He yrittivät tappaa minut, joten en pystyisi kertomaan teille tätä…

Kun minut siitettiin, tumma ääni kuiskasi vanhemmilleni: “Tappakaa hänet!” He harkitsivat vakavasti abortin tekemistä ja estivät minua näkemästä päivänvaloa.

Äitini kuuli kuitenkin myös toisenlaisen kuiskauksen. “Älkää tappako lastanne… Anna hänen elää!” Lopulta hän päätti kuunnella toista ääntä ja synnytti minut onnistuneesti. Kun hän piti minua sylissään, hän kuuli kauniin, lämpimän äänen sanovan hänelle:

“Anna tälle vauvalle paljon rakkautta, koska minä rakastan häntä paljon.”

Elämäni aikana minua yritettiin jatkuvasti ottaa pois ja estää minua täyttämästä sitä syytä, jonka vuoksi minun oli synnyttävä. Minut esimerkiksi melkein tapettiin, useissa onnettomuuksissa.

Kerran auto törmäsi minuun niin kovaa, että lensin ilmassa, mutta sivullinen hyppäsi eteen ja sai pääni kiinni ennen kuin se törmäsi betoniin.

Teini-ikäisenä sain eksistentiaalisen kriisin, ja tunsin voimakkaan sysäyksen tehdä itsemurhan. Keskellä yötä, kun istuin kanavan lähellä partaveitsi ranteessani, kuulin äänen: “Älä tee sitä. Jumalalla on suunnitelma kanssasi.” Olin ymmälläni. “Jumala? Mitä ihmettä…” Olin paennut tätä Todellisuutta vuosia, enkä voinut uskoa, että kuulin tämän. Mutta hyppäsin pyöräni selkään ja meloin pois.

Kerran minut myrkytettiin sairaalassa, mikä aiheutti vakavan eteisvärinän ja rytmihäiriön. Lääkäri sanoi, ettei minulla ollut toivoa. Nuorin poikani heittäytyi sairaalasängylleni ja rukoili ihmettä. Puoli tuntia myöhemmin toinen lääkäri käveli sisään, antoi minulle sähköiskun defibrillaattorilla, ja kävelin ovesta ulos täysin terveenä.

Erään toisen kerran joku työnsi minut 40-metristä laskuvarjolla, ja putosin suoraan päälleni. Minun olisi pitänyt kuolla.

Viimeinen esimerkki tapahtui ajaessani hullun ruuhka-aikana yöllä. Autot ajoivat ruuhka-aikaan aivan liian kovaa nelikaistaisella moottoritiellä, eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysyä perässä. Yhtäkkiä suoraan edessäni ajava kuljettaja jarrutti kuin hullu ja alkoi väistää rajusti. Tähän epäsäännölliseen käytökseen ei ollut mitään syytä, ja kuolema tuijotti minua silmiin.

Sekunnin murto-osassa tuntui kuin ohjauspyöräni olisi otettu haltuun, ja seurasin täysin hämmästyneenä, kuinka autoni vyöryi nopeasti ympärilläni olevien lukemattomien kilpa-autojen läpi, ja alle kahdessa sekunnissa löysin itseni varikkokaistalta. Koko kehoni tärisi, sydämeni hakkasi, ja tuijotin tyhjin silmin edessäni yrittäen ymmärtää, mitä oli juuri tapahtunut.

Yhtenä hetkenä olin matkalla kohti tappavaa törmäystä, ja silmänräpäyksessä olin poissa hullusta ruuhkasta, turvassa.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista hyökkäyksistä, joista selvisin. Uskon, että olen yhä elossa, kiitos sellaisen henkilön väliintulon, joka todella välittää meistä kaikista, vaikka monet meistä eivät ehkä ole edes valmiita tunnustamaan Hänen läsnäoloaan.

Olen yhä elossa
kertoakseni teille jotain


Vuosien mittaan aloin ymmärtää, että olen elossa syystä. Sisimpääni on sijoitettu viesti, ja se on palava tuli, jota en voi hillitä. Tämä on se viesti:

On olemassa toivoa. On olemassa tulevaisuus. On muutakin kuin pimeyttä. On olemassa maailma, joka on niin paljon kauniimpi ja voimakkaampi kuin pimeyden syvät tyrmät.

Meitä voi pelottaa se valtava valta, joka pahuudella näyttää olevan maailmassamme. Mutta yksi asia näytettiin minulle kristallinkirkkaasti: pahoilla ei ole valtaa. Kaikki mitä heillä on, on petos. Lukekaa tämä uudelleen, sillä se on universaali, ajaton ja muuttumaton perustodellisuus: jumalattomilla ei ole valtaa. Kaikki mitä heillä on, on petos. Heidän valtansa perustuu täysin valheisiin, jotka pitävät ihmiskunnan otteessaan. Kun heidän valheensa murtuvat, heillä ei ole MITÄÄN. Ei yhtään mitään.

Luoja EI nimittänyt tai voidellut jumalattomia hallitsemaan maan päällä. Heillä ei ole mandaattia, ei jumalallista siunausta, ei kruunua eikä valtikkaa. He ovat täysin laittomia. Ainoa syy siihen, miksi heillä on niin paljon valtaa, on heidän hienostunut petoksensa, joka sokeuttaa ja hallitsee ihmiskuntaa.

Mutta on myös hyviä uutisia: kun me, hyvät ihmiset, vapautumme monista mielessämme olevista petoksista, nousemme ylös ja näemme, että vastustajamme ovat paljon alempana kuin me, eivätkä yläpuolellamme. Ne ovat puhdassydämisiä ihmisiä, jotka valitsivat rakkauden ja hyvyyden, joilla on siunaus hallita maan päällä ystävällisyydellä, viisaudella, oikeudenmukaisuudella ja totuudella.

Kun oikeutetut hallitsijat nousevat, peli on ohi jumalattomille.

Siksi pahat ovat keskittäneet kaiken toimintansa hyvien ihmisten tukahduttamiseen, sokaisemiseen, pettämiseen ja hallitsemiseen. Se on myös syy siihen, miksi pahat pelkäävät totuuden paljastumista. He tietävät, että kun heidän petosjärjestelmänsä kaatuu, oikeat hallitsijat nousevat esiin.

Tämän vuoksi meidän on tehtävä kaikkemme tukeaksemme totuuden maailmanlaajuista leviämistä. Kyse ei ole vain tyrannian estämisestä. Sen tarkoituksena on herättää, vapauttaa, voimaannuttaa ja aktivoida valon lapset, jotka ovat syntyneet tuomaan taivaan maan päälle ja karkottamaan helvetin.

Ihmiskunnan strateginen aivopesu


Yksi tapa, jolla pahat ovat viime vuosikymmeninä strategisesti aivopesseet meitä, on hylätä rakastava Luojamme. Kukaan meistä ei valinnut tätä. Syy siihen, että hylkäämme henkilökohtaisen rakkauden Alkuperän, on se, että mieliämme ovat hallinneet perverssi kulttuurimme, tiedotusvälineet ja koulutus.

He eivät välitä siitä, uskommeko johonkin abstraktiin, persoonattomaan, epämääräiseen energiaan, maailmankaikkeuteen, avaruusolentoihin tai mihin tahansa sumuiseen “henkisyyteen”, joka jättää meidät silti aivan yksin, vastauksia ja apua kaipaamaan. Se, mitä he pelkäävät, on se, kun ihmiset todella palaavat kotiin ja paranevat, palautuvat ja saavat voimaa taivaan ja maan todellisesta Luojasta.

Heidän toimintansa on keskittynyt tämän poistamiseen ihmisyhteiskunnasta maailmanlaajuisesti.

Viisikymmentä vuotta sitten ymmärrys siitä, että on olemassa Yksi, joka on luonut tämän maailman, oli yhtä perustavaa laatua kuin 1, 2, 3. Jopa joissakin varhaisissa Disney-elokuvissa elokuvan näyttelijät polvistuvat ja rukoilevat apua. Tämän voi nähdä esimerkiksi elokuvassa “Matka maan keskipisteeseen”. Seikkailunhaluiset sankarit pyytävät Kaikkivaltiaalta apua, ennen kuin he menevät maan syvyyksiin. Se oli normaalia. Kaiken hyvän Alkuperän massahylkääminen on viimeaikainen ilmiö, joka sai jalansijaa, kun radiota ja televisiota käytettiin maailman väestön aivopesuun siirtymään pois siitä, minkä jokainen ihminen tietää syvällä sisimmässään olevan totta.

Kutsun teitä astumaan ulos mielen ohjelmoinnista ja palaamaan kaiken kaipaamamme: rakkauden, totuuden, parantumisen, eheyden, harmonian, ilon, rauhan, rehellisyyden ja niin paljon muun antajan luo. Tämä ulottuvuus on niin paljon kauniimpi, kuin voimme edes alkaa kuvitella, ja sitä maailman nykyiset hallitsijat pelkäävät.

He palvovat julmuuden, sorron, hyväksikäytön, ahneuden, terrorin, petoksen ja tuhon valtakuntia. Mutta he tietävät, että Valo on paljon voimakkaampi kuin heidän pimeytensä. Siksi he ovat keskittyneet sokaisemaan meidät sitä varten.

Jos elämme irrallaan, hämmentyneinä, vaeltelemme ilman suuntaa, tarkoitusta tai identiteettiä, he voivat hallita meitä.

Täydellinen hulluus, jota meihin on ruiskutettu, on ajatus, että tämä on “uskonto”. Mutta onko ystävyys, totuus, rakkaus, hyvyys ja parantaminen uskonto? Ei tietenkään ole. Astukaa pois tästä hullusta ajattelutavasta, että kaikki, mitä kaipaamme, on jotenkin “uskonnollista”. Herätkää siihen todellisuuteen, että meidät luotiin persoonallisiksi yksilöiksi Yhden toimesta, joka on kaikkein kaunein persoonallinen yksilö, joka odottaa, että löydämme vihdoin takaisin kotiin.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Please support our critical work
Everything we do – high quality documentaries, in depth evidence reports, guides, emails, the website – is given freely to the whole world, because we don’t want to hinder the spreading of critical truth. But we really need people who value our work to support us. Please help our mission. Thank you so much!
SUPPORT US
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *