He yrittävät tappaa minut

Aina kun julkaisen todennettavissa olevia tosiasioita Israelin sotilasvaltiosta, saan tappouhkauksia… kristityiltä! Minua vastaan puhkeaa voimakas vihanpurkaus, joka haluaa jopa tappaa minut.

Voin paljastaa totuuden mistä tahansa muusta aiheesta ja olla turvassa vainolta. Sillä ei ole väliä, mitä paljastan, oli kyse sitten rokotteista, pankkitoiminnasta, hallituksista, lasten hyväksikäytöstä, sään manipuloinnista, mitä tahansa… minä pärjään kyllä. Mutta sillä hetkellä, kun nostan verhoa siitä, mitä Israelin valtion kanssa todella tapahtuu, saan tappouhkauksia, mustamaalauskampanjat käynnistyvät ja uskomaton ilkeän vihan henki vapautuu minua vastaan… kristittyjen toimesta! He lähettävät minulle sähköposteja ja tekstiviestejä, joiden sisältö on mitä ilkeintä, ja kutsuvat minua pahimmilla nimillä, joita he voivat keksiä.

Miksi näin on? Mitä on tekeillä?

Mistä tämä viha tulee?

Sain tekstiviestin kuuluisalta lääketieteen ammattilaiselta, jota olen haastatellut ja jonka kanssa olen tehnyt dokumentteja. Hän jopa yöpyi luonamme useita päiviä. Puolustin häntä, tuin häntä ja kerroin hänen viestinsä rokotteiden vaaroista ihmiskunnalle. Mutta kun hän sai tietää totuuksista, joita paljastan Israelista, hän lähetti minulle tekstiviestin:

“Älä enää koskaan ota minuun yhteyttä. EN KOSKAAN TUNTENUT SINUA!”

Mikä saa liittolaiset, ystävät, veljet ja sisaret kääntymään toisiaan vastaan? Onko tämä Luojamme sydän, joka on puhdasta rakkautta? Ei selvästikään ole.

Mikä henki tämä on? Mistä tämä kiihkeä viha tulee?

Todellisen Israelin alkuperä

Löydämme vastauksen tarkastelemalla Israelin sotilasvaltion hengellistä alkuperää. Saattaa yllättää jotkut, jotka lukevat tämän, mutta itseään Israeliksi kutsuvan nykyaikaisen sotilasvaltion hengelliset juuret ovat hyvin erilaiset kuin sen raamatullisen kansan juuret, jota kutsuttiin Israeliksi.

Tarkastellaan ensin alkuperäisen Israelin juuria.

Raamatun mukaan Israel on nimi, joka annetaan kaikille maailman ihmisille, jotka todella rakastavat Luojaa koko sydämestään. Israel ei ole poliittinen kansakunta, vaan se viittaa kaikkiin maailman ihmisiin, joilla on puhdistettu (ympärileikattu) sydän, jotka ovat syntyneet ylhäältä ja jotka vaeltavat Luojan kanssa. Tätä selitetään yksityiskohtaisesti kaikkialla Raamatussa, esimerkiksi kirjeessä roomalaisille ja kirjeessä galatalaisille.

Israel tarkoittaa “Jumalan kuninkaallinen lapsi”. Se on nimi kaikille Jumalan lapsille.

Raamatun mukaan kaikki ihmiset maailmassa, jotka uskovat Jumalaan, ovat Aabrahamin jälkeläisiä, jota kutsutaan “uskon isäksi”. Aabraham sai tämän nimen, koska hän oli ensimmäinen ihminen maan päällä, joka oli uskollinen Luojalle, keskellä pahaa kulttuuria, joka palvoi demoneita.

Tämän seurauksena Luoja sanoi Aabrahamille:

“Sinusta tulee suuri kansa, niin suuri kuin tähtien lukumäärä”.

Nämä ihmiset kulkisivat Aabrahamin jalanjäljissä, koska he olisivat uskollisia Luojalle, aivan kuten Aabraham. Heistä tulisi Jumalan perhe, Jumalan silmäterä, hänen kallisarvoinen omaisuutensa, paikka, jossa Kaikkivaltias asuu. Kansa, joka ei palvo riivaajia, joka ei vaella pahuudessa ja kieroutuneisuudessa, joka ei aiheuta sotaa ja väkivaltaa, vaan ihmisiä, jotka elävät myötätunnossa ja rakkaudessa, joilla on puhtaat sydämet ja kädet ja jotka tuovat parannusta ihmiskunnalle.

Kirjoituksissa todetaan, että itse asiassa Kristus on Aabrahamin todellinen jälkeläinen ja kaikki, jotka ovat Kristuksessa. Voin lainata 500 pyhien kirjoitusten kohtaa, mutta kaikki, joilla on silmät, voivat lukea tämän runsaasti koko Uudesta testamentista (esimerkiksi Roomalaiskirjeestä, Galatalaiskirjeestä, Kolossalaiskirjeestä jne.).

Kirjoituksissa sanotaan, että muinaisessa Israelissa valtaosa ihmisistä ei ollut todellista Israelia.

Useimmat israelilaiset vastustivat Jumalaa, olivat tottelemattomia hänelle, palvoivat riivaajia, uhrasivat lapsensa epäjumalille, harjoittivat seksuaalista perversiota ja seurasivat kaikenlaista pahaa ja pahuutta. Hyvin pieni jäännös Israelissa oli todella Israel. (Tämä todetaan kaikkialla Jeremiassa, Jesajassa, Roomalaiskirjeessä, Galatalaiskirjeessä jne.).

Israelin valtion synty

Maalaus Rothschildeista, jotka rakensivat Jerusalemin korkeimman oikeuden vapaamuurariuden mestariteokseksi.

Kun tarkastelemme Israelin nykyaikaisen sotilasvaltion juuria, näemme aivan toisenlaisen tarinan. Sen aloitti liike nimeltä “sionismi”, joka koostuu enimmäkseen “maallisista juutalaisista”, ihmisistä, jotka hylkäävät Luojan, mutta omaksuvat juutalaisen identiteetin. Tätä liikettä tuki suuresti pahamaineinen Rothschildien suku, joka tunnetaan hyvin osallisuudestaan vapaamuurariuteen ja satanismiin.

Rothschildit ovat merkittäviä toimijoita niin kutsutussa “eliitissä”, joka pyrkii maailmanherruuteen. He ovat Maailman talousfoorumin ja muiden globalististen järjestöjen takana. Katso perusteellinen todisteellinen raporttimme maailmanherruuden agendasta.

Rothschildit rahoittivat Israelin valtion. Tämän valtion tarkoituksena on tehdä siitä yhden maailmanhallituksen keskus.

Lyhyen olemassaolonsa aikana Israelin valtio on kehittänyt seuraavat ominaisuudet:

✔︎ Se on yksi maailman ateistisimmista valtioista.

✔︎ Se edistää voimakkaasti LGBTQ+- ja transsukupuolisuutta.

✔︎ Se on pedofiilien turvasatama.

✔︎ Se on vapaamuurariuden keskus.

✔︎ Siellä järjestetään Lähi-idän suurin pride-kulkue.

✔︎ Se kiduttaa satoja lapsia vankilassa.

✔︎ Se on murhannut satojatuhansia puolustuskyvyttömiä ihmisiä.

✔︎ Siitä on tulossa yhden maailman hallituksen päämaja.

✔︎ Se kehuskelee sillä, että Israel oli rokotteiden testilaboratorio…

✔︎ Se oli ensimmäinen valtio, joka sulki rokottamattomat ihmiset yhteiskunnan ulkopuolelle.

✔︎ Se loi tiedustelupalvelu Mossadin, joka toimii eliitin valvonnassa tehdäkseen rikoksia ihmisyyttä vastaan.

✔︎ Israel loi Hamasin, jotta Palestiinan kansaa voitaisiin pitää terroristeina.

Israelin valtio on kaikin puolin Raamatun Israelin täydellinen vastakohta.

Tästä syystä ultraortodoksijuutalaiset vastustavat tätä valtiota voimakkaasti kaikkialla maailmassa. Kristinuskoon kuitenkin soluttauduttiin strategisesti 1900-luvulla, jotta varmistettiin miljardien kristittyjen tuki maailmanlaajuisesti. Tämä tehtiin enimmäkseen pelon ja pelottelun avulla sanomalla, että kristityt, jotka tukevat tätä sotilasvaltiota, ovat “Jumalan siunaamia”, kun taas ne, jotka eivät tue sitä, ovat “Jumalan kirottuja”.

Meidän on ymmärrettävä, että Israelin nimen käyttäminen ei tee sinusta Israelia.

Kun näemme, että Israelin perustivat saatanistit, ymmärrämme, mistä voimakas viha tulee, kun totuus tästä valtiosta paljastuu. Se verhoutuu uskonnolliseen verhoon, vaikka se on itse asiassa päinvastainen. Se käyttää häpeämättömästi väärin Raamatun jakeita puolustaakseen miljoonien ihmisten joukkomurhaa ja kieltää samalla Raamatun todellisen sanoman, jonka mukaan Jumalan Israel ei ole poliittinen tai sotilaallinen.

Katso tämä erittäin paljastava elokuva

Tämä uraauurtava elokuva näyttää todisteita edellä mainitusta ja selittää, miten salaliitto kaappasi maailmanlaajuisen kristillisen kirkon saadakseen miljardien kristittyjen tuen tälle sotilasvaltiolle. Älkää epäröikö katsoa sitä. Ja olkaa rohkeita jakamaan se laajalti.

Olkaamme rakkauden, totuuden, ystävällisyyden ja rauhan ihmisiä.

Ole hyvä ja tue missiotamme

Meitä on sensuroitu ankarasti viime kuukausina ja olemme menettäneet suurimman osan rahoituksestamme. Jos arvostat sitä, että olen valmis paljastamaan pahan todellisen agendan ja herättämään maailman, vaikka minua vihataan ja uhkaillaan, niin ole hyvä ja tue tehtäviämme. Me tarvitsemme sitä vakavasti. Kiitos.

Share this post

Line

Share this message by going to the online version (see link below), where you find sharing buttons. Or copy the url below and post it on social media. You can also forward this email to others.
https://stopworldcontrol.com/two-israels

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *