Tämän vuoksi et ehkä pysty avaamaan linkkejämme.

Monet teistä ovat valittaneet siitä, että linkkimme eivät avaudu. Löysimme syyn tähän.

Jälleen yksi yritys vaientaa totuuden ääni, ja StopWorldControl.com-sivusto on lisätty virustorjunta- ja kyberturvallisuusohjelmistojen, kuten Kasperskyn, mustalle listalle. Nämä ohjelmat suojaavat tietokoneita haittaohjelmilta, ja niiden tarkoituksena on pitää sinut turvassa verkkouhilta. Verkkosivustomme on listattu tällaiseksi “online-uhaksi”, minkä vuoksi linkit verkkosivustollemme on estetty tietokoneissa, joihin on asennettu tämä ohjelmisto.

Miksi meidät on listattu uhkaksi? Koska paljastamme eliitin rikokset, kuten lapsikaupan, kansanmurhan, vaaleihin puuttumisen, saatananpalvonnan ja paljon muuta.

Löydämme tähän ratkaisun, jotta pääset verkkosivuillemme, sähköposteistamme. Sillä välin, jos olet niiden joukossa, jotka kokevat tämän ongelman, kerro meille tarkka virhekoodi tai viesti, jonka saat, kun yrität päästä linkkeihimme. Tämä voi auttaa meitä löytämään ratkaisun.

Olemme uhka heidän rikolliselle toiminnalleen

Se, että he käyttävät näin aggressiivisia menetelmiä sensuroidakseen meidät, osoittaa, kuinka totta tietomme ovat. Jos puhuisimme hölynpölyä, emme olisi uhka kenellekään. He sensuroivat vain totuuden. Pitäkää se mielessä.

YouTubesta löytyy mitä perversseintä, väkivaltaisinta, aggressiivisinta ja laittominta sisältöä. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä kirjainyhdistelmiä etsiä, ja löydät videoita suorana lähetettävistä murhista, suorana lähetettävistä raiskauksista, suorana lähetettävistä lasten hyväksikäytöstä ja paljon muuta. YouTube ei sensuroi sitä. Se on kirjaimellisesti helvetin kolo, täynnä sisältöä, joka tuhoaa sinut, jos ryhdyt siihen. Miljoonat lapset ovat joutuneet YouTuben perversioiden kuolemanloukkuihin.

Tämän lisäksi YouTube ja kaikki muut sosiaaliset mediat tyrkyttävät jatkuvasti valheita yleisölle, jotka ajavat heidät tuhoonsa. Esimerkiksi äärimmäisen myrkyllisten injektioiden mainostaminen, jotka ovat todistetusti aiheuttaneet miljoonia kuolemantapauksia ja satoja miljoonia pysyvästi vahingoittuneita elämiä.

Joten heidän väitteensä siitä, että he haluavat “pitää teidät turvassa”, on vain häpeällinen esimerkki räikeästä tekopyhyydestä.

Heidän jatkuvat yrityksensä vaientaa meidät osoittavat, että se, mitä me paljastamme maailmalle, on uhka heidän pahoille käytännöilleen. Haluamme jatkaa tämän paljastamista, koska vain kun nämä pahat rikokset tuodaan päivänvaloon, ne voidaan lopettaa.

Olkaa kärsivällisiä kanssamme tässä jatkuvassa taistelussa sensuuria vastaan.

Arvostaisimme suunnattomasti, jos voisitte tukea meitä anteliaalla lahjoituksella, jotta voimme taistella vastaan, pysyä pystyssä, murtautua läpi ja lisätä maailmanlaajuista vaikutusvaltaamme niiden demonien edessä, jotka yrittävät sulkea meidät. Tue meitä täällä.

Jos linkki ei toimi, kopioi ja liitä tämä url selaimeesi: https://www.stopworldcontrol.com/support.

Kiitos, että seisotte kanssamme ihmiskunnan paremman tulevaisuuden puolesta!

David Sorensen
StopWorldControl.com

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *