Miten he onnistuvat varastamaan kaiken sinulta


Miten miljardöörien maailmanlaajuinen verkosto voi edelleen kasvattaa valtaansa, vaurauttaan ja hallita muuta ihmiskuntaa? Pelottelemalla meidät hengiltä, jotta tottelisimme heidän jokaista käskyään pelastaaksemme itsemme. Mitä he käyttävät pelotellakseen meidät tottelevaisiksi? Valheilla, huijauksilla ja huijauksilla. Puhdasta petosta. He heijastavat kauhean uhan mieleemme, toistavat sitä yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes uskomme sen olevan totta. Sitten me tanssimme heidän jokaisen sävelensä mukaan ja meistä tulee täydellisiä orjia. Näin pieni joukko tähtitieteellisen rikkaita rikollisia pystyy hallitsemaan miljardeja muita ihmisiä ympäri maailmaa.

Nykyistä pelotteluhuijausta kutsutaan ilmastonmuutokseksi. Ensin, 70-luvulla, sanottiin, että maailma viilenee ja että olemme menossa kohti jääkautta. Kauheaa! Ottakaa talvitakit esiin! Rakentakaa igluja! Pelastakaa itsenne!

Se osoittautui niin paskaksi, että se muutettiin ilmaston lämpenemiseksi. Meidät kaikki keitetään elävältä! Jäät sulavat navoilta, ja maamme hukkuvat kuin Atlantis. Uimapuvut päälle! Valmistelkaa pelastusveneitä!

Sekin osoittautui hölynpölyksi. Niinpä se muutettiin taas “ilmastonmuutokseksi”. Näin he voivat mennä mihin suuntaan tahansa. Onko jossakin päin maailmaa äkillinen kylmyysjakso? “Se on ilmastonmuutos! Me kaikki kuolemme!” Onko muualla maapallolla helleaalto? “Kyllä! Sitä tapahtuu. Me palamme elävältä. Ilmastonmuutos!”

Mitä tahansa sääilmiötä voidaan nyt käyttää pelon levittämiseen väestölle.

Se on typerää ja mieletöntä, mutta kuitenkin äärimmäisen vaarallista ja tuhoisaa. Koska tätä hulluutta käytetään siihen, että ihmiskunta joutuu tukahduttavan tyrannian valtaan, jollaista tämä maailma ei ole koskaan ennen nähnyt. Unohtakaa Kiinan kommunismi. Se, mitä he valmistelevat koko maailmalle, on Kiina steroideilla. Toisin sanoen, helvetti maan päällä.

Kaikki lihantuotanto pitäisi tuhota, ja ihmiskunta pitäisi pakottaa syömään tehtaissa kasvatettuja geneettisesti muunnettuja ötököitä. Maatilat on hävitettävä maan päältä ja korvattava laboratorioilla ja tehtailla, joissa luodaan keinotekoista ruokaa. Jos ihminen syö lihaa, sen on tultava laboratoriosta, jossa kasvatetaan luonnotonta lihaa. Se, että tämä aiheuttaa syövän yleistymisen yksinkertaista flunssaa yleisemmäksi, ei ole heille tärkeää. Niin kauan kuin me kaikki syömme heidän laboratorioista tuotua väärennettyä tavaraa.

Kaikkia raha-asioita on valvottava täysin tekemällä niistä 100-prosenttisesti digitaalisia, jotta tyrannit voivat halutessaan sulkea minkä tahansa pankkitilin, jos he päättävät, että kulutuksemme on “huono ilmaston kannalta”.

Euroopassa ihmiset voivat joutua vankilaan, jos he käyttävät liikaa rahaa. “Käteinen on huono ilmaston kannalta, senkin ääliö! Haluatko, että meidät kaikki tapetaan? Tässä, mieti typerää käytöstänne vankilassa muutaman viikon ajan, ehkä se opettaa teille maalaisjärkeä.” Ei enää käteistä. Kaiken on oltava digitaalista ja valvottua. Se pysäyttää ilmastonmuutoksen! Se ei ole vitsi.

Se ei lopu tähän. Ihmisiä on rokotettava jatkuvasti, jotta he voivat selviytyä ilmastonmuutoksen vaikutuksista. Ja meidän kaikkien on maksettava enemmän, enemmän, enemmän, enemmän ja vielä enemmän ja vielä enemmän veroja “planeetan pelastamiseksi”.

Maailman talousfoorumi toteaa, että vuoteen 2030 mennessä kukaan ei enää omista mitään, koska yksityisomistus on haitaksi ilmastolle. Meidän on jaettava kodit, keittiöt, autot, vaatteet ja työkalut kaikkien naapuruston asukkaiden kanssa.

Matkustaminen ei ole enää sallittua, mutta hei, ratkaisuna on, että voimme kaikki matkustaa eksoottisiin paikkoihin sohvaltamme käsin virtuaalitodellisuuskuulokkeet päässä. Väärennetty matkustaminen! Mahtavaa! Samaan aikaan olemme lukittuna koteihimme, koska nämä ilmastohälyttäjät ilmoittavat jo maailmanlaajuisista ilmastolukoista “planeetan pelastamiseksi”. Loppujen lopuksi ilmastonmuutos on paljon pahempi kriisi kuin pandemia, sanoo Bill Gates, ja yhtä dramaattisiin toimenpiteisiin olisi ryhdyttävä.

Kyllä! Tuhotaan miljoonia pienyrityksiä ja varmistetaan, että kaikki ostavat vain Amazonista ja Ebaysta, jotka he omistavat. Loistava liiketoimintamalli. Tuhotaan kaikki pienyritykset lukituksilla ja tehdään koko maailmasta riippuvainen omista megayhtiöistämme. Hurraa!

Kun lukituksia ei enää ole, me kaikki olemme joka tapauksessa vangittuina asuinalueillemme, sillä 15 minuutin kaupunkeja asennetaan maailmanlaajuisesti, mikä estää meitä menemästä yli 15 minuutin päähän kotoamme. Loppujen lopuksi kaikenlainen liikkuminen on pahaksi ilmastolle…

Se hulluuden taso, jota nämä rikolliset ovat ahkerasti toteuttamassa maailmassamme, on liikaa sanoille. Jotkut, jotka lukevat tämän, eivät ehkä edes usko sitä, koska se on niin naurettavaa. Odotahan, kun päädyt vankilaan, koska vierailet äitisi luona, joka asuu 16 minuutin päässä kotonasi….. Menit minuutin liian pitkälle ilman lupaa. Siihen ollaan kirjaimellisesti valmistautumassa. Lupa vaaditaan, jos liikkuu määrätyn alueen ulkopuolella. Joissakin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa se on jo todellisuutta!

Ja kaikki tämä perustuu yhteen ainoaan asiaan:
ILMASTONMUUTOKSEEN!

Väärennetty liha, muuntogeeniset ötökät, maanviljelyn tuhoaminen, rokotusmääräykset, lukitukset, matkustuskiellot, yksityisomistuksen lopettaminen, liikkumisen rajoittaminen, seuranta ja tarkkailu kaikkialla, minne menetkin ja mitä teetkin, pidätykset tai kaikkien rahojesi menettäminen sen vuoksi, että sanoit jotakin sosiaalisessa mediassa tätä mielettömyyttä vastaan, …. kaikki tämä – ja paljon muuta – maapallon pelastamiseksi siltä, että siitä ei tule enää liian kylmä, liian kuuma, liian kuiva, liian märkä tai mikä tahansa. Sillä ei ole väliä, kutsukaa sitä vain ilmastonmuutokseksi, niin massat seuraavat perässä.

Miten lopetamme tämän hulluuden?

Paljastamalla totuuden. Erinomainen väline tähän on äskettäin julkaistu elokuva CLIMATE, THE COLD TRUTH. Siinä esiintyy tiedemiehiä ja asiantuntijoita, jotka paljastavat, miten tämä on uskomattoman naurettava huijaus, jonka tarkoituksena on rikastuttaa rikkaita ja orjuuttaa muut.

Saatamme olla kiireisiä ja hajamielisiä, työllistettyjä ja sidottuja kaikenlaisiin velvollisuuksiin, mutta jossain vaiheessa tämä elokuva on pakko katsoa, ja erityisesti se on jotain, mitä meidän kaikkien pitäisi jakaa laajalti.

Samalta sivulta löytyy dokumentteja, jotka osoittavat, miten nämä tahot manipuloivat säätä ja aiheuttavat luonnonkatastrofeja tyrkyttääkseen edelleen ilmastonmuutoksen kertomusta väestölle. Sääsodankäyntiä on harjoitettu jo vuosikymmeniä, ja sitä käytetään maanjäristysten, tulvien, kuivuuden, hurrikaanien, lumimyrskyjen, maastopalojen ja kaikkien muiden kuviteltavissa olevien sääkatastrofien aiheuttamiseen, joista sitten syytetään ilmastonmuutosta.

Se on yksinkertaista: sytytä tulitikku, sytytä puu tuleen, aiheuta metsäpalo ja huuda maailmalle, kuinka ilmastonmuutos polttaa maailmamme! Tai avaa hana, anna veden valua kaduille ja huuda, kuinka me kaikki hukumme ilmastonmuutoksen takia. Tämä on periaate. Heillä on tietysti paljon isompia “hanoja” avattavaksi ja Suoraan energian aseilla leikiteltäväksi.

Ihmiskuntaa uhkaa sellainen pahuuden taso, jota tämä maailma ei ole nähnyt koko olemassaolonsa aikana.

Jos emme nouse ylös ja ala levittää totuutta, ei ole mitään tietoa, mitä tapahtuu. Kannustan teitä katsomaan tämän elokuvan ja levittämään sitä laajalle. Antakaa äänenne kuulua – kovaa ja selvästi!

Jos mahdollista, tukekaa työtämme, sillä kamppailemme yhä sen jälkeen, kun meitä on sensuroitu monta kuukautta putkeen. Tukenne merkitsee meille paljon. Kiitos. Tue työtämme täällä.

KATSO “ILMASTO, KYLMÄ TOTUUS”

KATSO FILMI
Jos painike ei toimi, kopioi ja liitä tämä url selaimeesi:https://www.stopworldcontrol.com/coldtruth
Please Support Us
We are not controlled by anyone, but rely on donations from people who stand with us against globalist tyrants. We have repeatedly been censored and are recovering from the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can rebuild and continue. Thank you so much. 
Support Us

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *