Äärimmäisen tärkeää tietoa salataan teiltä strategisilla hyökkäyksillä viestejämme vastaan.

Taistelu StopWorldControl.com-sivustoa vastaan jatkuu, ja meitä yritetään jatkuvasti sabotoida ja vaientaa, mutta minä taistelen vastaan varmistaakseni, että saamme totuuden julki teille ja koko maailmalle.

Yksi kohtaamistamme ongelmista on se, että linkit katoavat salaperäisesti sähköposteista ja nettiviesteihin ei pääse käsiksi. Kun sähköpostit testataan meillä, kaikki toimii täydellisesti, mutta kun ne toimitetaan lukijoillemme, ilmenee kaikenlaisia selittämättömiä ongelmia, jotka lamauttavat viestien vaikutuksen.

Esimerkiksi tätä tehokkaan sähköpostiviestin verkkoversiota ei voinut avata.

On selvää, että meillä on vastassamme vihollisia, jotka pelkäävät totuutta, jonka paljastamme ihmiskunnalle, ja yrittävät jatkuvasti estää meitä.

Huomaamme myös, että monet roskapostilistat merkitsevät sähköpostimme virheellisesti roskapostiksi, mikä on jälleen yksi yritys piilottaa viestimme teiltä.

Kannustan teitä aina tarkistamaan roskapostikansionne ja löytämään sähköpostimme sieltä.

Ilmoittakaa tästä muillekin. Meidän on taisteltava vastaan ja varmistettava, että totuuden valo säteilee edelleen tässä maailmassa.

Kannustan kaikkia, jotka ovat totuuden puolella, jakamaan tämän sensuroidun viestin yhteystietojenne kanssa.

Tyrannit eivät halua sinun tietävän tätä –

Lähetin myös todistusaineistoa koskevan raporttimme maailmanhallintaohjelmasta, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Jostain salaperäisestä syystä yksikään sähköpostin linkki ei toiminut, kun taas meidän puolellamme kaikki on täysin kunnossa. Siksi kiinnitän tähän jälleen kerran huomionne.

Toivon, että tämä viesti tavoittaa teidät, joten jos luette tämän, käyttäkää seuraavaa url-osoitetta päästäksenne käsiksi tähän ainutlaatuiseen raporttiin:

MAAILMASSA EI OLE MITÄÄN VASTAAVAA. MUISTA LUKEA JA JAKAA SE.

Tämän raportin vuoksi meidät erotettiin kuukausia sitten. Internet-viranomaiset vaativat palveluntarjoajaamme poistamaan mahdollisuutemme lähettää enää sähköposteja.

Kaikki tämä osoittaa, että meidän on jatkettava ja varoitettava maailmaa. Ihmiskunnalla ei ole aavistustakaan siitä, mitä heitä vastaan on tulossa, ja huomaan, että jopa suuri enemmistö niin sanotuista “hereillä olevista” ihmisistä oletetussa “totuusyhteisössä” on syvällä, syvällä unessa tuhansissa häiriötekijöissä, mikä aiheuttaa sen, että heidän ponnistelunsa ovat tehottomia.

Ei kovin moni ihminen todella tee jotain, mikä uhkaa saatanallista eliittiä. Useimmat ihmiset pidetään kiireisinä koko päivän, joka ikinen päivä, häiritsevällä melulla, joka tulee heitä vastaan joka puolelta.

Tämä raportti osoittaa, mitä maailman todella tarvitsee tietää. Käyttäkää sitä varoittaaksenne ihmiskuntaa

Edessämme on jotain ihmiskunnan historiassa ennennäkemätöntä. Meidän on toimittava ennennäkemättömällä tavalla.

Me panostamme valon läpimurtoa varten

StopWorldControl.com on omistautunut sille, ettei korruption voimien anneta vaientaa totuuden ääntä, joten me jatkamme eteenpäin, vaikka tiellemme asetetaan kaikenlaisia esteitä.

Siirrymme jälleen kerran toiseen järjestelmään, joka pystyy paljon paremmin suojelemaan meitä näiltä jatkuvilta ongelmilta. Se myös laajentaa huomattavasti ulottuvuuksiamme. Rukoukset tämän siirtymisen puolesta parempaan alustaan ovat tervetulleita.

Ymmärtäkää, että valtaosa vaihtoehtoisista media-alustoista ei kohtaa tällaista vainoa, ja ne jätetään koskematta, mikä osoittaa, miten ne tekevät kompromisseja ja julkaisevat vain sen, mikä on edelleen turvallista salaliitolle.

Menemme syvemmälle ja paljastamme yksityiskohtia ja keskeisiä oivalluksia, jotka ovat todella uhkaavia saatanalliselle eliitille. Toivon, että ymmärrätte tämän.

Olemme yksi niistä harvoista, jotka uskaltavat puhua TÄYDELLISEN totuuden sen sijaan, että puhuisimme vain pinnallisista yksityiskohdista, jotka pitävät ihmiset tanssimassa ympäriinsä ymmärtämättä todellista agendaa.

Tulevissa elokuvissa, raporteissa ja sähköposteissa tulette näkemään tietoa, joka paljastaa pahan teot tavoilla, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Rukoilkaa puolestamme.

Tukenne meitä kohtaan tässä kiihkeässä jatkuvien hyökkäysten ajassa on syvästi arvostettua. Menkää tänne auttamaan meitä murtautumaan läpi.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Fight Back With Us
We have repeatedly been censored and are battling to rebuild after the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can continue. Thank you so much.   
SUPPORT US HERE
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *