Kun hyvät ihmiset nousevat, maailma palautuu ennalleen.

Yksi kriittisistä asioista, joita meidän aikanamme on tapahduttava, on se, että hyvien ihmisten on noustava ylös ja tehtävä sitä, mitä varten olemme syntyneet. Emme ole täällä istumassa, huolehtimassa vain itsestämme ja odottamassa, että pääsemme taivaaseen.

Todellinen syy siihen, miksi hyvät ihmiset syntyvät maan päälle, on se, että he voivat auttaa tekemään tästä maailmasta paremman paikan. Meillä on kutsumus, lahja, mandaatti olla niitä, jotka tekevät lopun pahasta ja asettavat hyvyyden ihmisyhteiskunnan perustaksi.

Ainoa syy siihen, että yhteiskunnissamme on niin paljon pahuutta, on se, että hyvät ihmiset ovat epäonnistuneet luomaan totuuden ja oikeudenmukaisuuden ulottuvuuden maailmaamme. Olimme liian kiireisiä juoksemaan ympyrää sen sijaan, että meillä olisi ollut strateginen ajattelutapa vallata kansakuntiemme keskeiset vaikutuspaikat.

Tämä on suurelta osin seurausta oppiin, joka otettiin käyttöön kristinuskossa 1800-luvulla. Maailmanlaajuiseen kristilliseen kirkkoon käynnistettiin strateginen mielenhallintaoperaatio, jossa kerrottiin kahdelle miljardille uskovalle, että pahan on määrä hallita ihmiskuntaa ja että hyvien ihmisten on paettava.

Helppoa pakoa odotellessa

Tätä pakoa pahasta kutsutaan “tempaukseksi”. Siinä sanotaan, että kristittyjen ei pidä yrittää pelastaa maailmaa, vaan heidän on jätettävä ihmiskunta pahan kynsiin odottaessaan, että heidät viedään turvallisesti taivaaseen.

Historiallisesti tätä oppia ei koskaan ollut olemassa kirkossa, kunnes John Darby -niminen mies, joka oli pimeä okkultisti, alkoi levittää tätä ajatusta 1800-luvulla. Häntä sponsoroivat Rothschildit, yksi pahan eliitin johtavista suvuista, jotka omistavat suurimman osan maailman keskuspankeista. He ovat keskeisiä toimijoita brittiläisessä eliitissä, jonka tavoitteena on alistaa ihmiskunta pahan valtansa alle.

He tukivat Darbya Euroopassa, ja myöhemmin he rahoittivat myös Cyrus Scofield -nimistä miestä Amerikassa, joka levitti tätä oppia kaikkialla Yhdysvalloissa.

Tätä teologiaa kutsutaan dispensationalismiksi, ja se pakotettiin kaikille evankelisille uskoville maailmanlaajuisesti, eli sadoille miljoonille ihmisille! Kenenkään ei sallittu kyseenalaistaa tai kritisoida sitä, ja se pakotettiin aggressiivisesti kirkolle ainoana hyväksyttävänä uskomuksena tulevaisuudesta:

“Ihmiskunta on tuhoon tuomittu, paha tulee hallitsemaan, kirkko ei voi tehdä asialle mitään, ja heidän on odotettava pakoa.”

Jos ymmärrätte, että kristinusko on maailman suurin uskonto, ja kolmasosa ihmiskunnasta väittää tunnustavansa tätä uskontoa, ymmärrätte, miten Rothschildit onnistuivat mitätöimään valtavan osan ihmiskunnan vaikutusvallan.

Paha otti hyvän paikan

Tämän teologian vuoksi satoja miljoonia muuten intohimoisesti mukana olevia hyviä ihmisiä käskettiin astumaan syrjään ja antamaan jumalattomien vallata politiikka, tiedotusvälineet, terveydenhuolto, liike-elämä, koulutus jne.

Kristittyjen oli pysyttävä kirkoissaan ja odotettava, että heidät poistetaan maan päältä.

Kristus ei sanonut niin. Hän antoi selkeän ohjeen kaikille valon lapsille maailmanlaajuisesti karkottaa paha, kohdata korruptio, karkottaa pimeys, parantaa sairaat, huolehtia köyhistä ja luoda hyvyys maan päälle kaiken inhimillisen vuorovaikutuksen perustaksi.

On aika, että otamme mandaattimme vastaan ja alamme tehdä sitä, mitä varten olemme täällä. Meitä ei ole kutsuttu olemaan pelkureita, jotka pettävät kaikki tämän maailman lapset, hylkäävät kaikki kärsivät ihmiset ja lentävät pois paratiisiin jättäen ihmiskunnan taakseen. Meidät on kutsuttu olemaan totuuden ja rakkauden kuninkaallisia sotureita, jotka saavat aikaan suurimman muutoksen, mitä tämä maailma on koskaan nähnyt.

Kun hyvät ihmiset nousevat ja täyttävät tehtävänsä, pahat eivät voi tehdä mitään.

Missä valo loistaa, siellä ei ole pimeyttä.

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/newsjunky

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *