Miksi me vihaamme häntä?

Historiallisesti ennennäkemätön mielenhallintaoperaatio vapautettiin koko ihmiskunnalle, jotta jokainen ihminen maapallolla manipuloitaisiin vihaamaan yhtä tiettyä miestä.

Olen media-asiantuntija, jolla on median ja viestinnän maisterin tutkinto ja vuosikymmenten työkokemus. Tiedän, miten media toimii. Koulutukseni aikana tiede- ja taideyliopistossa opin, miten yleisöä manipuloidaan väreillä, sanoilla, rytmillä, toistolla, intonaatiolla, muodoilla ja paljon muulla. Vuosikymmenien ajan olen todistanut omakohtaisesti, miten uutismedia valehtelee ihmisille, manipuloi heidän ajatuksiaan, salaa tiettyjä tietoja ja miten se voi määrittää, ketä rakastamme ja ketä vihaamme.

Media on mielenhallintaa. Ne ohjaavat elämääsi.

Vuonna 2016 huomasin jotain, mikä järkytti minua. Havaitsin, miten kaikki uutismediat maailmanlaajuisesti tyrkyttivät yhtä aikaa yhtä ainoaa viestiä koko maailman väestölle. Minua hämmästytti se, että tämä yksi viesti pakotettiin yleisön mieleen jokaisessa maailman maassa, Amerikasta Saksaan, Sveitsiin ja Kiinaan – kaikkialla! Se oli historiallisesti ennennäkemätön operaatio aivopesemiseksi kaikille maailman ihmisille.

Mikä oli heidän viestinsä? He halusivat, että koko ihmiskunta vihaisi kiivaasti yhtä miestä.

En tuntenut häntä tuolloin, mutta se, miten koko maailmanlaajuinen uutismedian arsenaali otettiin käyttöön yhden ihmisen tuhoamiseksi, kertoi minulle, että tämän miehen kanssa oli tekeillä jotain mielenkiintoista. Miksi häntä pelätään niin paljon, että hänet yritetään tuhota? Tämän miehen täytyy varmasti olla heille uskomaton uhka.

Sitten huomasin jotakin muuta: saatanalliset kultit ja noitakopit ympäri maailmaa kehottivat jäseniään loitsimaan tämän miehen, tuhoamaan hänet. En usko, että mitään vastaavaa on koskaan aikaisemmin tapahtunut koko historiassa. Tämä herätti uteliaisuuteni entisestään: jos pimeä valtakunta haluaa epätoivoisesti tuhota tämän miehen, hänen on varmasti oltava heille vaarallinen.

Ihmettelette varmaan, kuka tämä mies on. Se on koko ihmiskunnan historian mustamaalatuin, panetelluin, syytetyin, pilkatuin, vihatuin ja vääristellyin mies: Donald Trump.

Paitsi että koko maailmanlaajuinen mielenhallintamedian koneisto ja saatanistien ja noitien kansainväliset verkostot aktivoituivat häntä vastaan, myös pimeä poliittinen puoli hyökkää häntä vastaan säälimättömästi. Nämä ovat muutamia hyökkäyksiä tätä miestä vastaan:

✔︎ Venäjän salaliittohuijaus
✔︎ Yritys asettaa hänet syytteeseen.
✔︎ Toinen yritys asettaa hänet viraltapanon kohteeksi.
✔︎ Joukkotiedotusvälineiden herjauskampanjat
✔︎ Facebook-tilin poistaminen
✔︎ Twitter-tili poistettu
✔︎ Maailmanlaajuinen operaatio hänen vaalivoittonsa varastamiseksi.
✔︎ 6. tammikuuta FBI:n ansa.
✔︎ Veroilmoitustutkimus
✔︎ Jatkuva julkinen mustamaalaus
✔︎ republikaanisen puolueen pettäminen

Kun katsoin tarkemmin, mitä tämä mies on tehnyt, minulle kävi selväksi, miksi he pelkäävät häntä ja tekevät kaikkensa tuhotakseen hänet. Tässä on, mitä hän on tehnyt:

✔︎ Paljasta tiedotusvälineiden korruptio
✔︎ paljastanut hallituksen korruption
✔︎ paljastaa suuren lääketehtaan korruption
✔︎ paljastaa Big Tech -yritysten korruption.
✔︎ FBI:n korruption paljastaminen
✔︎ CIA:n korruption paljastaminen
✔︎ Paljasta DOJ:n korruptio
✔︎ DHS:n korruption paljastaminen
✔︎ IRS:n korruption paljastaminen
✔︎ Vaalien korruption paljastaminen
✔︎ Tuomioistuinlaitoksen korruption paljastaminen
✔︎ Korkeimman oikeuden korruption paljastaminen
✔︎ RINO-korruption paljastaminen
✔︎ Paljastakaa syvä valtiovalta
✔︎ Paljasta salaliitto
✔︎ Paljastakaa lapsikauppa
✔︎ Paljasta transsukupuolisten asialista
✔︎ Paljastakaa rajamiehitys…
✔︎ WHO:n rikosten paljastaminen ihmisyyttä vastaan
✔︎ Paljasta WEF:n valta-agenda
✔︎ Ilmastonmuutoksen huijauksen paljastaminen
✔︎ Uuden maailmanjärjestyksen paljastaminen
✔︎ Paljastaa “tuhota Amerikka” -agendat

Donald Trump on paljastanut äärimmäistä korruptiota ihmisyhteiskunnan jokaisella osa-alueella!

Tämän seurauksena miljardit ihmiset ympäri maailmaa alkavat ymmärtää, että uutismedia on valeuutisia, hallitukset ovat täysin korruptoituneita, vaalit varastetaan, oikeusjärjestelmä on kriminalisoitu, on olemassa salaliitto ja syvä valtio ja niin paljon muuta. Tämä sytyttää sanoinkuvaamattoman maailmanlaajuisen heräämisen. Ei ihme, että saatanistit yrittävät tappaa hänet. Jotkut väittävät, että hän on osa pahuuden tiimiä. Todellisuus osoittaa päinvastaista. He eivät yrittäisi tappaa häntä niin pahasti, jos hän olisi heidän puolellaan.

Hän rakensi Truth Socialin, sosiaalisen median alustan, jossa ei ole sensuuria, mikä on valtava isku pimeälle puolelle, joka sensuroi kaiken ja kaiken totuuden. Hiljattain Trump vannoi kieltävänsä sensuurin kokonaan, jotta totuuden ääntä ei voida enää vaientaa. Tämän vaikutus on maata järisyttävä. Sensuuri on tyrannian perusta. Ilman sensuuria he ovat voimattomia.

Se, että Trump antaa äänen takaisin kansalle, on vankka todiste siitä, millä puolella hän on.

Minua surettaa nähdä viha monissa ihmisissä, jotka uskovat Trumpin olevan pahuuden ruumiillistuma. Se on juuri se viesti, jonka salaliitto on laittanut koko maailman mieleen viimeisten 7 vuoden ajan. Olkaa varovaisia, minkä valtakunnan puolelle asetutte: liityttekö niihin maailmanlaajuisiin satanisteihin ja noitiin, jotka kiroavat tätä miestä? Oletteko samaa mieltä syvän valtion kanssa, joka jatkuvasti hyökkää häntä vastaan? Ole varovainen, kenen puolella olet.

Monet sanovat pitävänsä DeSantista parempana, mutta miettikääpä tätä: kukaan ei hyökkää DeSantisia vastaan. Salaliitto ei pelkää häntä. Satanistit eivät kiroile häntä, eikä media maailmanlaajuisesti välitä hänestä.

He eivät pelkää DeSantisia.
Vaan Trumpia.

We need your help
At this moment we don’t have the funds to continue Stop World Control. If you value what we do, then please show your support with a generous donation. Its critical. Thanks.
https://www.stopworldcontrol.com/support
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *