NESARA / GESARA selitetty – OSA 1

NESARA / GESARA selitetty yksityiskohtaisesti – OSA 1 – –

“Köyhyyden loppu, velkaantumisen loppu, uuden kultaisen ajan alku!” Ei köyhyyttä, ei nälkää, ei velkaa, vain globaalia vaurautta ja rauhaa KAIKILLE! Viimeinen herätyssoitto NESARA on sulautunut GESARAan.

GESARA:n ilmoitus vaikuttaa nyt tasavaltaan ja muuhun maailmaan, yhteensä 206 suvereeniin kansakuntaan. Uusi rahoitusjärjestelmä on osa GESARA-lainsäädäntöä.
Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ilmoittaa “globaalista kultastandardin mukaisesta rahajärjestelmästä”, kun GESARA on julkistettu. Kaikki jäljellä olevat fiat-valuutat vaihdetaan kultamääräiseen valuuttaan. Paperirahasta luovutaan lopulta asteittain ja kaikki valuutat ovat digitaalisia uudessa rahoitusjärjestelmässä.

Tavoitteena on tehdä siirtymävaiheesta yksinkertainen, sujuva ja nopea. Uusi rahoitusjärjestelmä on ollut verkossa jo kuukausia, ja se sijaitsee suojatulla kvanttipalvelimella, jota ei voi hakkeroida tai käyttää ilman lupaa. Huomattavaa on, että varallisuuden lisääntymisaspekti on itse asiassa hyvin vakauttava. Ihmiset, joilla on uutta varallisuutta ääritilanteessa, tuntevat paljon todennäköisemmin pystyvänsä auttamaan sukulaisiaan, läheisiä ystäviään ja maanmiehiään. He osallistuvat todennäköisemmin humanitaarisiin toimiin. Tämä on varallisuuden rakentamista.

Asuntovaunu saattaa nähdä pulaa pätevistä työntekijöistä. Tämä on vaurastumista. Mutta tämä johtaa sitten korkeampiin palkkoihin. Tämä heijastuu hintoihin, mutta sen vastapainoksi verot laskevat joissakin tapauksissa jopa 80 prosenttia lopputuotteen omakustannushinnasta. Tämä johtaisi deflaatioon. Kun hinnat laskevat, työntekijän ja hänen perheensä säästöt kasvavat. Tämä kasvattaa varallisuutta.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): Luokittelematon Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *