Keitä ovat nykyajan “faaraot”, jotka haluavat maailmanvaltaa?


Maailmanvalloitus-sarjan 1. osassa näimme, miten halu orjuuttaa koko ihmiskunta on yhtä vanha kuin maailmamme itse. Mutta keitä ovat ne nykyiset vallat, jotka pyrkivät hallitsemaan meitä kaikkia? Toisin sanoen: keitä ovat nykyiset “roomalaiset keisarimme” tai “egyptiläiset faaraot”?

Helppo vastaus on, että päällisin puolin johtava taho, joka suunnittelee maailmanhallinnan saavuttamista, on Maailman talousfoorumi.

WEF hallitsee YK:ta, Maailman terveysjärjestöä ja monia muita globalistisia järjestöjä.

Se kerää siipiensä alle tuhansia miljardöörejä ja miljonäärejä ja käyttää hienostuneita mielenhallinta- ja manipulointimenetelmiä saadakseen heidät suostuteltua myötäilemään heidän agendaansa. Hienostuneiden vaalipetosmekanismien avulla ne asettavat maailman johtajat politiikkaan, ja valtavien taloudellisten resurssiensa avulla ne pystyvät määrittelemään terveydenhuollon, liike-elämän, hallitusten, rahoituksen jne. suunnan.

Maailman talousfoorumi on kirjaimellisesti asettanut itsensä koko ihmiskunnan suureksi kiusaajaksi.

Heidän maailmanhallintaohjelmallaan on useita nimiä: Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better ja niin edelleen. Kukaan ei ole valinnut tai edes pyytänyt Maailman talousfoorumia, mutta silti se on asettunut tämän maailman jumalaksi, joka hallitsee hallituksia kaikkialla maailmassa ja kertoo koko ihmiskunnalle, mitä tehdä.

WEF kutsuu maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset – kuninkaista ja presidenteistä pankkiireihin ja suurimpien yritysten toimitusjohtajiin – vuosittaisiin kokouksiinsa Davosiin. Näissä konferensseissa he keskustelevat maailmamme tulevaisuudesta ja suunnittelevat strategioita, miten he voivat ohjata ihmiskuntaa haluttuun suuntaan. Kaikki tämä tapahtuu kaiken demokratian ulkopuolella. Ihmiskunnan äänellä ei ole heille merkitystä.

Koskemattomat hallitsijat
maailman hallitsijat


Kuten sanoin, WEF on helppo vastaus, koska se on tietämättömälle yleisölle näkyvä taho maailmanlaajuisella näyttämöllä. Maailman talousfoorumi ei kuitenkaan ole riippumaton taho. Sitä puolestaan hallitsevat salaiset rahoitusyksiköt, joiden suurin voima on hämäryys. Piiloutumalla ja toimimalla vain varjoista käsin ne pystyvät manipuloimaan kaikkea, mitä maailmanteatterin näkyvällä näyttämöllä tapahtuu. Niiden tähtitieteelliset taloudelliset resurssit antavat niille mahdollisuuden levittää vaikutusvaltansa lonkerot yhteiskunnan kaikille osa-alueille.

Näiden oligarkkien päämajat sijaitsevat niin sanotuissa “suvereeneissa valtioissa”, kuten Lontoon kaupungissa (suvereeni alue Suur-Lontoon sydämessä), Columbian piirikunnassa (suvereeni alue Washington DC:ssä) ja Vatikaanivaltiossa (suvereeni alue Roomassa).

Toinen esimerkki tällaisesta suvereenista valtiosta on Kansainvälinen järjestelypankki, joka valvoo yli viittäkymmentä keskuspankkia (keskuspankit valvovat yleisön käyttämiä liikepankkeja). Se on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista rahoituslaitoksista, ja se vetää kulissien takana monia maailmanhallintaan liittyviä naruista.

Esimerkkinä siitä, kuinka rikollisia nämä suvereenit valtiot ovat, tarkastelemme vuoden 1987 päämajasopimusta, joka neuvoteltiin Sveitsin liittoneuvoston kanssa Kansainvälisen järjestelypankin erityisaseman virallistamiseksi. Tässä on muutamia huomionarvoisia artikloja tästä sopimuksesta:

✔︎ Kansainvälisen keskuspankin rakennukset ja niiden alla ja ympärillä oleva maa ovat loukkaamattomia riippumatta siitä, kuka ne omistaa.
✔︎ Pankin arkistot, kaikki asiakirjat ja tiedot ovat loukkaamattomia kaikkina aikoina ja kaikkialla.
✔︎ Pankin täydellinen koskemattomuus rikos- ja siviilioikeudellisista syytteistä ja menettelyistä.
✔︎ Ei verojen maksamista liiketoimista ja henkilöstön palkoista.
✔︎ Pankin toimintaa ei paljasteta hallituksille.
✔︎ BIS ei ole minkään lainkäyttövallan alainen.

Sama loukkaamattomuus ja koskemattomuus myönnetään muille suvereeneille valtioille, kuten Lontoon kaupungille, Vatikaanivaltiolle ja District of Columbialle.

Nämä itsenäiset valtiot ovat sen maan lakien yläpuolella, jossa ne sijaitsevat. Ne eivät maksa veroja, ne eivät vastaa millekään hallitukselle, niillä ei ole minkäänlaista avoimuutta ja ne ovat kirjaimellisesti koskemattomia, koska ne eivät ole minkään muun kuin oman lainkäyttöalueensa alaisia.

Valtaosalla ihmiskunnasta – jopa useimmilla poliittisilla johtajilla – ei ole aavistustakaan siitä, että näitä itsenäisiä valtioita edes on olemassa, saati että ne hallitsisivat maailmaa. Tiedämme ja näemme vain julkisuuden henkilöt – kuten poliitikot ja liikemiehet – jotka ovat pelkkiä näiden salattujen nukkemestareiden sätkynukkeja.

Heidän vahvuutensa on täydellinen hämäryys. Pysyttelemällä piilossa ihmiskunnan katseilta he pystyvät toimimaan kontrolloimattomasti ilman, että ihmiset joutuvat siitä vastuuseen.

Jatkuu…

Mitä seuraavaksi?


Maailmanvalloitus-sarjan kolmannessa osassa tarkastelemme ihmiskunnan tulevaisuutta, sellaisena kuin WEF sen visioi. Jos haluat lukea koko sarjan yhdestä paljastavasta postauksesta, käytä seuraavaa linkkiä:
https://www.stopworldcontrol.com/domination
Jos olet missannut yhden tämän sarjan kuudesta sähköpostiviestistä, katso sp@m-kansiostasi. Löydät sen sieltä.

Vapauttakaa ihmiskunta!


Kun työskentelemme yhdessä, voimme levittää vapauttavaa totuutta kaikkialle maailmaan. Ole hyvä ja tue tätä ainutlaatuista ja kriittistä työtä anteliaalla lahjoituksella. Meillä on vastassamme megarikkaat superrikolliset. Mutta yhdessä voimme nostaa petoksen verhon ja murtaa tulevaisuuden parempaan maailmaan.

Kiitos paljon!

Jaa tämä viesti


Kopioi tämä url-osoite ja julkaise se kaikilla sosiaalisen median tileilläsi tai lähetä se sähköpostitse yhteyksillesi.

https://www.stopworldcontrol.com/domination

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *