Miten voimme tehdä läpimurron parempaan maailmaan?

Monet sydämelliset kiitokset kaikille teille, jotka tuette maailmanlaajuista operaatiota totuuden tuomiseksi ihmiskunnalle. Teillä ei ole aavistustakaan, mitä teette…
A new world
Tätä rikolliset globalistit pelkäävät enemmän kuin mitään muuta:
Ihmiskunta herää ja… nousee!
Sinun anteliaisuutesi totuuden levittämiseksi on heidän pahin painajaisensa. Koska he tietävät, että tämä on se, mikä tuhoaa heidät. Mikään muu ei päihitä heitä. Ei pidätykset, ei oikeudenkäynnit, vaan maailmanlaajuinen herääminen ja ihmisten aktivointi.
Siksi sanon, ettei sinulla ole aavistustakaan siitä, mitä teet. Tukenne vaikutus on ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta paljon tärkeämpi kuin voitte koskaan ymmärtää.
Keräämme satoa siitä, mitä istutamme
Planting
Monet ihmiset vaativat välitöntä pelastusta. Mutta meidän on ymmärrettävä, että me korjaamme sen sadon, jonka olemme ensin kylväneet. Me saamme sen, mihin investoimme.
Emme saa parempaa maailmaa, jos emme tee uhrauksia sen eteen.
Rikolliset, jotka hallitsevat maailmaa, tietävät tämän liiankin hyvin. He ymmärtävät, että heidän resurssinsa ovat mahtava ase sodankäynnissä ihmiskuntaa vastaan. Ja he käyttävät sitä tehokkaasti. He eivät pidättele.
He yrittävät lahjoa minut!
Bribery
Useat ihmiset tarjosivat minulle paljon tukea, jos tuomitsisin Trumpin ja valkoisen hatun sotilasoperaation. Yksi pariskunta tarjosi kymmenentuhatta dollaria, jos poistaisin sen verkkosivuiltani. Näettekö manipuloinnin ja lahjonnan?
Missä ovat ne ihmiset, jotka lahjoittavat 10 000 dollaria, koska jaan totuuden?
He haluavat, että olemme erimielisiä, emmekä auta toisiamme, koska meillä on erilaisia mielipiteitä. Mutta luuletteko, että sotilaat taistelukentällä välittävät toveriensa erilaisista mielipiteistä? He taistelevat rinta rinnan isänmaansa puolesta ja jättävät kaikki erimielisyydet syrjään.
Taistelkaa kanssani kauniin maailmamme vapauttamisen puolesta. Yhdessä seisomme, jaettuna kaadumme.
Tee voimakas lahjoitus, jotta voimme murtautua valtavirran median tukahduttavan kuristusotteen läpi ja avata miljoonien ihmisten silmät maailmanlaajuisesti.
image
AUTA MEITÄ TAVOITTAMAAN MAAILMA TOTUUDELLA
Jos painike ei toimi, kopioi tämä url selaimeesi:
https://www.stopworldcontrol.com/defend
David Sorensen
Signature
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.
If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.
Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *