Heräämisen hyökyaalto on tulvimassa maailmaan

Maailmanlaajuinen historiallisesti ennennäkemätön herääminen on käynnissä, ja sadat miljoonat ihmiset alkavat nähdä, miten heidän hallituksensa, tiedotusvälineet ja terveysjärjestöt ovat sanoinkuvaamattoman korruptoituneita ja valehtelevat heille tavoilla, joita kukaan ei olisi voinut kuvitellakaan pahimmissa painajaisissaan. Tämän seurauksena lukemattomat ihmiset kaikissa kansakunnissa eivät enää sokeasti alistu yliherrojensa rikollisiin suunnitelmiin, vaan he ovat alkaneet nousta ja ryhtyä toimiin paremman maailman rakentamiseksi.

Tämän maailmanlaajuisen heräämisen laajuutta ei kukaan voi käsittää. Mitään vastaavaa ei ole tapahtunut aikojen alusta lähtien.

Silti se on vasta alkamassa, eikä se ole mitään verrattuna siihen, mitä maailma on pian todistamassa. Tämä nykyinen herääminen kehittyy joksikin sellaiseksi, mitä emme voi edes kuvitella …

PIIKKI HÄLYYTYS

Kuka olisi voinut kuvitella, mitä näemme jo nyt? Menneinä vuosikymmeninä vain vähemmistö lääketieteen asiantuntijoista oli tietoinen rokotteiden vaaroista. He kävivät kovaa ja mahdottomalta tuntuvaa sotaa herättääkseen kiinnostumattoman maailman, joka oli enemmänkin kiinnostunut katsomaan typeriä elokuvia ja typeriä televisio-ohjelmia kuin kuulemaan rokotteiden vaaroista.

Nyt… yhtäkkiä sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa tietävät, miten uskomattoman tuhoisia rokotteet voivat olla.

Yhdysvaltain liberaalimmassa osavaltiossa Kaliforniassa yli 30 prosenttia kaikista lainvalvojista, palomiehistä ja sairaanhoitajista vastustaa rokotevelvoitteita. On arvioitu, että ainakin puolet kaikista amerikkalaisista lääkäreistä kieltäytyy rokotteiden tyranniasta. Maailman jokaisessa valtiossa perustetaan lääketieteellisiä järjestöjä, jotka vastustavat suunnitelmaa ruiskuttaa väkisin kokeellisia, testaamattomia ja erittäin myrkyllisiä aineita koko maailman väestöön.

Maailman vapauden hakemistostamme löydät tuhat järjestöä ympäri maailmaa, jotka sanovat “EI!” tälle rikolliselle tyrannialle.

Tuhat järjestöä… Silti upouusi hakemistomme näyttää vain murto-osan siitä, mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu. Kuka olisi voinut kuvitella? Ja tämä on vasta maailmanlaajuisen vastarinnan alkua…

MEDIAN ROMAHDUS

Viime vuosisadan ajan tiedotusvälineillä on ollut monopoli ihmiskunnan mieliin, ja ne ovat määrittäneet tiukasti, mitä maailma saa ajatella, uskoa tai tehdä, ilman että kenelläkään olisi ollut pienintäkään aavistusta siitä, miten uutiset manipuloivat heitä.

Nykyään… nopeasti kasvava osa ihmiskunnasta ei enää luota tiedotusvälineisiin.

Näen tulevan räjähdyksen, joka on paljon suurempi kuin mitä olemme nähneet tähän mennessä. Antakaa jumalattomien lisätä tyranniaa. Antakaa heidän laittaa terveitä ihmisiä karanteenileireille ilman mitään syytä. Antakaa heidän määrätä niin naurettavia määräyksiä, että vain hyvin tyhmät lankeavat niihin. He kaivavat omaa hautaansa. He lankeavat ansaan, jonka he ovat asettaneet ihmiskunnalle.

OMAT ANSANSA

Seuraava saattaa olla joillekin lukijoille hieman haastava. Se on kuitenkin mainitsemisen arvoinen, koska se on hyvin rohkaiseva. Plandemian alkaessa sain yhden tietyn Raamatun lausuman useita kertoja eri ihmisiltä. Näin tapahtuu harvoin, ja kun näin tapahtuu, tiedän, että minun pitäisi kiinnittää huomiota. Tämän jakeen useat ihmiset – aivan yllättäen – lähettivät minulle:

‘Jumalattomat vajoavat kuoppaan, jonka he ovat tehneet; verkkoon, jonka he ovat kätkeneet, on heidän oma jalkansa otettu. Herra on tunnettu siitä tuomiosta, jonka hän suorittaa; jumalattomat jäävät ansaan omien käsiensä työhön. (Psalmit 9:15-16)

Yksinkertaistettu parafraasi voisi kuulua näin: “Herra on tunnettu siitä, että hän tuomitsee jumalattomat asettamalla heidät omiin ansoihinsa”. Eräässä hollantilaisessa raamatunkäännöksessä (muutin Yhdysvaltoihin Alankomaista) se on vielä selkeämpi: “Jumala tuli kuuluisaksi siitä, että hän kukistaa vihollisensa heidän omilla aseillaan. Ajattelin sitä, ja yhtäkkiä tajusin, miten totta se on. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Facebookin loivat – uskokaa tai älkää – sotilastiedustelupalvelut välineeksi koko ihmiskunnan vakoiluun ja valvontaan.

Miljoonat käyttivät sitä kuitenkin levittääkseen totuutta ystävilleen, ja pian sadat miljoonat ihmiset saivat selville kriittisiä totuuksia, joita hallitus ja rikollisjärjestöt halusivat epätoivoisesti salata maailmalta. Kun Facebook huomasi tämän, se hätääntyi ja alkoi sensuroida, mutta… he olivat liian myöhässä. Suuri osa ihmiskunnasta oli jo nähnyt totuuden ja levittää sitä nyt laajalle ja laajalle Facebookin ulkopuolelle.

Vaikka Facebook suunniteltiin työkaluksi maailman orjuuttamiseen, sitä on käytetty ihmiskunnan silmien avaamiseen.

YouTube on sama tarina. Kymmenet tuhannet totuuden paljastavat videot tiedottivat sadoille miljoonille aiemmin tietämättömille ihmisille, ennen kuin YouTuben omistajat tajusivat, että heidän oli parasta alkaa sensuroida. He olivat myös liian myöhään. Kansi on puhallettu pois ja höyry on jo täyttänyt huoneen.

Jopa itse internet luotiin järjestelmäksi, joka lopulta hallitsisi maailmaa. Mutta… sitä käytetään ihmiskunnan vapauttamiseen. Totuuden paljastavien verkkosivustojen määrä on lukematon!

Toinen esimerkki: myrkylliset lääketieteelliset kokeet, joita virheellisesti kutsutaan “rokotteiksi”, on tarkoitettu orjuuttamaan jokainen sielu loputtomaan tehosterokotusten sarjaan. Silti ne varoittavat satoja miljoonia – ja pian miljardeja – hallitusten, terveysvirastojen ja lääketeollisuuden rikollisesta luonteesta.

Vaikka maailman väestön suuri enemmistö ei ole koskaan kyseenalaistanut lääketeollisuuden rehellisyyttä, he alkavat nähdä, miten paha se on, kun he vaativat, että jokaiseen lapseen ruiskutetaan muutaman kuukauden välein yhä uudelleen ja uudelleen testaamattomia lääketieteellisiä kokeita, jotka todistetusti tappavat miljoonia ihmisiä ja vammauttavat pysyvästi satoja miljoonia. Dokumentoidut todisteet tästä ovat nähtävissä rokotekuolemaraportissamme.

Jopa Yhdysvalloissa näemme, kuinka Bidenin hallinto, jonka tarkoituksena on orjuuttaa Amerikan kansa kommunistisen Kiinan alaisuuteen, herättää jopa suuren määrän kovan luokan liberaaleja, koska Biden ajaa asiat aivan liian pitkälle.

Älykkäät ihmiset kaikkialla maailmassa ovat heräämässä rikolliseen suunnitelmaan orjuuttaa ihmiskunta pahan eliitin tyranniaan.

TOTUUDEN RÄJÄHDYS

Jokainen tiedemies, jonka he hiljentävät, herättää kokonaisen tiedeyhteisön, joka ympäröi kyseistä tiedemiestä. Jokainen lääkäri, jonka he sulkevat, koska hän puhuu totta, on koko lääkärikunnan tarkkailtavana, ja sen seurauksena koko lääkärikunta herää, koska he näkevät omin silmin, kuinka vilpitön ja hyvä lääkärikollega vaietaan.

America’s Frontline Doctors -järjestöä sensuroitiin kaikessa sosiaalisessa mediassa, ja jopa sen verkkosivusto poistettiin käytöstä. Tämän vainon seurauksena heillä on nyt lähes miljoona jäsentä, ja heistä on tullut maailmanlaajuinen vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta toimiva liike.

Sensuuri yrittää vaientaa tiedemiesten ja lääkäreiden äänen, mutta se saa totuuden tulivuoret purkautumaan.

Lyhyesti sanottuna: jokainen suunnitelma, jonka nämä psykopaatit juonivat, kääntyy massiivisesti heitä vastaan ja johtaa juuri päinvastaiseen tulokseen kuin mitä he toivovat. Koko ihmiskunnan totaalisen orjuuttamisen sijaan se aiheuttaa kaikkien aikojen suurimman massapalautuksen.

Silmät on avattu, eikä todella herännyttä mieltä voi enää sulkea. Petoksen verhoa ollaan nostamassa, eikä kukaan pysty laittamaan sitä takaisin päälle.

Paha eliitti luulee, että maailma on täynnä hölmöjä, mutta he unohtavat, kuinka monta miljoonaa viisasta, rohkeaa ja hyvää ihmistä on olemassa, joiden kanssa he pian toivovat, etteivät olisi koskaan sekaantuneet. Joten haluan rohkaista teitä…

Herääminen on todella vasta alussa. Näemme asioita, joita emme voi edes kuvitella. Todellakin. Emme voi kuvitella sitä.

On ratkaisevan tärkeää, että jatkamme totuuden levittämistä kaikin keinoin. Jos arvostatte sitä, mitä teemme, harkitkaa anteliaan lahjoituksen tekemistä, jotta emme joudu lopettamaan tehtäväämme rahoituksen puutteen vuoksi. Tukenne merkitsee enemmän kuin voitte kuvitellakaan. Kiitos paljon. Käytä tätä linkkiä tukeaksesi työtämme maailmanlaajuisesti.

JAA TÄMÄ!

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin muille.

https://stopworldcontrol.com/wave

Tue missiotamme

StopWorldControl.com on maailman ykkösfoorumi, joka paljastaa suurimman uhan, jota maailmamme on koskaan kohdannut. Tarvitsemme apuasi tämän kriittisen työn tekemiseen. Jos arvostat sitä, mitä teemme, ole kanssamme ja tee lahjoitus tänään. Sillä on valtava merkitys maailmanlaajuisesti.

Kiitos paljon!

Tue työtämme
David Sorensen

Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 Yhdysvallat

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *