Rohkaiseva päivitys tohtori Reiner Fuellmichiltä väärien syytösten jälkeen.

Hyvät ystävät kaikkialla maailmassa,

viime kuukausina on hyökätty petollisesti yhtä koko maailmanlaajuista oikeudenmukaisuutta ja parempaa maailmaa ajavan liikkeen vaikutusvaltaisinta henkilöä vastaan: tohtori Reiner Fuellmichia vastaan.

Tohtori Fuellmich työskenteli hellittämättä Corona-tutkimuskomitean kanssa paljastaakseen kaikki todisteet, jotka paljastavat, että pandemia oli laajamittainen rikollinen operaatio.

Tämän operaation tarkoitus oli kaksijakoinen:

1) vähentää maailman väestöä huomattavasti biologisen sodankäynnin avulla, sekä keinotekoisen taudin avulla että aseellisten injektioiden avulla.

2) alistaa eloonjääneet ennennäkemättömään maailmanlaajuiseen tyranniaan rokotepassien, digitaalisten henkilöllisyystodistusten, ympärivuorokautisen valvonnan jne. avulla.

Tohtori Fuellmich teki yli 400 haastattelua, joissa haastateltiin asiantuntijoita kaikilta tieteenaloilta, paljastaakseen tämän häijyn ohjelman.

Hänen työnsä ihmiskunnan hyväksi on ollut korvaamatonta ja täysin vertaansa vailla maailman historiassa. Tietääkseni kukaan maapallolla ei ole koskaan koko ajan kerännyt niin paljon tietoa, joka paljastaa, miten rikolliset talousyksiköt – jotka toimivat WHO:n, YK:n jne. takana – paljastavat, miten rikolliset talousyksiköt – jotka toimivat WHO:n, YK:n jne. takana – ovat tehneet niin paljon työtä. – tekevät yhteistyötä kaapatakseen kaikki oikeudet ja vapaudet koko ihmiskunnalta järjestettyjen kriisien varjolla.

Tohtori Fuellmich järjesti myös suuren valamiehistön, jossa juuri näiden maailmanherruutta suunnittelevien yhteisöjen huippuasiantuntijat todistivat 11 asianajajan ja tuomarin edessä. He esittivät selkeän yleiskuvan siitä, mitä on meneillään, tarkoituksena tiedottaa ihmiskunnalle ja antaa ihmisille mahdollisuus puolustaa itseään.

Tämän miehen Corona-tutkintakomitean kautta tekemä työ on sanoinkuvaamatonta.

Näiden kauhistuttavien ja tuhoisien tapahtumien kauhistuttavan paljastamisen aikana hän myös rohkaisi ja antoi ihmisille toivoa paremmasta tulevaisuudesta.
Tohtori Fuellmich ei ainoastaan paljastanut, kuinka valtava tämä pahan verkosto on maailmanlaajuisesti, vaan hän myös jatkuvasti vahvisti miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti vakuutuksella, että hyvät ihmiset tulevat Jumalan avulla olemaan voittajia.

Juuri tämän myrskyn läpi maailmamme astuu uuteen aikakauteen.

Koska tällä rohkealla tutkijalla on valtava vaikutusvalta maailmanlaajuisesti, ei ole mikään yllätys, että hän joutui ankaran hyökkäyksen kohteeksi.
Tietäen, miten taitava asianajaja hän on, eliitti tietää, etteivät he voi yksinkertaisesti pidättää häntä. Siksi hyökkäyksen Reiner Fuellmichiä vastaan oli tultava sisältäpäin, jonkun hänen läheisensä kautta.

Valitettavasti näin todellakin tapahtui, ja viime kuukausina CIC:n toinen perustaja alkoi syyttää tohtori Fuellmichiä väärin perustein.

Tämä aiheutti hämmennystä ja lannistusta monien herännäisten keskuudessa maailmanlaajuisesti, jotka pitävät Fuellmichiä yhtenä johtajistaan.

Kun sain tietää näistä syytöksistä, soitin Reinerille, ja meillä oli hyvä keskustelu. Hän vakuutti minulle, että väitteet ovat täysin vääriä. Berliinin piirisyyttäjä vahvisti tämän. Useat psykologit ottivat kantaa tilanteeseen ja ilmaisivat huolensa syyttäjän henkisestä hyvinvoinnista.

Tohtori Reiner Fuellmich suostui Stop World Controlin haastatteluun kertoakseen lisää tilanteesta.

Tämän – kuten aina, inspiroivan ja rohkaisevan – keskustelun aikana Reiner paljastaa myös uuden järjestönsä, joka tulee olemaan ammattimaisempi ja laajempi: KANSAINVÄLINEN RIKOSTUTKINTAKOMITEA.

Katso tämä tohtori Reiner Fuellmichin haastattelu >>

Sivulla on myös tohtori Reiner Fuellmichin virallinen lausunto, jonka voitte ladata ja levittää vapaasti.

Voimme kaikki rohkaistua ja inspiroitua tästä haastattelusta ja katsoa tulevaisuuteen, jossa maailma aloittaa paremman luvun olemassaolossaan.

Tue kriittistä työtämme


Auta meitä tuomaan totuus tähän maailmaan. Kun ihmiskunta tietää, mitä todella tapahtuu, rikollisten agenda epäonnistuu. Tukenne auttaa meitä enemmän kuin voitte kuvitellakaan.

Kiitos paljon!


David Sorensen
StopWorldControl.com

Jaa tämä viesti


Kopioi tämä url-osoite ja julkaise se sosiaalisen median tileilläsi tai lähetä se sähköpostitse.

https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich-update

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): Luokittelematon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *