Heidän “ratkaisunsa” ovat täydellistä tuhoa ihmiselämän jokaiselle osa-alueelle.

Mutta rakkauden joki
tuo elämää kaikkialle, missä se virtaa.

Käyttäkäämme tätä voimavaraa ja antakaamme sydämemme tulla kosteaksi, pehmeäksi, helläksi, tuntevaiseksi ja kipeäksi. Sillä kun tunnemme, me satutamme. Se on osa rakastamista. Kun rakastamme, kärsimme. Kun rakastamme, me itkemme. Kun rakastamme, kamppailemme. Koska tunnemme ihmiskunnan tuskan.

Mutta tuskan mukana tulee sanoinkuvaamaton ilo, joka antaa meille voimaa ja kestävyyttä jatkaa taistelua paremman maailman puolesta. Kun me todella rakastamme, me todella kärsimme. Mutta kun todella rakastamme, meidät täytetään ilolla, joka on suurempi kuin kipu. Se on ihana yhdistelmä. Rakkaus sattuu, mutta se antaa myös iloa, joka on suurempi kuin mikään muu.

Rakkaus on jumalallinen voima, jota ei voi pysäyttää. Sillä rakkaus on vihaa vahvempi. Elämä voittaa kuoleman. Totuus voittaa petoksen.

Kiitos tuestanne StopWorldControl.com-sivustolle koko viime vuosien sodankäynnin ajan. Yhdessä luomme perustan suurelle kasvulle ja vaikutusvallalle tulevina vuosina sen jälkeen, kun olen toipunut.

-> Jatkakaa sähköpostien levittämistä laajalle ja kauas, osana jatkuvaa totuuden tsunamia, joka tulvii maailmaan herättääkseen kaikki. Älkää koskaan lopettako totuuden levittämistä. Olkaa tämä totuuden joki, joka puhdistaa ihmiskunnan pimeästä petoksesta.

Jos haluatte auttaa meitä kattamaan tämän lääketieteellisen kriisin, voitte tehdä sen täällä. Kiitos paljon!

TUE TYÖTÄMME!

Yhdessä tulevaisuuden puolesta rakkaudessa ja totuudessa!

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world by bringing truth and hope to people in every country. Therefore, we provide a platform for world-leading scientists, lawyers, doctors, journalists and other experts to reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high strata of our society so that people can defend themselves against these criminal practices and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David strongly believes in a loving Creator who has a wonderful plan for our world and wants to fill us with love that overcomes evil.If you no longer wish to receive our messages, please use the link above or the following link: Unsubscribe Please be kind when leaving feedback. Don’t hit back at us. The world needs love, not hate.Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Euroopassa tapahtuu jotakin uskomatonta, joka ruokkii maailmanlaajuista heräämistä.

Sadat ihmiset aikovat jakaa miljoona StopWorldControl.com-sivuston lentolehtistä kansakunnissa, jotka ovat maailman tyrannian agendan ytimessä: Alankomaissa ja Belgiassa, Euroopassa.

He toimittavat ne tuhansille koulujen johtajille, sairaalahenkilökunnalle, paikallisviranomaisille, paikallisille tiedotusvälineille jne. Useat postinkantajat vievät kymmeniä tuhansia lentolehtisiä päivittäiselle reitilleen. Eräs mies osti tulostimen, jolla hän voi aluksi tulostaa itselleen 100 000 lentolehtistä. Ja niin edelleen.

Täysvärisissä, kaksipuolisissa lentolehtisissä selitetään pähkinänkuoressa Maailman terveysjärjestön ja Maailman talousfoorumin agenda, jonka tarkoituksena on tyrannisoida koko ihmiskunta ennennäkemättömällä tavalla. Voit nähdä flyerin alla. Se on suunniteltu viralliseksi tiedotteeksi yleisölle, jotta se saisi huomiota.

Nämä esitteet ovat pian saatavilla myös englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi ja muilla kielillä. Pysy kuulolla…

Belgia (Bryssel) ja Alankomaat (Amsterdam) ovat WHO:n, WEF:n, YK:n, EU:n jne. taustalla olevan rahoituseliitin maailmanlaajuisen verkoston ytimessä.

Nämä maat ovat myös maailmanlaajuisten lapsikauppaverkostojen keskus, jotka toimivat kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa jne. 74 prosenttia kaikesta maailmanlaajuisesta lapsipornografiamateriaalista sijaitsee Alankomaissa, mikä tekee siitä maailmanlaajuisen keskuksen hallituksen järjestämälle lasten hyväksikäytölle, joka on salaliiton elinehto.

Monet äärimmäisen pahan kansainväliset linjat johtavat takaisin Alankomaihin ja Belgiaan, josta se vaikuttaa kaikkiin maailman muihin kansoihin.

Yksi tunnettu esimerkki Alankomaiden keskeisestä roolista maailmanhallinnan agendassa ovat pahamaineiset Bilderberg-kokoukset, joissa poliitikot ja vaikutusvaltaiset ihmiset Yhdysvalloista, Australiasta, Kanadasta, Aasiasta, Afrikasta ja kaikkialta muualta maailmasta kokoontuvat suunnittelemaan strategiaansa maailmanhallintaa varten.

Alankomaiden kuningasperhe on pahansuopa Bilderbergin kokousten takana, mikä osoittaa heidän keskeisen roolinsa maailman tyrannian agendassa.

Euroopan muinaiset kuninkaalliset suvut ovat sen ydin, jota kutsutaan “salaliitoksi”. Salaliitto on tyrannien kansainvälinen verkosto, joka haluaa saavuttaa maailmanherruuden soluttautumalla ja kumoamalla jokaisen hallituksen. Euroopasta käsin he levittävät lonkeronsa muualle maailmaan.

Useimmat ihmiset Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Aasiassa, Afrikassa jne. eivät ymmärrä, miten heidän kärsimänsä pahuus on seurausta siitä, mitä Euroopassa järjestetään. Esimerkiksi ihmiset Yhdysvalloissa voivat olla vihaisia Bidenille Amerikan tuhoamisesta, mutta he eivät ymmärrä, miten Biden ja koko Washington DC (= Syvä Valtio) ei ole muuta kuin eurooppalaisten yksiköiden jatke.

Amerikkalaiset, herätkää sokeudestanne ja ymmärtäkää, miten olette osa maailmanlaajuista juonta! Katsokaa rajojenne ulkopuolelle, koko MAAILMAAN!

Amerikan perustivat ihmiset, jotka irtautuivat Euroopan saatanallisista hallitsijoista. Perustajaisät loivat perustan uudelle kansakunnalle, jossa vapaus hallitsisi, mutta heihin soluttauduttiin välittömästi, ja he tekivät siitä jälleen kerran Lontoon Cityn, joka on maailman taloudellinen sydän, valtakirjan. Jos Yhdysvallat haluaa saada pysyvän voiton taistelussa tyranniaa vastaan, amerikkalaisten on opittava, mitä Euroopassa tapahtuu, sillä siellä ovat kaikki juuret. Sama koskee Kanadaa, Australiaa, Afrikkaa, Aasiaa jne.

Kaikki tyrannian ja korruption linjat johtavat takaisin Eurooppaan.

Maailman talousfoorumi on valinnut Alankomaat koekentäksi muulle maailmalle. Pandemian aikana rokottamattomat ihmiset eivät saaneet käydä kaupassa, kukaan ei saanut poistua kotoaan kello 20 jälkeen, rauhanomaisesti protestoivat kansalaiset hakattiin kuoliaaksi tai päätyivät sairaalaan. Tuhansia maatiloja aiotaan tuhota maailman suurimman Smart Cityn tieltä. Alankomaiden satamat ovat avainasemassa maailmanlaajuisessa lapsikaupassa. Hollantilaisia toimittajia, jotka ovat paljastaneet hallituksen johtamia lapsikauppaverkostoja, on pidätetty. Ja niin edelleen.

Alankomaat on yksi maailman pahimmista “salaliittovaltioista”, jotka testaavat lukuisia tyrannian järjestelmiä ennen kuin ne otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti.

Siksi olen niin innoissani siitä, että Alankomaissa ja Belgiassa sadat ihmiset jakavat puoli miljoonaa lentolehtistä joka kaupungissa. Tämä on monumentaalista ja aiheuttaa heräämisen ukkosmyrskyn, joka leviää muualle maailmaan.

Ja tämä kaikki on mahdollista teidän monien uskollisen tukenne ansiosta, sillä te ette jätä meitä pulaan, vaan tuette meitä jatkuvasti tämän työn tekemisessä. Joskus vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, mutta me emme koskaan anna periksi. Kiitos rakkaudestanne ihmiskuntaa kohtaan ja ponnisteluistanne lopettaa pahojen tyrannien valta ja avata tie paremman maailman syntymiselle.

Nämä esitteet ovat saatavilla myös englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi ja muilla kielillä. Pysykää kuulolla saadaksenne lisää tietoa tästä. Aloitamme Länsi-Euroopasta, mutta tästä tulee maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on levittää miljoonia lentolehtisiä kaikkialle maapallolle ja käynnistää maailmanlaajuisen heräämisen seuraava vaihe.

JAA TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin muille.
https://stopworldcontrol.com/europe-flyers

Tukekaa meitä

Tarvitsemme tukeanne, jotta voimme jatkaa taistelua äänemme vaikenemista vastaan kaikkialla maailmassa. Tee antelias lahjoitus tänään, jotta voimme murtautua läpi ja saavuttaa miljoonat ihmiset totuudella, joka voi estää pahojen tyrannien agendan.

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.

If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.

Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Ovatko rokotteet ennustettu pedon merkki?

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat vakuuttuneita siitä, että C0VID-rokotteet ovat Pedon merkki, kuten Raamatussa ennustetaan, mikä tarkoittaa, että maailmanloppu on lähellä.

Yleisen uskomuksen mukaan pahamaineinen “pedon merkki” enteilee pahan täydellistä valtaa ihmiskunnassa, joka johtaa maailmamme lopulliseen tuhoon. Sadat miljoonat hyvät ihmiset ovat siksi vakuuttuneita siitä, että elämme maapallon viimeisiä päiviä ja ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

He pitävät turhina toimia maailman tyrannian estämiseksi, koska he uskovat, että se on kohtalona.

Koska tämä uskomus asettaa sadat miljoonat ihmiset maailman tapahtumien sivuraiteelle sen sijaan, että he olisivat aktiivisesti keskellä tapahtumia, päätin vilpittömästi tarkastella, mitä Raamattu todella sanoo tästä asiasta. Yksi keskeisistä jakeista pedon merkistä on seuraava:

“Ja koko maailma ihmetteli ja seurasi petoa. … Kaikki, jotka asuvat maan päällä, kumartavat sitä, joiden nimiä ei ole kirjoitettu sen Karitsan elämän kirjaan, joka on teurastettu maailman perustamisesta lähtien.”” (Ilm. 13:3,8)

Raamatun Ilmestyskirjan kirjoittaja sanoo, että “kaikki maan päällä asuvat” palvovat petoa. Onko tämä totta tänä päivänä? Ei suinkaan. Päinvastoin:

Sadat miljoonat ihmiset kieltäytyvät pahasta. Se on täysin päinvastoin!
Yhdysvalloissa on kymmenien miljoonien patrioottien massiivinen liike, joka vastustaa saatanallista uutta maailmanjärjestystä ja taistelee maailmamme suojelemiseksi. Brasilian väestön suuri enemmistö torjuu kiivaasti tyrannian, ja jopa Kiinassa on käynnissä ennennäkemätön kansannousu. Eurooppa on heräämässä ja protestoi tähtitieteellisessä määrin, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Kanadassa vastarinta on räjähtämässä, ja Venäjä käy tehokasta sotaa länsimaisia globalisteja vastaan.

Sen sijaan, että kaikki maan asukkaat palvoisivat pahaa, näemme ennennäkemättömän kansannousun pahaa vastaan!

Jatketaan tutkimustamme…

“Hän saa aikaan sen, että kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, saavat merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,…” (Ilm. 13:16)

Onko se totta tänä päivänä? Jälleen kerran: ei lainkaan. Ensinnäkään ketään ei pistetä otsaan tai käteen, vaan pistos menee olkavarteen. Lisäksi pistos ei ole näkyvä merkki, kuten Ilmestyskirjassa sanotaan.

Näetkö rokotettujen kävelevän ympäriinsä näkyvä merkki otsassaan tai kädessään? En näe.

Seuraava…

“Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hän on myös itse juova Jumalan vihan viiniä.” (Ilm. 14:9)

Koskeeko tämä niitä miljoonia viattomia lapsia kaikkialla maailmassa, joilla ei ole aavistustakaan, ja mikä pahempaa, ei ole valinnanvaraa? Ei tietenkään. Sillä, että heidät pakotetaan ottamaan rokote, ei ole mitään tekemistä pirullisen maailmanjohtajan palvomisen kanssa. Syy, miksi ihmiset ottavat sen, on se, että rikollinen hallitus ja uutismedia valehtelevat heille. He ovat uhreja.

Mikä on pedon merkki?

Mikä siis on tämä pedon merkki, joka mainitaan Raamatun Ilmestyskirjassa? Ensinnäkin Ilmestyskirjassa mainitaan selvästi, että kyseessä oli tapahtuma, joka tapahtui ensimmäisen vuosisadan seurakunnan aikana:

“Johannes, niille seitsemälle seurakunnalle, jotka ovat Aasiassa… Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle näyttääkseen palvelijoilleen – asioita, joiden on pian tapahduttava“. (…) Autuas se, joka lukee, ja ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat, ja jotka pitävät kiinni siitä, mitä siihen on kirjoitettu; sillä aika on lähellä.”” (Ilm. 1:4,1,3)

Ilmestyskirjat kirjoitettiin Aasian ensimmäisille seurakunnille varoittaakseen heitä tapahtumista, jotka “pian tapahtuisivat”, koska “aika on lähellä”.

Jos luet Ilmestyskirjan, huomaat, että se on noille ensimmäisille seurakunnille suunnattu rohkaiseva viesti, jotta ne pitäisivät kiinni vaikeina aikoina, joita ne kohta kokisivat. Kirjoittaja ei missään nimessä vihjannut, että se, mitä hän kuvasi, koskisi äärimmäisen kaukaista tulevaisuutta. Päinvastoin:

hän korosti jatkuvasti, että noiden ensimmäisten kristittyjen oli valmistauduttava siihen, mitä heidän maailmassaan oli tapahtumassa.

Mitä tapahtui ensimmäisellä vuosisadalla? Rooman keisari Neroa kutsuttiin kirjaimellisesti pedoksi, ja hänen nimensä hepreankielisten kirjainten summa oli 666. Rooman valtakuntaa pidettiin “koko maailmana”, sillä kaikki Rooman valtakunnan ulkopuolella oleva jätettiin huomiotta. Heidän käsityksensä mukaan Nero hallitsi “koko maailmaa”.

Nero piti itseään Jumalana ja vaati, että häntä palvottiin sellaisena. Hän pystytti itselleen patsaan, ja vain ihmiset, jotka uhrasivat ja sitten levittivät tuhkaa otsaansa tai käteensä, pääsivät torille.

Pedon merkki oli Nerolle palvonnan teko. Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteiden kanssa 2000-luvulla.

Ajatus siitä, että Ilmestyskirjassa puhutaan tapahtumista kaksituhatta vuotta sen jälkeen, kun kirjoittaja sanoi, että nuo tapahtumat tapahtuisivat ensimmäisten kristittyjen elinaikana, on seurausta historian tuntemattomuudesta.

Se on myös seurausta Raamatun väärinkäytöstä. Jos Raamattu sanoo, että viesti oli tarkoitettu ensimmäisille seurakunnille Aasiassa, meidän ei pitäisi muuttaa sitä viimeisiksi seurakunniksi Amerikassa. Ja jos Raamattu sanoo, että nuo tapahtumat tapahtuisivat heidän aikanaan, meidän ei pitäisi sanoa, että nuo tapahtumat tapahtuvat tuhansia vuosia myöhemmin. Se on Raamatun väärinkäyttöä.

Kuinka Rothschildit käänsivät kirkon ylösalaisin

Miten tästä Raamatun vakavasta väärinkäytöstä tuli maailmanlaajuisen kristinuskon valtavirta? Rothschildit levittivät sen koko kirkkoon 1800-luvulla. Heillä oli suunnitelma maailmanvalloituksesta, ja he tiesivät, että heidän oli ensin eliminoitava miljardit kristityt, jotka olivat heidän suurin esteensä.

Paras tapa estää miljardeja kristittyjä vastustamasta maailman tyranniaa oli vakuuttaa heille, että heidän oma Raamattunsa ennusti tämän pahan valtakunnan.

Rothschildit houkuttelivat rikoslakimiehen, joka oli erikoistunut väärentämiseen: C.I. Scofieldin. Tämä tuomittu petosten asiantuntija loi kuuluisan Scofieldin opintoraamattua, jonka alaviitteissä esiteltiin uusi teologia, jonka mukaan maailmaa tulee hallitsemaan paha. Tämä turmeltunut Raamattu lähetettiin vapaasti tuhansille nuorille pastoreille, jotka levittivät tätä uutta ajattelutapaa kaikkialle Amerikkaan, josta se vietiin maailmalle.

Kyseessä oli kristinuskon strateginen kumoaminen saatanallisuuden ylimmän tason toimesta, joka rahoitti tämän operaation.

Tämän seurauksena lukemattomat ihmiset uskovat nykyään, että pahan nykyinen hyökkäys maailmaamme on “Raamatun profetian täyttymys”, ja he yksinkertaisesti sallivat sen tapahtua. Tämä osoittaa, miten rikollinen eliitti ei soluttautunut vain terveydenhuoltoon, hallituksiin, tiedotusvälineisiin, koulutukseen ja rahoitukseen, vaan myös uskontoon.

Viisitoista vuotta sitten uskaltauduin etsimään totuutta tästä aiheesta ja tein alla olevan paljastavan raportin. Selitän, mitä Raamattu todella sanoo maailmanlopusta ja miten eliitti on viime vuosisadan aikana vääristellyt tätä aihetta tasoittaakseen tietä maailmanhallintaohjelmalleen.

Johtopäätös on, että meitä ei ole kutsuttu katsomaan sivusta ja antamaan pahan tehdä tahtonsa läpi. Meidän on karkotettava pimeyden voimat ja tuotava parannus ihmiskunnalle.

Jos todella kaipaat totuutta ja haluat nähdä, mitä Raamattu todella sanoo maailmanlopusta, toisin kuin mitä Rothschildit ovat käskeneet kirkon uskoa, pyydän sinua lukemaan alla olevan erittäin paljastavan raportin.

MITÄ KUKAAN EI KERTONUT SINULLE KRISTUKSEN PALUUSTA

Do you appreciate this eye opening post? Then please allow me make more of these insightful messages that destroy strongholds of deception and empower people to rise up against evil. Support our work here. Thank you so much!

Share this!
Share this message by going to the online version (see link below), where you find sharing buttons. Or copy the url below and post it on social media. You can also forward this email to others.
https://www.stopworldcontrol.com/mark
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Heräämisen hyökyaalto on tulvimassa maailmaan

Maailmanlaajuinen historiallisesti ennennäkemätön herääminen on käynnissä, ja sadat miljoonat ihmiset alkavat nähdä, miten heidän hallituksensa, tiedotusvälineet ja terveysjärjestöt ovat sanoinkuvaamattoman korruptoituneita ja valehtelevat heille tavoilla, joita kukaan ei olisi voinut kuvitellakaan pahimmissa painajaisissaan. Tämän seurauksena lukemattomat ihmiset kaikissa kansakunnissa eivät enää sokeasti alistu yliherrojensa rikollisiin suunnitelmiin, vaan he ovat alkaneet nousta ja ryhtyä toimiin paremman maailman rakentamiseksi.

Tämän maailmanlaajuisen heräämisen laajuutta ei kukaan voi käsittää. Mitään vastaavaa ei ole tapahtunut aikojen alusta lähtien.

Silti se on vasta alkamassa, eikä se ole mitään verrattuna siihen, mitä maailma on pian todistamassa. Tämä nykyinen herääminen kehittyy joksikin sellaiseksi, mitä emme voi edes kuvitella …

PIIKKI HÄLYYTYS

Kuka olisi voinut kuvitella, mitä näemme jo nyt? Menneinä vuosikymmeninä vain vähemmistö lääketieteen asiantuntijoista oli tietoinen rokotteiden vaaroista. He kävivät kovaa ja mahdottomalta tuntuvaa sotaa herättääkseen kiinnostumattoman maailman, joka oli enemmänkin kiinnostunut katsomaan typeriä elokuvia ja typeriä televisio-ohjelmia kuin kuulemaan rokotteiden vaaroista.

Nyt… yhtäkkiä sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa tietävät, miten uskomattoman tuhoisia rokotteet voivat olla.

Yhdysvaltain liberaalimmassa osavaltiossa Kaliforniassa yli 30 prosenttia kaikista lainvalvojista, palomiehistä ja sairaanhoitajista vastustaa rokotevelvoitteita. On arvioitu, että ainakin puolet kaikista amerikkalaisista lääkäreistä kieltäytyy rokotteiden tyranniasta. Maailman jokaisessa valtiossa perustetaan lääketieteellisiä järjestöjä, jotka vastustavat suunnitelmaa ruiskuttaa väkisin kokeellisia, testaamattomia ja erittäin myrkyllisiä aineita koko maailman väestöön.

Maailman vapauden hakemistostamme löydät tuhat järjestöä ympäri maailmaa, jotka sanovat “EI!” tälle rikolliselle tyrannialle.

Tuhat järjestöä… Silti upouusi hakemistomme näyttää vain murto-osan siitä, mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu. Kuka olisi voinut kuvitella? Ja tämä on vasta maailmanlaajuisen vastarinnan alkua…

MEDIAN ROMAHDUS

Viime vuosisadan ajan tiedotusvälineillä on ollut monopoli ihmiskunnan mieliin, ja ne ovat määrittäneet tiukasti, mitä maailma saa ajatella, uskoa tai tehdä, ilman että kenelläkään olisi ollut pienintäkään aavistusta siitä, miten uutiset manipuloivat heitä.

Nykyään… nopeasti kasvava osa ihmiskunnasta ei enää luota tiedotusvälineisiin.

Näen tulevan räjähdyksen, joka on paljon suurempi kuin mitä olemme nähneet tähän mennessä. Antakaa jumalattomien lisätä tyranniaa. Antakaa heidän laittaa terveitä ihmisiä karanteenileireille ilman mitään syytä. Antakaa heidän määrätä niin naurettavia määräyksiä, että vain hyvin tyhmät lankeavat niihin. He kaivavat omaa hautaansa. He lankeavat ansaan, jonka he ovat asettaneet ihmiskunnalle.

OMAT ANSANSA

Seuraava saattaa olla joillekin lukijoille hieman haastava. Se on kuitenkin mainitsemisen arvoinen, koska se on hyvin rohkaiseva. Plandemian alkaessa sain yhden tietyn Raamatun lausuman useita kertoja eri ihmisiltä. Näin tapahtuu harvoin, ja kun näin tapahtuu, tiedän, että minun pitäisi kiinnittää huomiota. Tämän jakeen useat ihmiset – aivan yllättäen – lähettivät minulle:

‘Jumalattomat vajoavat kuoppaan, jonka he ovat tehneet; verkkoon, jonka he ovat kätkeneet, on heidän oma jalkansa otettu. Herra on tunnettu siitä tuomiosta, jonka hän suorittaa; jumalattomat jäävät ansaan omien käsiensä työhön. (Psalmit 9:15-16)

Yksinkertaistettu parafraasi voisi kuulua näin: “Herra on tunnettu siitä, että hän tuomitsee jumalattomat asettamalla heidät omiin ansoihinsa”. Eräässä hollantilaisessa raamatunkäännöksessä (muutin Yhdysvaltoihin Alankomaista) se on vielä selkeämpi: “Jumala tuli kuuluisaksi siitä, että hän kukistaa vihollisensa heidän omilla aseillaan. Ajattelin sitä, ja yhtäkkiä tajusin, miten totta se on. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Facebookin loivat – uskokaa tai älkää – sotilastiedustelupalvelut välineeksi koko ihmiskunnan vakoiluun ja valvontaan.

Miljoonat käyttivät sitä kuitenkin levittääkseen totuutta ystävilleen, ja pian sadat miljoonat ihmiset saivat selville kriittisiä totuuksia, joita hallitus ja rikollisjärjestöt halusivat epätoivoisesti salata maailmalta. Kun Facebook huomasi tämän, se hätääntyi ja alkoi sensuroida, mutta… he olivat liian myöhässä. Suuri osa ihmiskunnasta oli jo nähnyt totuuden ja levittää sitä nyt laajalle ja laajalle Facebookin ulkopuolelle.

Vaikka Facebook suunniteltiin työkaluksi maailman orjuuttamiseen, sitä on käytetty ihmiskunnan silmien avaamiseen.

YouTube on sama tarina. Kymmenet tuhannet totuuden paljastavat videot tiedottivat sadoille miljoonille aiemmin tietämättömille ihmisille, ennen kuin YouTuben omistajat tajusivat, että heidän oli parasta alkaa sensuroida. He olivat myös liian myöhään. Kansi on puhallettu pois ja höyry on jo täyttänyt huoneen.

Jopa itse internet luotiin järjestelmäksi, joka lopulta hallitsisi maailmaa. Mutta… sitä käytetään ihmiskunnan vapauttamiseen. Totuuden paljastavien verkkosivustojen määrä on lukematon!

Toinen esimerkki: myrkylliset lääketieteelliset kokeet, joita virheellisesti kutsutaan “rokotteiksi”, on tarkoitettu orjuuttamaan jokainen sielu loputtomaan tehosterokotusten sarjaan. Silti ne varoittavat satoja miljoonia – ja pian miljardeja – hallitusten, terveysvirastojen ja lääketeollisuuden rikollisesta luonteesta.

Vaikka maailman väestön suuri enemmistö ei ole koskaan kyseenalaistanut lääketeollisuuden rehellisyyttä, he alkavat nähdä, miten paha se on, kun he vaativat, että jokaiseen lapseen ruiskutetaan muutaman kuukauden välein yhä uudelleen ja uudelleen testaamattomia lääketieteellisiä kokeita, jotka todistetusti tappavat miljoonia ihmisiä ja vammauttavat pysyvästi satoja miljoonia. Dokumentoidut todisteet tästä ovat nähtävissä rokotekuolemaraportissamme.

Jopa Yhdysvalloissa näemme, kuinka Bidenin hallinto, jonka tarkoituksena on orjuuttaa Amerikan kansa kommunistisen Kiinan alaisuuteen, herättää jopa suuren määrän kovan luokan liberaaleja, koska Biden ajaa asiat aivan liian pitkälle.

Älykkäät ihmiset kaikkialla maailmassa ovat heräämässä rikolliseen suunnitelmaan orjuuttaa ihmiskunta pahan eliitin tyranniaan.

TOTUUDEN RÄJÄHDYS

Jokainen tiedemies, jonka he hiljentävät, herättää kokonaisen tiedeyhteisön, joka ympäröi kyseistä tiedemiestä. Jokainen lääkäri, jonka he sulkevat, koska hän puhuu totta, on koko lääkärikunnan tarkkailtavana, ja sen seurauksena koko lääkärikunta herää, koska he näkevät omin silmin, kuinka vilpitön ja hyvä lääkärikollega vaietaan.

America’s Frontline Doctors -järjestöä sensuroitiin kaikessa sosiaalisessa mediassa, ja jopa sen verkkosivusto poistettiin käytöstä. Tämän vainon seurauksena heillä on nyt lähes miljoona jäsentä, ja heistä on tullut maailmanlaajuinen vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta toimiva liike.

Sensuuri yrittää vaientaa tiedemiesten ja lääkäreiden äänen, mutta se saa totuuden tulivuoret purkautumaan.

Lyhyesti sanottuna: jokainen suunnitelma, jonka nämä psykopaatit juonivat, kääntyy massiivisesti heitä vastaan ja johtaa juuri päinvastaiseen tulokseen kuin mitä he toivovat. Koko ihmiskunnan totaalisen orjuuttamisen sijaan se aiheuttaa kaikkien aikojen suurimman massapalautuksen.

Silmät on avattu, eikä todella herännyttä mieltä voi enää sulkea. Petoksen verhoa ollaan nostamassa, eikä kukaan pysty laittamaan sitä takaisin päälle.

Paha eliitti luulee, että maailma on täynnä hölmöjä, mutta he unohtavat, kuinka monta miljoonaa viisasta, rohkeaa ja hyvää ihmistä on olemassa, joiden kanssa he pian toivovat, etteivät olisi koskaan sekaantuneet. Joten haluan rohkaista teitä…

Herääminen on todella vasta alussa. Näemme asioita, joita emme voi edes kuvitella. Todellakin. Emme voi kuvitella sitä.

On ratkaisevan tärkeää, että jatkamme totuuden levittämistä kaikin keinoin. Jos arvostatte sitä, mitä teemme, harkitkaa anteliaan lahjoituksen tekemistä, jotta emme joudu lopettamaan tehtäväämme rahoituksen puutteen vuoksi. Tukenne merkitsee enemmän kuin voitte kuvitellakaan. Kiitos paljon. Käytä tätä linkkiä tukeaksesi työtämme maailmanlaajuisesti.

JAA TÄMÄ!

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin muille.

https://stopworldcontrol.com/wave

Tue missiotamme

StopWorldControl.com on maailman ykkösfoorumi, joka paljastaa suurimman uhan, jota maailmamme on koskaan kohdannut. Tarvitsemme apuasi tämän kriittisen työn tekemiseen. Jos arvostat sitä, mitä teemme, ole kanssamme ja tee lahjoitus tänään. Sillä on valtava merkitys maailmanlaajuisesti.

Kiitos paljon!

Tue työtämme
David Sorensen

Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 Yhdysvallat

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kun hyvät ihmiset nousevat, maailma palautuu ennalleen.

Yksi kriittisistä asioista, joita meidän aikanamme on tapahduttava, on se, että hyvien ihmisten on noustava ylös ja tehtävä sitä, mitä varten olemme syntyneet. Emme ole täällä istumassa, huolehtimassa vain itsestämme ja odottamassa, että pääsemme taivaaseen.

Todellinen syy siihen, miksi hyvät ihmiset syntyvät maan päälle, on se, että he voivat auttaa tekemään tästä maailmasta paremman paikan. Meillä on kutsumus, lahja, mandaatti olla niitä, jotka tekevät lopun pahasta ja asettavat hyvyyden ihmisyhteiskunnan perustaksi.

Ainoa syy siihen, että yhteiskunnissamme on niin paljon pahuutta, on se, että hyvät ihmiset ovat epäonnistuneet luomaan totuuden ja oikeudenmukaisuuden ulottuvuuden maailmaamme. Olimme liian kiireisiä juoksemaan ympyrää sen sijaan, että meillä olisi ollut strateginen ajattelutapa vallata kansakuntiemme keskeiset vaikutuspaikat.

Tämä on suurelta osin seurausta oppiin, joka otettiin käyttöön kristinuskossa 1800-luvulla. Maailmanlaajuiseen kristilliseen kirkkoon käynnistettiin strateginen mielenhallintaoperaatio, jossa kerrottiin kahdelle miljardille uskovalle, että pahan on määrä hallita ihmiskuntaa ja että hyvien ihmisten on paettava.

Helppoa pakoa odotellessa

Tätä pakoa pahasta kutsutaan “tempaukseksi”. Siinä sanotaan, että kristittyjen ei pidä yrittää pelastaa maailmaa, vaan heidän on jätettävä ihmiskunta pahan kynsiin odottaessaan, että heidät viedään turvallisesti taivaaseen.

Historiallisesti tätä oppia ei koskaan ollut olemassa kirkossa, kunnes John Darby -niminen mies, joka oli pimeä okkultisti, alkoi levittää tätä ajatusta 1800-luvulla. Häntä sponsoroivat Rothschildit, yksi pahan eliitin johtavista suvuista, jotka omistavat suurimman osan maailman keskuspankeista. He ovat keskeisiä toimijoita brittiläisessä eliitissä, jonka tavoitteena on alistaa ihmiskunta pahan valtansa alle.

He tukivat Darbya Euroopassa, ja myöhemmin he rahoittivat myös Cyrus Scofield -nimistä miestä Amerikassa, joka levitti tätä oppia kaikkialla Yhdysvalloissa.

Tätä teologiaa kutsutaan dispensationalismiksi, ja se pakotettiin kaikille evankelisille uskoville maailmanlaajuisesti, eli sadoille miljoonille ihmisille! Kenenkään ei sallittu kyseenalaistaa tai kritisoida sitä, ja se pakotettiin aggressiivisesti kirkolle ainoana hyväksyttävänä uskomuksena tulevaisuudesta:

“Ihmiskunta on tuhoon tuomittu, paha tulee hallitsemaan, kirkko ei voi tehdä asialle mitään, ja heidän on odotettava pakoa.”

Jos ymmärrätte, että kristinusko on maailman suurin uskonto, ja kolmasosa ihmiskunnasta väittää tunnustavansa tätä uskontoa, ymmärrätte, miten Rothschildit onnistuivat mitätöimään valtavan osan ihmiskunnan vaikutusvallan.

Paha otti hyvän paikan

Tämän teologian vuoksi satoja miljoonia muuten intohimoisesti mukana olevia hyviä ihmisiä käskettiin astumaan syrjään ja antamaan jumalattomien vallata politiikka, tiedotusvälineet, terveydenhuolto, liike-elämä, koulutus jne.

Kristittyjen oli pysyttävä kirkoissaan ja odotettava, että heidät poistetaan maan päältä.

Kristus ei sanonut niin. Hän antoi selkeän ohjeen kaikille valon lapsille maailmanlaajuisesti karkottaa paha, kohdata korruptio, karkottaa pimeys, parantaa sairaat, huolehtia köyhistä ja luoda hyvyys maan päälle kaiken inhimillisen vuorovaikutuksen perustaksi.

On aika, että otamme mandaattimme vastaan ja alamme tehdä sitä, mitä varten olemme täällä. Meitä ei ole kutsuttu olemaan pelkureita, jotka pettävät kaikki tämän maailman lapset, hylkäävät kaikki kärsivät ihmiset ja lentävät pois paratiisiin jättäen ihmiskunnan taakseen. Meidät on kutsuttu olemaan totuuden ja rakkauden kuninkaallisia sotureita, jotka saavat aikaan suurimman muutoksen, mitä tämä maailma on koskaan nähnyt.

Kun hyvät ihmiset nousevat ja täyttävät tehtävänsä, pahat eivät voi tehdä mitään.

Missä valo loistaa, siellä ei ole pimeyttä.

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/newsjunky

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti