Suomen paras turvallisuuden tae on pysyä sodista poissa!

Naton ja EU:n sotakiima kasvaa, siihen viittaa kaikki lausunnot mitä poliitikot ja “asiantuntijat” lausuvat medioissa. Sanna Marinille ollaan nimittämissä sotaneuvonantajaa ja tämä jos mikä on hälyttävä merkki siitä, että nyt halutaan Suomi sotaan mukaan.

Suomen pitää nyt pysyä kaukana tästä uhoomisesta ja Suomen pitää palata puolueettomuuden tielle, nyt alkaa olla viimeiset hetket.

On käsittämätöntä miten kovasti kaikki eduskuntapuolueet haluaa sotaan mukaan ja vielä enemmän ihmettelen yleistä ilmapiiriä keskusteluissa missä fantasioidaan sodalla. Nämä umpihullut poliitikot ovat saaneet lietsottua osan suomalaisista hulluun sotakimaan. No onneksi ihan kaikki ei vielä ole tässä hulluudessa mukana ja osaavat ajatella järjellä asioita. Näillä kenellä on vielä järki tallella on valtava vastuu estää sotaan joutuminen, kaikki sotaa ihannoivat fantasiat pitää nyt yksinkertaisesti torpata tylysti, kaikki provokaatiot pitää tuomita ja ennen kaikkea varmistaa se, että poliitikot ei vie Suomea sotaan! Sota pitää estää keinolla millä hyvänsä, on sinun vastuu estää se!!!

Sota ei ole tavoittelemisen arvoista, sota on ihmisten tappamista!

Nato kuviosta tuli juuri niin naurettava kuin moni ennusti, Ruotsissa homma hoidettiin kansalaisten kesken, mietin että pitäisikö Suomessa tehdä sama, ehkä se olisi tarpeellista 😉 Tämä vain sen takia, että poliitikkomme koittivat viedä Suomen puolueettomuuden epädemokraattisin keinoin ja ilman kansanäänestystä pakottaa Suomalaiset sotahulluun liittoon, mikä on suurella todennäköisyydellä menossa sotaan mukaan.

Suomen etu on pysyä liittoutumattomana ja sitä kautta sodista poissa.

Lainattu Juha Korhoselta, Facebook

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): Great Awakening. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *