Ihmiskunnan varastaminen
Luojalta?

Helmikuussa 2022 pidetyssä historiallisessa Grand Jury -menettelyssä silminnäkijäasiantuntijat todistivat eliitin suunnitelmasta muuttaa ihmiskuntaa geneettisesti ja tekijänoikeudellisesti, jotta se ei enää kuuluisi Luojalle, vaan siitä tulisi heidän omaisuuttaan.

Yksi näistä todistajista on Alex Thomson, joka on entinen virkamies Britannian signaalitiedusteluvirastossa GCHQ:ssa, joka on NSA:n (National Security Agency, Yhdysvallat) kumppanivirasto. Hän toimi entisen Neuvostoliiton yhteyshenkilönä ja kuunnellun materiaalin puhtaaksikirjoittajana. Thomson kuului GCHQ:n kemiallisten, biologisten, säteily- ja ydinuhkien monialaiseen ryhmään: CBRN.

Tiedustelu-upseerina Alex sai tietää Britannian strategiasta maailmanherruuden saavuttamiseksi.

Alex Thompson varttui brittiläisen eliitin sisäoppilaitoksissa ja yliopistoissa, joissa hän oppi omakohtaisesti, miten he uskovat, että heillä on oikeus orjuuttaa muu ihmiskunta, jota he pitävät “karjanaan”.

Heidän näkemyksensä mukaan he omistavat väestön – ruumiin, mielen ja sielun.

Alex Thomson: “Ainakin 1990-luvulla, kun olin brittiläisessä sisäoppilaitoksessa, Lontoon Cityn vanhimpien johtajien pojanpojat käyttivät tätä termiä, ja he käyttivät sanaa ‘karja’ kuvaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan väestöä. Heitä pidetään karjana, eivätkä he ansaitse paikkaa maailmassa muuten kuin brittiläisen eliitin johdolla.”

Jos ymmärrämme, miten finanssieliitti suhtautuu ihmiskuntaan, ei ole yllättävää, että se haluaa nostaa ideologisen omistusoikeutensa ihmisiin tasolle, jolla se voi vaatia kirjaimellista omistusoikeutta geenimuuntelun tuloksena.

Alex Thomson selittää edelleen:

“He pitävät todellisena rikkautena ihmismieltä ja terveyttä sekä kykyä muuttaa ja tekijänoikeudellisesti suojella ihmistä uudeksi malliksi, joka käyttäytyisi odotetulla tavalla.”

Asianajaja Ana Garner: “Mainitsitte tekijänoikeudet ihmismielelle, tekijänoikeudet jopa genetiikalle. Onko mielestänne yhteys nykyisten niin sanottujen rokotteiden – Pfizerin, Modernan, Janssenin, AstraZenecan ruiskujen – ja tämän ihmisen tekijänoikeuksia koskevan tavoitteen välillä?”

Alex Thomson: “Uskon hyvin vahvasti siihen. Olen nähnyt kerta toisensa jälkeen, että kun on olemassa hypeä ja kun Britannian ja Amerikan eliitin keskuudessa vallitsee pseudoteologinen uskomus siitä, että tietty tavoite voidaan saavuttaa tietyllä tempulla – kuten geenin muokkaamisella ja tekijänoikeuksien leimaamisella ihmiskehoon – se on jo itsessään riittävä motivaatio ruokkimaan vakavaa yritystä edetä tuohon suuntaan.”

“Sen ytimessä on ajatus siitä, että geenien muokkaus mahdollistaa tekijänoikeuksien leimaamisen siihen määrään ihmiskunnan sieluja ja ruumiita, joihin se vaikuttaa, niin että ne eivät enää ole Luojan alaisia.”

JAA TÄMÄ!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon, josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida tämän url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileillämme. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

VAROITTAKAA IHMISKUNTAA!

Make a powerful donation today, that will shatter the walls of opposition, and open mighty doors to spread the truth to every corner of the earth. Together we can do what seems impossible, and change the course of history.
image
SUPPORT US
David Sorensen
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *