Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut… ja se muuttaa kaiken.

Koskaan ennen ei ole ollut tällaista pimeyden ilmentymää maan päällä. Ja se tulee vielä pimeämmäksi lyhyen aikaa. Pimeys yrittää sammuttaa valonne epätoivon kautta. Älkää antautuko sille.

Sallitulla pimeydellä on tarkoitus: se saa ihmiset huutamaan valoa. He alkavat jälleen etsiä totuutta. He alkavat ymmärtää, että he ovat eksyksissä ilman valoa.

Siksi on välttämätöntä, että pimeys tulvii maailmaan joksikin aikaa. Muuten ihmiskunta ei koskaan tulisi muuttumaan, koska kukaan ei ymmärtäisi valon arvoa. Silloin kaikki luulisivat voivansa elää ilman totuutta, ilman seurauksia.

Lopullinen käänne on tulossa

Tämä pimeyden kausi johtaa lopulliseen käänteeseen maapallolla. Käänne, joka muuttaa kaiken. Pahan voimat luulevat voittavansa. He eivät ymmärrä, että he ovat jo hävinneet.

Pitäkää sydämenne ja sielunne keskittyneinä totuuteen. Älkää häiriintykö. Olkaa hyvin toiveikkaita ja odottavia.

Vaikka ette vielä näkisikään sitä. Vaikka kaikki näyttäisi olevan vain pahaa. Älkää ahdistuko tästä, sillä ihmiskunta on heräämässä paineen kautta. Se vie vielä jonkin aikaa. Mikään ei tapahdu niin nopeasti kuin haluaisimme. Se tulee olemaan vielä hurjaa. Paha yrittää edelleen voittaa taistelun. Ja epätoivoinen vihollinen on kaikkein vaarallisin. Mutta pitäkää kiinni rohkeudesta.

Pitäkää katseenne tulevaisuuteen. Valo on jo voittanut. Käärme on jo voitettu. Näette sen lopulta.

Tämä on suuren paineen aikaa. Ja paine tulee vielä koventumaan. Mutta selviätte siitä paljon parempana ihmisenä. Tulette näkemään. Pinnallisuus, josta kerran huolehditte, on kadonnut. Nyt ymmärrätte asioiden arvon elämässänne. Sijoitatte enemmän siihen, mikä on todella tärkeää. Tämä tuo paljon enemmän onnea.

Kaikki on paljastettava

Katsokaa tulevaisuutta. Ymmärtäkää, että ihmiskunta on kaikkien aikojen suurimman mullistuksen kynnyksellä. Se ei mene niin kuin luulette. Siitä tulee vaikeampaa kuin haluaisitte. Mutta se on vain väliaikaista. Aurinko murtautuu läpi ja uusi päivä koittaa. Pitäkää se mielessä. Rohkaiskaa toisianne sillä.

Meidän on paljastettava kaikki paha. Tuoda kaikki valoon. Repikää verho pois ihmisiltä. Avatkaa heidän silmänsä kaikin voimavaroin, joita meillä on. Huutakaa sitä katoilta. Kieltäydytään vaikenemasta.

Kaikki on paljastettava. Kaiken on tultava päivänvaloon. Kaiken on tultava julki. Mikään ei saa jäädä piiloon.

Mutta varokaa, ettei se tuhoa teitä. Pahan paljastumisella voi olla kielteinen vaikutus meihin. Tehkää se siis ymmärtäen, että olette kuin kirurgi, joka pelastaa kuolevaa potilasta. Leikkaatte ruumiin auki ja kauheat syöpäkasvaimet tulevat näkyviin. Se on kauhea näky. Niin on myös pahan paljastaminen. Se on kauheaa.

Mutta tietäkää, että tällä tavoin liitytte kaikkien niiden kirurgien joukkoon kaikkialla maailmassa, jotka kaikki paljastavat totuuden, poistaaksenne syöpäkasvaimia ihmiskunnasta.

Älkää siis lannistuko. Nauttikaa kaikesta siitä, mikä on kaunista. Nauttikaa rakkaistanne. Nauttikaa luonnosta. Nauttikaa elämästä, joka teille on annettu. Nauttikaa kaikesta, mikä tekee teidät onnelliseksi. Nauttikaa jokaisesta päivästä täysillä. Pyöräilkää, kävelkää, ulkoilkaa – ärsyyntymättä siitä, mikä on vielä niin väärin juuri nyt. Kuten luonnottomat pilvet taivaalla. Nauttikaa luonnosta joka tapauksessa. Älkää välittäkö pahasta.

Näin voimme kestää. Voimme paljastaa pahan, mutta emme anna sen masentaa meitä. Pitäkää siis päänne ylhäällä, sillä tulevaisuus on niin valoisa. Teillä ei ole aavistustakaan.

Ihmisten on vaikea löytää toivoa tulevaisuudesta juuri nyt. Kaikki on niin epätodellista. On lähes mahdotonta nähdä maailmaa ilman tätä pimeyden raskasta painetta. Sitä ei voi kuvitella. Silti se tulee.

Meidän on kurinalaistauduttava unelmoimaan paremmasta maailmasta. Meidän on koulutettava itsemme olemaan positiivisia ja toiveikkaita. Se on kurinalaisuutta. Meidän on opetettava se itsellemme. Mutta se on vaivan arvoista.

Tulevaisuus on kaunis. Pitäkää siitä kiinni.

Tulosta tämä teksti ja lue sitä tätä tekstiä aika ajoin. Se vahvistaa sinua ja antaa sinulle rohkeutta.

David Sorensen
StopWorldControl.com

PS: jos pystyt tukemaan työtämme, tee niin. Työstämme parhaillaan kahta voimakasta elokuvaa, jotka tavoittavat satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti, kymmenillä kielillä. Rukouksenne ja tukenne ovat erittäin tervetulleita. Tule tästä tukemaan työtämme ja auta pelastamaan maailma pahalta.

Please Support Us
We are not controlled by anyone – we rely on donations from people who stand with us against the globalist tyrants. We have repeatedly been censored and are recovering from the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can rebuild and continue. Thank you so much.    SUPPORT OUR WORK HERE

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *