Korkean tason eliitin orja, puhuu ääneen

Nathalie Augustina oli 1980-luvulla maailmankuulu muotimalli, jota CIA ohjasi mielenhallinnallaan niin, että hänestä tuli eliitin korkeimman tason seksiorja: kuninkaallisten perheiden, valtionpäämiesten, armeijan komentajien, Hollywoodin julkkisten jne. kannalta. Häntä kaupattiin elokuva- ja musiikkiteollisuuden suurille nimille sekä Davosin kaltaisiin huippupaikkoihin, joissa maailman hallitsijat kokoontuvat.

Päästyään irti tästä häijystä verkosta Nathalie sai apua tunnetulta toimittajalta Robin de Ruiterilta (joka vuonna 2008 ennusti vuoden 2020 pandemian hämmästyttävän tarkasti), joka paljasti nämä rikokset kirjassa. Robin jätti kuitenkin pois keskeisiä tietoja, jotka ovat liian vaarallisia julkisuuteen.

Videohaastattelussa Nathalie kertoo, kuinka suuri määrä lapsia kerätään tilaviin huoneisiin, joihin hallituksen virkamiehet tulevat raiskaamaan heidät – sekä pojat että tytöt. Nathalie kuvailee myös laajoja tunneliverkostoja hallituksen rakennusten alla, jonne hänet ja monia muita lapsia vietiin hyväksikäytettäviksi. Samaa tapahtuu sotilastukikohdissa ja muissa paikoissa.

Nathalie kertoi minulle toistuvasti, että todellisuus on vielä paljon pahempi kuin mitä hän on paljastanut. Mutta hänen mukaansa kukaan ei ole valmis kuulemaan tällaista tietoa, koska se on liian kauhistuttavaa.

Hänen todistuksensa vahvistaa Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto, joka aloitti vuonna 2017 operaation paljastaakseen tämän pahuuden yleisölle. NSA on sotilastiedustelupalvelu, jonka patriootit kaappasivat, jotta sitä voitaisiin käyttää taistelussa pahaa vastaan.

Nathalie Augustinan kuvailemat kauhut vahvistavat myös FBI:n, poliisin, marechausseiden, santarmien, armeijan, etsivien ja muiden elossa olevien uhrien entiset johtajat maailmanlaajuisesti. Katso todistusaineistomme raportti.

Lisäksi olen yhteydessä entisten poliisietsivien ja sairaanhoitajien ryhmiin, jotka tekevät yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kanssa dokumentoidakseen tämän ja ryhtyäkseen toimiin, kun aika on oikea. Nämä operaatiot toteutetaan hyvin varovaisesti, sillä monet näistä rikoksista kertoneet henkilöt on pidätetty tai murhattu.

Eliitti ja pimeä henkinen maailma

Minulla oli useita henkilökohtaisia puhelinkeskusteluja Nathalien kanssa, ja hän lähetti minulle kirjeitä, joissa hän kertoi yksityiskohtaisesti rikollisen eliitin henkisestä yhteydestä pimeään valtakuntaan. Pian näiden kirjeiden lähettämisen jälkeen hän katosi jäljettömiin. Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitä hänelle tapahtui. Menikö hän piiloon? Murhattiinko hänet? Onko hän lukkojen takana?

Jaan alla katkelman yhdestä hänen kirjeistään, koska tiedän, että tämä pahuus on paljastettava ihmiskunnalle.

SILMINNÄKIJÄN TODISTUS

“Kirjani on vain murto-osa totuudesta. Kaikki on paljon pahempaa. Olen itse asiassa odottanut, että ihmiset ovat tarpeeksi hereillä, ennen kuin kerron kaiken.

Tunnen koko saatanallisten pedofiilipääperheiden maailman. Tiedän, että kuninkaallisten talojen yläpuolella olevien hallitsijasukujen jäsenet käyttävät minua hyväkseen ja ovat raiskanneet minua. Alankomaiden väärennetyn kuningashuoneen pomona on Habsburgien klaani ja Vatikaani. Rothschildit kontrolloivat kaikkia kuninkaallisia taloudellisesti. Jokaisen kuningashuoneen on kumarrettava heidän edessään ja annettava läsnäolotodistus, kun heitä kutsutaan.

Olin usein Sveitsissä DAVOSissa, Lausannessa, Zürichissä ja Genevessä. Aina maailman johtajien poliittisten kokousten aikana.

Maapallolla tapahtuu paljon enemmän kuin tiedätte tai ymmärrätte. Esimerkiksi Klaus Schwab on puhdas Habsburg.

Absoluuttiset hallitsijasuvut tapaavat 3 kertaa vuodessa Davosissa, Sveitsissä. Nämä kokoukset ovat suljettuja ja raskaasti turvattuja. Täällä dinosaurusperheet kokoontuvat. Yksi tietty ryhmä tulee ulos vain öisin. Ei koskaan päivällä. Päivänvalo on heille haitallista. He eivät myöskään ole tavallisia ihmisiä. Ne elävät satoja vuosia, vanhin tapaamani oli 830-vuotias. Ne eivät syö ruokaa kuten ihmiset. Niiden lääketieteellinen tarve on vauvan veri, kunnes 25 päivää vauvan syntymän jälkeen. Toinen ryhmä ottaa vauvan verta ja vauvan lihaa, ei muuta kuin sitä.”

Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka siirsi rahaa eliitille, vahvisti tämän minulle henkilökohtaisesti. Hän sanoi, että hän oli suoraan yhteydessä yhteen noista pankkieliitin demonisista jäsenistä, ja sanoi, että tämä entiteetti oli yli 2000 vuotta vanha. “He ovat eri taajuudesta”, Ronald kertoi minulle.

Eräänä päivänä tämä entiteetti laittoi kätensä Ronaldin rintakehälle, ja koko hänen kehonsa alkoi palaa kiivaasti. Ronald tiesi kuolevansa, jos tämä käsi pysyisi hänen rinnallaan. Tämä tehtiin pelotellakseen häntä.

Meillä kaikilla on mahdollisuus kieltää nämä henkiset realiteetit, mutta jokainen, jolla on rohkeutta tarkastella todellisuutta, näkee, miten tämä on läsnä maailman jokaisessa kulttuurissa ja sitä on kuvattu kirjoituksissa kautta historian. Kirjoitukset puhuvat runsaasti pimeän hengellisen valtakunnan todellisuudesta. Se osoittaa, että perimmäinen taistelu ei ole vain turmeltuneita ihmisiä vastaan, vaan ne palvelevat hengellisen pahuuden korkeampia valtakuntia.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *