Syöttekö muunneltuja hyönteisiä ja synteettistä lihaa?

WORLD DOMINATION SERIES – OSA 4 / 7

Maailman talousfoorumi haluaa pakottaa ihmiskunnan syömään geenimanipuloituja, tehdaskasvatettuja hyönteisiä ja synteettistä, laboratoriossa kasvatettua “muovilihaa”. Tämä “pelastaa planeetan”, he sanovat.

Yksi WEF:n “kestävän kehityksen tavoitteista” on “nollanälkä”. He pyrkivät ruokkimaan kaikki maailman ihmiset uusilla “kestävillä” ruokaratkaisuilla. Tähän suunnitelmaan kuuluu luonnollisen, terveellisen, ruoholla ruokitun naudanlihateollisuuden tuhoaminen ja terveellisen lihan korvaaminen geneettisesti muunnetulla ja voimakkaasti ruiskutetulla kasviproteiinilla, keinotekoisella laboratoriossa kasvatetulla “muovilihalla” ja geneettisesti muunnetuilla hyönteisillä, joita kasvatetaan valtavissa hyönteistehtaissa. Näin toimimalla “pelastamme planeetan”, he sanovat…

Bill Gates – joka tekee läheistä yhteistyötä WEF:n kanssa – ostaa kaiken viljelysmaan Amerikasta ja rakentaa samalla tehtaita, joissa viljellään synteettistä lihaa. Kyllä, luit oikein…. synteettistä lihaa, joka kasvatetaan laboratorioissa.

Luulitko, että syöpä on jo vakava vitsaus maapallolla, joka tappaa miljoonia ihmisiä joka vuosi? Odottakaa, kunnes väestöt alkavat kuluttaa synteettistä, laboratoriossa kasvatettua, täysin luonnotonta lihaa massoittain. Teollisista elintarvike-eristä peräisin oleva naudanliha on jo todistetusti erittäin syöpää aiheuttavaa verrattuna ruoholla ruokittuun naudanlihaan. Syöpätapaukset ovat nousseet kattoon kriminalisoidun lihateollisuuden nousun jälkeen. Tämä uusi GMO, synteettinen “ruoka ” tarjonta saa syöpäluvut nousemaan äärettömiin ja vielä pidemmälle… siitä ei ole epäilystäkään. Vielä yksi väline eugeniikan ja kansanmurhan toteuttamiseksi.

Nykyisen luonnon ja
elintarvikehuollon tuhoaminen


Jotta ihmiskunta saataisiin riippuvaiseksi uudesta synteettisestä GMO-ruokavalmisteesta, nykyinen elintarviketuotanto on tuhottava. Viime vuosina yli sata (!) Yhdysvaltojen suurinta elintarviketuotantokeskusta on syttynyt tuleen. Juuri äskettäin maailman suurin tuotantolaitos, joka sijaitsi Pariisissa, sytytettiin tuleen.

Antakaa tämän painua mieleenne… kaikki USA:n suuret elintarviketehtaat ja maailman suurin elintarviketuotantolaitos palavat juuri silloin, kun WEF puhuu nykyisen elintarvikehuollon lopettamisesta ja koko ihmiskunnan saattamisesta riippuvaiseksi uusista synteettisistä elintarvikkeista.

Alankomaissa hallitus – jota WEF valvoo – vaatii kaikkia maanviljelijöitä lopettamaan suurimman osan karjastaan. Hallitus uhkaa takavarikoida niiden maanviljelijöiden maat, jotka kieltäytyvät tuhoamasta eläimiään.

Naurettava tekosyy on, että karja tuottaa liikaa hiilidioksidia, joka on “huono ilmaston kannalta”. Mutta samaan aikaan hallitus haluaa korvata viljelysmaata… pitäkää kiinni istuimestanne… teollisuuspuistoilla ja uusilla kaupunkialueilla. He aikovat yhdistää kaikki suurimmat kaupungit yhdeksi valtavaksi Mega Smart Cityksi, jota kutsutaan TriStateksi ja joka kattaa suurimman osan Alankomaista. Tämä on todellakin paljon parempi ilmaston kannalta kuin kaikki lehmät, jotka laiduntavat vihreillä laitumilla!

Energian hintoja nostetaan räjähdysmäisesti niin, että useimmat elintarviketuotantolaitokset eivät enää pysty maksamaan energialaskujaan. Erään Alankomaissa toimivan tuottajan vuotuinen energialasku nousi 146 000 eurosta yli kolmeen miljoonaan euroon! Se on energiakustannusten kaksinkertaistuminen KAHDELLAKYMMENELLÄ! Hän meni konkurssiin yhdessä yössä… Näin he tuhoavat olemassa olevan toimitusketjun:

Vaaditaan karjan tappamista, takavarikoidaan viljelysmaata, poltetaan elintarvikeyrityksiä ja työnnetään ne alas jyrkänteeltä mielettömillä energiakustannuksilla.

Samaa agendaa ajetaan ympäri maailmaa. Australiassa oman ruoan kasvattaminen demonisoidaan “erittäin vaaralliseksi” “bioturvallisuuteen” liittyvistä syistä, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa hallitus väittää, että puutarhanhoito lisää sydänsairauksia. Ihmisille sanotaan, että heidän pitäisi käyttää kasvonaamaria työskennellessään puutarhassaan!

Samaan aikaan ympäri maailmaa rakennetaan ötökkätehtaita, joissa kasvatetaan biljoonia geneettisesti muunnettuja ötököitä korvaamaan luonnollista ravintoa.

Tässä kuvassa näkyy maailman suurin hyönteistehdas, jossa geneettisesti muunneltuja ötököitä kasvatetaan massakulutusta varten massoille, joille kerrotaan, että tämä on heille “hyväksi” ja että se “pelastaa maapallon”, koska lehmät ovat “vaarallisia”.

Luonnollisesti näitä hyönteisiä ruokitaan halvimmalla kuviteltavissa olevalla roskalla, samalla tavalla kuin erittäin myrkyllisiä kalanviljelylaitoksia, joissa lukemattomat kalat uivat – ja syövät! – omia jätteitään. Kaikki “paremman ja kestävämmän maailman” puolesta, hurraavat Maailman talousfoorumin hullut.

Vaikka lupaus “nollanälän” saavuttamisesta maailmassa kuulostaa humanitaariselta, todellinen agenda on niin pirullinen kuin vain voi olla:

He haluavat tehdä ihmiskunnasta riippuvaisen keinotekoisesta ruoasta, jota WEF hallitsee täysin.

Jatkuu…

Yllä olevien tietojen lähteet löytyvät verkkoversiosta. Katso linkki tämän sähköpostiviestin ylä- tai alaosasta.

Mitä seuraavaksi?

Maailmanvalloitus-sarjan viidennessä osassa näet järkyttävän katsauksen joihinkin WEF:n mielettömimpiin suunnitelmiin, kuten kaikkien vanhusten tappamiseen, auringon peittämiseen Brasilian kokoisella lautalla jne. Jos haluat lukea koko sarjan yhdestä paljastavasta postauksesta, käytä seuraavaa linkkiä:

https://www.stopworldcontrol.com/domination

Jos jokin tämän sarjan sähköpostiviesteistä on jäänyt näkemättä, katso sp@m-kansiostasi. Löydät sen sieltä.

Miten voimme lopettaa tämän hulluuden?


Globalistien menestyksen avain on massojen tietämättömyys. Avain heidän kukistamiseensa on ihmisten informoiminen. Tukekaa työtämme, joka keskittyy näyttämään ihmiskunnalle, mikä meitä uhkaa. Se on se, mikä estää rikollisten agendan!

Kiitos paljon!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen, Great Awakening. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *