Kiitos koko sydämestäni!

Hengenvaarallisen sydänkriisini jälkeen olen kiitollinen niin monien lukijoidemme ja kanssasoturiemme tuesta kaikkialla maailmassa.

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

Haluan lähettää syvän, sydämellisen kiitoksen sanan kaikille ihmisille, jotka ovat tukeneet missiotamme viime vuosina, ja erityisesti niille, jotka äskettäin auttoivat hoitokulujen maksamisessa muutama päivä sitten sattuneen sydänkohtaukseni jälkeen.

Sota, jota olemme kaikki käyneet viime vuosina, on todella koko ihmiskunnan taistelu – erityisesti hyvien ihmisten, sydämellisten ihmisten, välittävien ihmisten, rakkauden ja tunteiden omaavien ihmisten – hyvin pientä määrää tunteetonta, välinpitämätöntä, sydämetöntä ja psykopaattista hirviötä vastaan, jotka ovat myyneet sielunsa pimeydelle saadakseen väliaikaista valtaa ja vaurautta.

Tämä ei ole taistelu “suurten voimien” USA vastaan Kiina tai Venäjä vastaan Eurooppa välillä. Tämä on täysin erilainen sota. Se on ihmisten taistelu tyranneja vastaan. Miljardit ihmiset vastaan kourallinen tyranneja. Ihmiskunta vastaan petolauma.

Se on kansanliike

Siksi olemme riippuvaisia kansalaisten tuesta. Globalistien toimintaa tukee kourallinen superrikkaita rikollisia. Ihmiskunnan puolustamista tukee ihmiskunta, te ja minä, ihmiset.

Me seisomme yhdessä, tuemme toisiamme ja olemme yksi voima, joka vastustaa heidän saatanallisia strategioitaan maailman tyranniaa varten.

Jotkut ihmiset aina arvostelevat, tuomitsevat ja yrittävät tuhota sen, mikä on hyvää, koska heidän omassa sydämessään on pimeyttä. He näkevät kauniin liikkeen, joka tekee valtavaa työtä, ja he etsivät aina keinoja hyökätä, panetella, jakaa ja syyttää väärin perustein oman pahan sydämensä vuoksi. He projisoivat oman pahuutensa muihin. Se ei kerro mitään toisesta, vaan paljastaa, keitä he ovat.

Mutta on sydäntä lämmittävää nähdä, että niin monet ihmiset näkevät sydämemme, intohimomme, sotamme ja ponnistuksemme.

Tärkein haasteeni on levätä. Näen maailmamme uskomattoman tarpeen, näen, mitä voidaan tehdä, ja annan kaikkeni. Kaiken. Mutta minun on levättävä. Tämä on todella tärkein haaste itselleni: pitää yllä tervettä tasapainoa levon ja juoksemisen välillä. Lepoa ja juoksua. Lepää ja juokse. Mutta sen sijaan juoksen ja juoksen usein. Juoksen ja juoksen. Juoksen ja juoksen. Sitten romahdan… Henkeni on väsymätön, mutta fyysinen kehoni ei ole.

Tukenne auttaa minua lepäämään, mitä kehoni on huutanut.

Kiitos, että olette osa ratkaisua, koska sydämenne on täynnä rakkautta, armoa, anteliaisuutta ja ymmärrystä, ettekä lisää ongelmaa olemalla vihamielinen ja ilkeä.

Meidän on seisottava yhdessä tässä taistelussa ja näytettävä näille psykopaattityrannille, että ME OLEMME YKSI. Me olemme suurempi voima kuin he, koska meillä on juuret ja perusta rakkaudessa, joka on suurempi kuin mikään muu. Koska se on peräisin korkeimmasta lähteestä, joka on olemassa, syvimmästä kuviteltavissa olevasta lähteestä, todellisen myötätunnon ikuisesta joesta, joka inspiroi meitä.

Tämän kaiken kattavan myötätunnon perimmäinen ilmentymä on Kristus, joka antoi kaiken puolestamme, jotta voisimme irrottautua tämän maailman pahan sorrosta. Hän antoi jopa oman henkensä meidän puolestamme. Mitään majesteettisempaa todistusta tästä uskomattomasta rakkaudesta ei ole koskaan ilmennyt missään päin maailmaa, koko historian aikana.

Rukoilen, että me kaikki löydämme tämän rakkauden ja tulemme itsekin tämän ihmiskuntaa kohtaan tuntemattoman syvän laupeuden loputtoman virran, parantumisen kiirehtivien virtojen, vapautuksen voimakkaiden aaltojen, jotka tuovat elämää minne tahansa se meneekin, virroiksi.

Pimeyden voimat luovat aavikoita minne tahansa menevätkin, tappavat kaiken elämän, tuhoavat kaiken kauneuden, hävittävät kaiken myötätunnon, tekevät kaikesta autiomaata, jossa ei ole elämää, vaikka he väittävätkin “parantavansa maailman tilaa” ja “pelastavansa planeetan”. Heidän “ratkaisunsa” ovat täydellistä tuhoa ihmiselämän jokaiselle osa-alueelle.

Mutta rakkauden joki
tuo elämää kaikkialle, missä se virtaa.

Käyttäkäämme tätä voimavaraa ja antakaamme sydämemme tulla kosteaksi, pehmeäksi, helläksi, tuntevaiseksi ja kipeäksi. Sillä kun tunnemme, me satutamme. Se on osa rakastamista. Kun rakastamme, kärsimme. Kun rakastamme, me itkemme. Kun rakastamme, kamppailemme. Koska tunnemme ihmiskunnan tuskan.

Mutta tuskan mukana tulee sanoinkuvaamaton ilo, joka antaa meille voimaa ja kestävyyttä jatkaa taistelua paremman maailman puolesta. Kun me todella rakastamme, me todella kärsimme. Mutta kun todella rakastamme, meidät täytetään ilolla, joka on suurempi kuin kipu. Se on ihana yhdistelmä. Rakkaus sattuu, mutta se antaa myös iloa, joka on suurempi kuin mikään muu.

Rakkaus on jumalallinen voima, jota ei voi pysäyttää. Sillä rakkaus on vihaa vahvempi. Elämä voittaa kuoleman. Totuus voittaa petoksen.

Kiitos tuestanne StopWorldControl.com-sivustolle koko viime vuosien sodankäynnin ajan. Yhdessä luomme perustan suurelle kasvulle ja vaikutusvallalle tulevina vuosina sen jälkeen, kun olen toipunut.

-> Jatkakaa sähköpostien levittämistä laajalle ja kauas, osana jatkuvaa totuuden tsunamia, joka tulvii maailmaan herättääkseen kaikki. Älkää koskaan lopettako totuuden levittämistä. Olkaa tämä totuuden joki, joka puhdistaa ihmiskunnan pimeästä petoksesta.

Jos haluatte auttaa meitä kattamaan tämän lääketieteellisen kriisin, voitte tehdä sen täällä. Kiitos paljon!

TUE TYÖTÄMME!

Yhdessä tulevaisuuden puolesta rakkaudessa ja totuudessa!

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world by bringing truth and hope to people in every country. Therefore, we provide a platform for world-leading scientists, lawyers, doctors, journalists and other experts to reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high strata of our society so that people can defend themselves against these criminal practices and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David strongly believes in a loving Creator who has a wonderful plan for our world and wants to fill us with love that overcomes evil.If you no longer wish to receive our messages, please use the link above or the following link: Unsubscribe Please be kind when leaving feedback. Don’t hit back at us. The world needs love, not hate.Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *