Kissa muuttui leijonaksi ja ahmii kojootteja –

Brasilian kansannousu on suurempi kuin mikään, mitä maa on koskaan nähnyt, ja se on merkittävä merkki siitä, mitä maailmassamme tapahtuu.

Hallituksia kulissien takana pyörittävän rikollisen eliitin peli on paljastumassa tavalla, jota ei ole ennen nähty aikojen alusta lähtien. Eikä tämä ole missään nimessä liioittelua.

Brasilian kansannousu on niin voimakas, että se saa Deep State -toimijat ympäri maailmaa paniikkiin. Biden, Obama, Puolan presidentti Andrzej Duda, Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba ja monet muut juoksevat Twitteriin tuomitsemaan kuumeisesti tämän kansan protestin varastettuja vaaleja vastaan.

He ymmärtävät, miten tämä uhkaa heidän maailmanlaajuista petosten ja huijausten imperiumiaan, ja yrittävät kuumeisesti kertoa maailmalle, miten “pahoja” nämä ihmiset ovat, jotka hylkäävät Maailman talousfoorumin marionetin Lulan petollisen aseman.

Obama kirjoitti Twitterissä ilmeisen huolestuneeseen sävyyn: “Koko maailmalla on panoksena Brasilian demokratian menestys…”.

Kuunnelkaa hänen sanavalintaansa, joka paljastaa juuri sen todellisuuden, jota korostan:

“KOKO MAAILMA…”

Hän tietää, että se, mitä Brasiliassa tapahtuu, leviää muihin kansoihin… Luonnollisesti hän syyttää ihmisiä, jotka vastustavat varastettuja vaaleja, “hyökkäyksestä demokratiaa vastaan”. Tekopyhyys on heidän pelinsä nimi. He väittävät puolustavansa demokratiaa, mutta itse he ovat niitä, jotka väärentävät vaaleja. He väittävät puolustavansa ihmisoikeuksia, mutta polkevat niitä päivät pitkät. Väittäen parantavansa maailmaa, he tuhoavat sen. He väittävät olevansa rehellisiä, mutta valehtelevat silmää räpäyttämättä. Väittäen parantavansa sinut, he myrkyttävät sinut. Ja niin edelleen.

He pitävät aina naamioitaan “pyhinä pyhimyksinä”, samalla kun he syyllistyvät hirvittävimpiin rikoksiin. He ovat valehtelijoiden, huijareiden, varkaiden ja tekopyhien tarkka määritelmä.

Mutta he ovat sekoamassa, koska he näkevät, että ihmiskunta on saamassa kiinni heidän pelistään. Heidän naamionsa riisutaan, eikä valtamedian harjoittamalla massamanipulaatiolla ole enää tarvittavaa vaikutusta. Valvojat ovat menettäneet hallinnan!

Sadat miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti näkevät, että heille on valehdeltu koko heidän elämänsä ajan. Turhat sanat “demokratia” eivät enää merkitse mitään. Selvästi näkyvät teot varastetuista vaaleista puhuvat kovempaa kuin näiden pellejen typerät laulut.

Musk potkii persuksille


Vielä enemmän heitä pelottaa se, että jotkut heidän korkea-arvoisista jäsenistään ovat päättäneet astua pois pahuuden valtakunnasta ja käyttävät uskomatonta varallisuuttaan ja vaikutusvaltaansa korruption palatsien purkamiseen. Kuka olisi uskonut, että Elon Musk vetäisi kannen irti Twitteristä ja paljastaisi miljardeille maailmanlaajuisesti, miten rikolliset CIA ja FBI ovat ohjeistaneet Twitterin johtajia hiljentämään miljoonien tiedemiesten, lääkäreiden, sairaanhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten äänen?

Tänään Elon Musk antoi potkut koko Twitterin tiimille Brasiliassa sen jälkeen, kun hän sai selville, että työntekijät hyödyttivät vasemmistopoliitikkoja Brasilian vaaleissa.

Maassa ei myöskään ole enää yhtiön lehdistötoimistoa. Sosiaalinen verkosto on ilman viestintäaluetta, joka sammutettiin sen jälkeen, kun Musk sai päätökseen Twitterin oston lokakuussa. Ainoastaan Twitterin myyntitiimi on aktiivinen, ja sen myötä Brasiliassa on jäljellä noin 0,5 prosenttia työntekijöiden kokonaismäärästä. (Lähde: Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter)

Maailmassamme on tapahtumassa jotain, mistä useimmat meistä eivät uskaltaneet edes uneksia – ja tämä on vasta pienen pieni alku muutokselle, jota emme voi edes käsittää.

Tulevassa postauksessa näet katsauksen uskomattomiin tapahtumiin ympäri Yhdysvaltoja, jotka osoittavat, miten vuorovesi on kääntymässä suuressa mittakaavassa.

Sota Brasiliassa


Se ei tarkoita, että sota olisi ohi. Itse asiassa se on vasta alkamassa. Estettyään aluksi liittovaltion poliisia pidättämästä mielenosoittajia Brasiliassa, armeija määrättiin lopulta väistymään, ja 2 000 pidätystä tehtiin, mukaan lukien 40 lasta. Yksi lapsi pyörtyi pidätystilassa, kun häneltä evättiin ruoka. Raporttien mukaan kaksi kuoli.

Kuvamateriaalissa, joka on kuvattu pidätystilasta, jossa tuhansia mielenosoittajia on vangittuna, näkyy, kuinka useat ihmiset kuvaavat tapahtumia. Tämä on journalismin aivan toinen taso: korruptoituneilla uutismedioilla ei ole enää monopolia raportoida (= vääristellä) tapahtumia, vaan ihmiset voivat lähettää todellisuutta koko maailmalle puhelimillaan – suorana ja muuttumattomana.

Juuri niitä laitteita, jotka on suunniteltu hallitsemaan ihmiskuntaa, käytetään vapauttamaan sitä.

Näemme, että mielenosoittajiin yritetään puuttua ja vastarinta pyritään murskaamaan, mutta tämä on jälleen kerran tyrannien typerin päätös, sillä he toimivat kuin eläisivät 80-luvulla. Nykyaikainen teknologia välittää heidän julmat käytäntönsä miljooniin kotitalouksiin ympäri maailmaa, ja se ruokkii yhä enemmän heräämistä ja vastarintaa.

Ei, tämä ei ole “lopun aikaa”.


Yksi syy, miksi raportoin tästä Brasilian joukkokapinasta, on ravistella miljoonia kristittyjä hereille, jotka on aivopesty luulemaan, että maailma on siirtymässä olemassaolonsa viimeiseen vaiheeseen, jota kutsutaan “lopun ajoiksi” tai “viimeisiksi päiviksi”.

Tämä ajattelutapa estää satoja miljoonia hyviä ihmisiä liittymästä taisteluun ihmiskunnan vapauttamiseksi pahoista sortajistaan, koska heidät on johdateltu uskomaan, että tämä kaikki on “Raamatun profetian” täyttymystä ja siksi “väistämätöntä”.

Raamatussa niin sanotulla “lopun ajalla” ei kuitenkaan ole mitään tekemistä maailmanlopun kanssa, vaan se oli erään aikakauden, aikajanan, loppu, jota kutsutaan “vanhaksi liitoksi”. Mooseksen aikakausi päättyi, ja uusi aikakausi nimeltä “uusi liitto” oli alkamassa. Sillä ei ole mitään tekemistä ihmiskunnan lopun kanssa. (Lue kaikki siitä täältä).

Yksi kultainen avain, jolla voit avata mielesi tälle olennaiselle totuudelle, on se, että “maailmanloppua” koskevien yleisten uskomusten mukaan koko ihmiskunta palvoo pahaa.

“Ja koko maailma ihmetteli ja seurasi petoa… Kaikki, jotka asuvat maan päällä, tulevat palvomaan sitä.” (Ilm. 13:3,8)

Se, mitä näemme tänään, on sen diametrinen <–> vastakohta! Emme voisi olla kauempana siitä, mitä Ilmestyskirjassa kuvataan. Sen sijaan, että “kaikki maan päällä asuvat palvovat petoa”, näemme satojen miljoonien nousevan petojärjestelmää vastaan.

Näkyvien joukkokapinoiden lisäksi on lukemattomia älykkäitä, rohkeita, luovia, nerokkaita ja Jumalaa pelkääviä yksilöitä, jotka työskentelevät kovasti maan alla muuttaakseen vuoroveden lopullisesti.

✔︎ Olen yhteydessä rahoitusasiantuntijoihin, jotka luovat vaihtoehtoisia järjestelmiä, joiden avulla ihmiskunta voi irtautua rikollisten pankki-imperiumien rahamonopolista.

✔︎ Olen yhteydessä loistaviin insinööreihin, jotka työskentelevät kehittääkseen energiajärjestelmiä, jotka tekevät lopun tyrannimaisesta energiamonopolista ja tarjoavat ihmiskunnalle energiaa ilman kalliita kuukausilaskuja. Ajattele Nicolas Teslaa!

✔︎ Olen yhteydessä valovoimaisiin terveysasiantuntijoihin, jotka kehittävät vastauksia terveysongelmiin, jotka parantavat huomattavasti ihmisten yleistä hyvinvointia. Puhuin juuri puhelimessa ääni- ja taajuusparantamisen edelläkävijän kanssa, joka kehittää tehokkaita parantavia teknologioita, jotka poistavat lääkkeiden tarpeen.

Voimakkaat media-alustat kasvavat nopeasti, jotka eivät levitä valheita ja petosta, vaan julkaisevat totuuden vapauttaakseen maailman.

Ja voin jatkaa vielä jonkin aikaa…

Tavoitteeni on tehdä katsaus kaikista näistä ihmeellisistä “paremman maailman kehityskuluista” StopWorldControl.com-sivustolle tulevan vuoden aikana. Jos tiedätte jostain tällaisesta kehityksestä, kertokaa minulle. Haluan auttaa näitä aloitteita saamaan vetoapua.

Jotkut ovat huolissaan siitä, että mielenosoitukset ovat hallituksen järjestämiä, jotta he saisivat tekosyyn puuttua ihmisiin. Se on täysin uskottavaa, mutta se ei poista sitä todellisuutta, että miljoonat Brasiliassa, miljoonat Kiinassa ja sadat miljoonat ympäri maailmaa ovat täysin hereillä, ja heidän karjuntansa tulee olemaan niin kovaäänistä, että salaliitto ei voi enää hillitä sitä – edes parhaan hallitun oppositionsa avulla. He päästivät kissan ulos pussista, joka muuttui leijonaksi, joka ahmii heidän omia kojoottejaan.

Visuaaliset mielenosoitukset kansakunnissa ovat pintapuolinen merkki jostain sellaisesta suuruudesta, jota kukaan ei voi käsittää. Suurin osa siitä, mitä tapahtuu, tapahtuu pinnan alla, loistavien, rohkeiden ja rakkaudellisten ihmisten toimesta.

Tämä ei ole “maailmanloppu”, vaan maailmanlaajuisen tyrannian aikakauden loppu ja ennalleen palauttamisen aikakauden alku.

Kannustan kaikkia olemaan rohkeita, täyttämään sydämenne visiolla ja toivolla ja tekemään kaikkenne liittyäksenne taisteluun ihmiskunnan vapauttamiseksi.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Please support our critical work
Everything we do – high quality documentaries, in depth evidence reports, guides, emails, the website – is given freely to the world, because we don’t want to hinder the spreading of critical truth. But we really need people who value our work to support us. Please help our mission. Thank you so much!
Share this!
The best way to share this email, is to use the link below to GO TO THE ONLINE VERSION. There you will find social media buttons to share this message. Go ahead, hit the link, and share away! https://www.stopworldcontrol.com/brazil-update Or you can copy the link and post it manually on social media.
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *