Älykkäät kaupungit sulkevat sinut ulkoilmavankiloihin.

Älykäs kaupunki on kaupunkiympäristö, jossa on kaikkialla läsnä olevia valvonta- ja tiedonkeruutekniikoita, jotka valvovat ja tallentavat kaikkien intiimeimmätkin henkilökohtaiset tiedot ja rajoittavat liikkumista.

Tavoitteena on tietää kaikista ihmisistä kaikki: mitä syöt ja juot, missä käyt, mitä ostat, ketä tapaat, mitä ajattelet, miltä sinusta tuntuu, mielipiteesi, tapasi, terveytesi ja rokotustilanteesi ja niin edelleen. Jokainen. Pieni. Yksityiskohta. Tätä kaiken kattavaa valvontaa perustellaan sillä, että se on muka välttämätöntä “maapallon pelastamiseksi” ilmastonmuutokselta. Lisäksi luvataan, että se tekee elämästäsi entistä verkottuneempaa, turvallisempaa ja terveellisempää.

Älykkäässä kaupungissa elämisen jokaista osa-aluetta valvotaan monenlaisilla tiedonkeruutekniikoilla: SMART-valot, SMART-pylväät, SMART-autot, SMART-korttelit, SMART-kodit, SMART-laitteet, SMART-energia, SMART-liikenne ja monet muut SMART-teknologiat.

Yhdessä ne luovat kaikkialle ulottuvan valvontaverkon, joka kerää jatkuvasti tietoa jokaisen ihmisen jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta.

Älykkäät kaupungit luovat
elinten internetin

Nämä ulkoiset SMART-laitteet synkronoidaan suoraan ihmiskehoon liitettyjen laitteiden kanssa, kuten ranteessa olevien SMART-kellojen tai käsissä olevien SMART-puhelinten kanssa. Nämä laitteet pystyvät keräämään tietoa siitä, mitä kehossamme tapahtuu, ja niillä on jopa kyky muuttaa ihmiskehon toimintoja.

Lähitulevaisuudessa ne istutetaan ihmiskehon sisälle, jotta ne voivat kerätä vielä enemmän tietoa ja vaikuttaa paljon enemmän siihen, mitä sisällämme tapahtuu.

Näiden miljardien laitteiden maailmanlaajuisesti keräämät henkilökohtaiset tiedot muodostavat verkon, jota kutsutaan nimellä Internet of Bodies, lyhyesti IoB. Tällä hetkellä me kaikki tunnemme esineiden internetin (Internet of Things, IoT), jonka avulla voimme löytää tietoa kaikesta. Kehojen internet tulee olemaan pohjimmiltaan samanlainen, paitsi että se kerää kaikki henkilökohtaiset, kaikkein intiimimmät tiedot kaikista ihmisistä.

Nämä tiedot tulevat olemaan maailmanlaajuisten yritysten, hallitusten, pankkien imperiumien jne. käsissä.

Älykäs kaupunki rajoittaa liikkumistasi

Jotta varmistetaan, että kaikki pysyvät tiedonkeruuteknologian piirissä, liikkuminen älykaupungeissa rajoitetaan 15-20 minuuttiin asuinpaikasta. Tämä käsite on synnyttänyt ilmauksen “15 minuutin kaupungit”, ja sitä mainostetaan parhaana ajatuksena ikinä maapallon pelastamiseksi ilmastonmuutokselta. Kaikki tarvitsemasi on saatavilla lyhyen matkan päässä, joten kenenkään ei tarvitse koskaan mennä tämän alueen ulkopuolelle.

Pidemmille etäisyyksille tarvitaan lupa.

30 prosenttia kaikista erämaa-alueista suljetaan, jotta ihmisiä kannustettaisiin etsimään onneaan älykkäiden kaupunkien sisällä sen sijaan, että he uskaltautuisivat majesteettiseen luontoon. Virtuaalitodellisuuksia luodaan vaihtoehdoksi luonnossa vietetylle ajalle. Esimerkkejä ovat MetaVerse ja kaikki sen vaihtoehdot. Sitä mainostetaan nerokkaana tapana “pelastaa planeetta”: maailman väestö suljetaan älykaupunkeihin, joissa he “nauttivat” elämästä virtuaalitodellisuuksissa.

Tämä on ensimmäinen osa älykkäitä kaupunkeja käsittelevästä sarjasta. Kaikki viitteet löytyvät verkkoversiosta. Levittäkää tätä laajasti varoittaaksenne ihmiskuntaa!

Jaa tämä!

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin muille.
https://stopworldcontrol.com/smart-city

Rakenna parempi maailma kanssamme!

Emme taistele vain monimiljardöörejä vastaan, vaan monimiljardöörejä vastaan, jotka käyttävät tähtitieteellisiä resurssejaan hallitusten, uutismedian, terveysjärjestöjen jne. hallintaan. Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Pyydämme teitä tekemään anteliaan lahjoituksen, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

David Sorensen
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *