WHO:n, YK:n, armeijan ja tiedustelupalvelujen asiantuntijat paljastavat todisteita maailman diktatuurista

Todistajat ovat huipputason asiantuntijoita Maailman terveysjärjestöstä, Yhdistyneistä Kansakunnista, Britannian ja Yhdysvaltojen armeijasta, Britannian salaisesta palvelusta, Britannian eliitistä, Pfizerista, CDC:stä ja muista maailman johtavista tahoista. He esittivät todisteensa yhdentoista kansainvälisen asianajajan ja tuomarin ryhmälle historiallisessa Grand Jury -menettelyssä.

Menettelyn järjesti maailmankuulu asianajaja tohtori Reiner Fuellmich, jolla on 28 vuoden kokemus menestyksekkäistä oikeudenkäynneistä suurten petollisten yritysten, kuten Deutsche Bankin, Shellin, Volkswagenin jne. kanssa.

Kun ensimmäinen pandemia iski, tohtori Fuellmich tunnisti heti petoksen tunnusmerkit.

Hän käynnisti laajan rikostutkinnan ja haastatteli yli 200 asiantuntijaa kaikilta tieteenaloilta. Suuren valamiehistön istunnoissa todistivat parhaat asiantuntijat merkittävimmistä kansainvälisistä organisaatioista, kuten Maailman terveysjärjestöstä, Yhdistyneistä Kansakunnista, Britannian tiedustelupalveluista, Yhdysvaltain armeijasta ja niin edelleen.

He paljastavat todisteita rikollisesta juonesta, jonka tarkoituksena on alistaa koko maailma totalitaarisen valvonnan alaiseksi pandemioiden ja muiden järjestettyjen kriisien varjolla.

Menetelmät, joita käytetään tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ovat hallituksen johtamia mielenhallintaoperaatioita, psykologista manipulointia ja hypnoosia. Ne toteutetaan valtavirran uutismedian kautta, jota kontrolloi täysin rahoituseliitti, joka on tämän maailmanlaajuisen operaation takana.

Lataa todisteet ja lähetä ne ihmisille, joilla on vaikutusvaltaa.


Näiden huippuasiantuntijoiden esittämät todisteet on tiivistetty GRAND JURY EVIDENCE 1. Tämä ainutlaatuinen asiakirja paljastaa yleissuunnitelman, jonka tarkoituksena on orjuuttaa koko ihmiskunta oligarkkien täydelliseen hallintaan, jotka piiloutuvat Maailman terveysjärjestön, Yhdistyneiden Kansakuntien, useimpien hallitusten, terveysvirastojen jne. taakse ja hallitsevat niitä täysin.

Voit ladata tämän asiakirjan nähdäksesi heidän asiantuntijalausuntonsa ja todisteiden esittämisen.

Kehotamme teitä voimakkaasti jakamaan tämän kriittisen asiakirjan mahdollisimman monelle ihmiselle. Lähettäkää se erityisesti henkilöille, joilla on vaikutusvaltaa yhteisössänne, kuten paikallisviranomaisille, koulujen johtajille, sairaalahenkilökunnalle, lainvalvontaviranomaisille, paikallislehdille, uskonnollisille johtajille jne.

Löydät heidän yhteystietonsa helposti verkosta.

Etsi Googlessa osasto, jolle haluat lähettää tämän asiakirjan, ja sen jälkeen “yhteystiedot”, niin heidän tietonsa tulevat esiin. Hae esimerkiksi hakusanalla “contact information for the mayor of…” ja sen jälkeen kaupunkisi nimi. Tai “contact information for the police department of…” ja sen jälkeen kaupunkisi nimi. Ja niin edelleen. Tee näin yliopistojen, koulujen, klinikoiden, paikallisten sanomalehtien jne. kohdalla. Kun lähetät heille sähköpostia, ole lyhyt ja kohtelias.

Jos voit, lähetä PDF-tiedosto sähköpostin liitteenä. Jos sinun on otettava heihin yhteyttä verkossa, lähetä heille linkki:


https://www.stopworldcontrol.com/jury

On ratkaisevan tärkeää, että paikalliset viranomaiset terveydenhuollossa, politiikassa, oikeuslaitoksessa, kouluissa, kirkoissa jne. saavat tietoa siitä, mitä maailman johtavien organisaatioiden huippuasiantuntijat paljastavat.

Lataa tämä asiakirja tänään ja levitä sitä niin laajalle kuin voit. Maailman on tiedettävä, mikä meitä kaikkia uhkaa.

Jos voitte, niin tukekaa kriittistä työtämme ihmiskunnan varoittamiseksi. Käytä tätä linkkiä tukeaksesi meitä. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): Luokittelematon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *