Teemmekö kaiken tarvittavan estääkseemme maailman tyrannian?

Monet teistä saivat sähköpostia, jossa kehotettiin jakamaan hälyttävää tietoa älykkäistä kaupungeista laajalti. Jakamispainike ohjasi teidät kuitenkin varsinaisen viestin sijaan tukisivulle. Tässä on linkki postaukseen. Pyydän teitä jälleen kerran levittämään tätä, jotta mahdollisimman moni ihminen saisi tietää, että maailma on tarkoitus lukita älykkäisiin kaupunkeihin, joissa jokaisen ajatukset, tunteet ja unelmat tallennetaan ympäri vuorokauden ja jokaisen elämän jokaista pientä yksityiskohtaa seurataan kaikkialle ulottuvan tiedonkeruuteknologian avulla.

Kun kirjoitan tätä, ajattelen: mitä hölynpölyä tämä on? Kuka ikinä uskoisi näin naurettavaa asiaa? Tämä on aivan liian hullua ollakseen totta. Rehellisesti sanottuna en voi uskoa sitä itsekään.

Mutta järkyttävä totuus on se, että se on totta, ja tätä agendaa toteutetaan maailmanlaajuisesti vauhdilla, joka ohittaa miljardeja tietämättömiä ihmisiä. Älykkäät kaupungit ovat ehkä suurin uhka, jonka ihmiskunta on koskaan kohdannut, erityisesti siksi, että lähes kaikki maailman hallitukset ovat siinä mukana, ja se pakotetaan maailman väestölle “planeetan pelastamisen” varjolla. Se esitetään jotenkin ihanana, parhaana ajatuksena ikinä, joka pelastaa ihmiskunnan maailmanlopulta.

Uskon, että voimme estää nämä pahat suunnitelmat, jos ravistelemme koko maailman hereille. Mutta se vaatii meitä kaikkia.

Joten älkää epäröikö jakaa tätä kriittistä tietoa. Se on selkein selitys siitä, mitä älykäs kaupunki on ja millainen dystooppinen uhka se on elämällemme.

Pyydän, älkää katselko sivusta, haluttomina olemaan osa tämän suunnitelman pysäyttämistä. Tehkäämme kaikki, mitä voimme.

Ja jos haluatte tukea työtämme, niin varsinainen lahjoituspainike on postauksen painikkeen alla. Anteeksi, että vaihdoin niitä vahingossa edellisessä sähköpostissa. Olen työskennellyt niin kovasti näiden raporttien parissa viime kuukausina, että aivoni ovat väsyneet. Silloin voi sattua tällaisia pieniä virheitä.

Älkää antako sen estää teitä huutamasta ääneen maailmalle tästä mielettömästä agendasta, jonka tarkoituksena on tehdä ihmiskunnan enemmistöstä älykkäiden kaupunkien vanki, jossa jokainen vapauden häivähdys hävitetään “planeetan pelastamiseksi”. Voit lukea siitä kaiken tästä viestistä.

Voimme todella vaikuttaa asiaan,
jos teemme sen, mitä se vaatii.

Jaa viestiä laajalti. Lähettäkää tämä viesti ihmisille paikallishallinnossanne, paikallisissa uutismedioissa, kouluissa jne. Tämä voi ravistella heitä hereille. Se todella voi. Joten ryhtykää toimeen ja käyttäkää tätä viestiä maailman herättämiseen.

Älkää katselko sivusta ja antakaa jumalattomien tuhota tulevaisuuttanne.

Tehkää jotakin.

SIIRRY ÄLYKKÄITÄ KAUPUNKEJA KÄSITTELEVÄÄN VIESTIIN JA JAA SE LAAJALTI.

Voimme tavoittaa maailman!

Tukenne avulla voimme lähettää totuuden maailman joka kolkkaan ja herättää miljoonia ihmisiä. Ilman tukeanne vaikutuksemme on kuitenkin hyvin rajallinen. Tee lahjoitus tänään, jotta voimme olla leimahtava valo, joka ulottuu maailman ääriin. Yhdessä voimme saada aikaan valtavan muutoksen.

DONATE
David Sorensen
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *