Älä ole uutisnarkkari, joka ei välitä ihmiskunnan tarpeista.

Monet ihmiset kertovat minulle, että he haluavat saada vain “uutta” tietoa, ja kun he saavat jotain, jonka ovat nähneet ennenkin, he reagoivat turhautuneina:

Hei, se on vanha uutinen. Tiedän sen jo!

On hienoa, jos tiedämme jo paljon siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Se osoittaa, että ihmiskunta on alkanut herätä. Mutta silti, kun ihmiset vastaavat: “Minä tiedän tämän jo!”, se tavallaan särkee sydämeni. Miksi?

Koska se osoittaa minulle, että niin monet meistä eivät katso omaa etuaan pidemmälle, maailmaa tarvitseviin.

Kyllä, saatamme jo tietää jotain… mutta 80 prosenttia ihmiskunnasta on edelleen sokea. Valtaosa maailmastamme on edelleen lukittuna täydellisen sokeuden pimeään vankilaan.

Miksi emme katso, miten voimme käyttää tätä tietoa pelastaaksemme heidän elämänsä herättämällä heidät? Me olemme ne, jotka voimme jakaa nämä totuudet monille muille ihmisille, jotta voimme auttaa pelastamaan maailmamme.

Suurin uhka ihmiskunnalle kautta aikojen

Koskaan aiemmin maailmamme olemassaolon aikana ei ole ollut yhtä vakavaa uhkaa ihmiskunnan olemassaololle kuin nykyaikana, jolloin rikolliset hallitsijat eivät ainoastaan halua varastaa kaikkia oikeuksiamme, vapauksiamme ja omaisuuttamme, vaan heillä on nyt myös teknologiset valmiudet hävittää ikuisesti jopa ihmisen kyky ajatella omasta puolestaan. Ja he työskentelevät aktiivisesti tämän toteuttamiseksi yhteiskunnassa. Kuten Chilen presidentti sanoi kansallisessa televisiossa:

“5G ei ainoastaan lue ajatuksiasi, vaan se myös lisää ajatuksia ja tunteita. Ja me varmistamme, että se saavuttaa maan jokaisen kodin.”

Tämä ei ole vitsi, nämä mielipuoliset psykopaatit kirjaimellisesti työskentelevät hallitakseen ihmiskunnan mieliä 24/7, uusien teknologioiden avulla, joilla voidaan manipuloida sitä, mitä ihmiset pystyvät ajattelemaan tai tuntemaan. Tämä avaa ihmiskunnalle aivan uuden tyrannian alueen, josta aiemmat rikolliset diktaattorit saattoivat vain uneksia.

Valmistelen tästä dokumenttia, joka tulee järkyttämään teitä, koska se näyttää, miten tätä on valmisteltu vuosikymmeniä. Olemme tämän suunnitelman loppuvaiheessa, ennen kuin se otetaan käyttöön. Todisteeksi katso viittaukset älykkäitä kaupunkeja käsittelevässä viestissäni.

Kun maailma keskittyi terveyskriisiin, hallitukset pystyttivät satojatuhansia 5G-mastoja eri puolille maailmaa, jopa syrjäisimmille alueille, jotta ne voisivat alkaa hallita jopa maanviljelijöiden mieliä.

Maailmaamme uhkaa uhka, jota kukaan meistä ei voisi edes kuvitella. Se on todellinen, sitä aktivoidaan maailmanlaajuisesti, ja koska he ovat suunnitelmissaan niin pitkällä, he eivät enää salaa sitä.

Jos koskaan on ollut aika, jolloin meidän on herättävä ja noustava puolustamaan ihmiskuntaa, se on nyt. Meillä ei ole varaa pysyä itsekkyyden asenteessa, haluttomina tulemaan osaksi maailmanlaajuista operaatiota maailmamme suojelemiseksi tältä mielettömältä tyrannialta.

Siirtykää ajattelusta: “Tiedän tämän jo.” ajatteluun: ‘Miten voin levittää tätä niille 80 prosentille ihmiskunnasta, joiden on herättävä?’.

Työkalut maailman pelastamiseksi

Tehtäväni ei ole olla uutistoimisto, joka lähettää lukemattomia viestejä “kuumimmista” ja “uusimmista” uutisista viihdyttääkseen uutisnarkkareita, jotka kaipaavat seuraavaa “uutisjännitystä”.

Stop World Control on resurssi, jossa on työkaluja ihmiskunnan herättämiseksi. Lähetän teille nämä työkalut, jotta voitte käyttää niitä maailman muuttamiseen.

Käyttäkää saamianne työkaluja – raportteja, sähköposteja, artikkeleita, haastatteluja, dokumentteja – avataksenne ympärillänne olevien ihmisten silmät kaikin mahdollisin tavoin. Levitä sisältöämme ympäriinsä, yhteisösi avainhenkilöille, jotta he alkavat nähdä totuuden.

Ole tehokas maailman muuttaja

Ryhdy keskittyneeksi, tehokkaaksi ja voimakkaaksi maailman muuttajaksi. Mieti, miten voisit tehdä jotakin muuttaaksesi yhteisösi aidosti. Kerää netistä kaikki vaikutusvaltaisten ihmisten sähköpostiosoitteet kaupungissasi, piirikunnassasi tai jopa kansakunnassasi ja opettele lähettämään heille lyhyitä, siistejä, kohteliaita ja kunnioittavia kirjeitä, joissa osoitat heille StopWorldControl.com-sivuston ja muiden suurten totuudenlähteiden tietolähteet.

Liity yhteen samanhenkisten ihmisten kanssa ja järjestäkää tempauksia, joissa levitätte kymmeniä tuhansia lentolehtisiä.

Rahoittakaa valtateiden mainostauluja, jotka osoittavat miljoonille autoilijoille StopWorldControl.com-sivuston tai muiden suurten resurssien luo. Ota meihin yhteyttä, jos haluat sponsoroida tätä. Olkaa luovia ja keksikää tapoja ravistella maailmaa hereille. Ja jos haluat auttaa meitä luomaan entistäkin parempia työkaluja maailmanlaajuiseen heräämiseen, niin tukekaa meitä. – Kiitos!

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/newsjunky

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *