Kuka on kaiken pahan takana tässä maailmassa?

Kun tarkastelemme Maailman talousfoorumin, Maailman terveysjärjestön ja Yhdistyneiden Kansakuntien hulluja suunnitelmia, meidän on ihmeteltävä, kuka keksii tällaista hulluutta? Löytääksemme vastauksen meidän on katsottava julkisen maailmanteatterin verhon taakse.


Meidän on ymmärrettävä, että Maailman talousfoorumin kaltaiset järjestöt ovat todellisuudessa kulissien takana toimivien tahojen näyteikkuna.


Tämä selitettiin yhdestätoista juristista ja tuomarista koostuvassa kansainvälisessä suuressa valamiehistössä, jonka aikana Maailman terveysjärjestön, Yhdistyneiden Kansakuntien, Yhdysvaltain ja Britannian sotilas- ja tiedustelupalveluiden entiset asiantuntija-agentit paljastivat rahoituseliitin virallisen maailmanhallintaohjelman.


Yksi asiantuntijatodistajista oli Alex Thomson, entinen virkamies Britannian signaalitiedusteluvirastossa GCHQ:ssa, joka on Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n kumppanivirasto. Tiedustelu-upseerina Alex sai tietää Britannian strategiasta maailmanhallinnan saavuttamiseksi. Hän todisti suurelle valamiehistölle, kuinka maailmaa johtavat voimakkaat rahoitusyksiköt, jotka eivät koskaan näyttäydy julkisuudessa ja jotka hallitsevat WEF:ää, WHO:ta, YK:ta, IMF:ää, EU:ta, BIS:ää jne.


Kysymyksemme on tietenkin: keitä nämä salaiset hallitsijat ovat? Jotta voimme vastata tähän kysymykseen, meidän on palattava historiaan…

Kautta ihmiskunnan historian on ollut psykopaatteja, jotka ovat himoitsseet maailmanherruutta – esimerkiksi Egyptin faaraot, Rooman keisarit, Venäjän tsaarit, Euroopan kuninkaat ja niin edelleen.


Maailman herruuden himo on perustodellisuus koko maailmanhistorian ajan. Yksi maailmanimperiumi on seurannut toista: Kreikan, Persian, Bysantin, Kiinan, Rooman, Espanjan ja Ison-Britannian maailmanimperiumit jne. Nykyään vallalla oleva uskomus on, että tämä muinainen halu hallita koko maailmaa on jotenkin kadonnut – mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Kuten olemme juuri nähneet, kehittyvät valvonta- ja tiedonkeruuteknologiat mahdollistavat sellaisten maailmanlaajuisten täydellisen hallinnan järjestelmien perustamisen, joista aiemmat tyrannit eivät voineet edes uneksia.

Tuhansien vuosien ajan vapautta ei koskaan ollut maan päällä, sillä koko maailmaa hallitsivat aina tyrannit, jotka sortivat ihmisiä. Euroopassa nämä hallitsijat asuivat ylellisissä linnoissa, kun talonpojat tekivät kovasti töitä pelloilla. Suurin osa heidän tuotannostaan meni rikkaille tyranneille.

Tyrannit tarjosivat jonkinasteista mukavuutta kansalle, jotta se ei kapinoisi. Tyypillinen strategia on “leipää ja sirkusta” -ajattelu: tarjoa massoille viihdettä ja ruokaa, niin ne ovat hiljaa. Tämä päti muinaisessa Roomassa, kuten kaikissa muissakin kulttuureissa. Nykyään näemme tämän massiivisessa mittakaavassa urheilu- ja viihdeteollisuuden laajenemisen myötä. Valtaosa väestöstä ei ole kiinnostunut viisaudesta, tiedosta tai ymmärryksestä, vaan haluaa mieluummin istua television edessä koko illan syöden halpaa teollista valeruokaa. Heidät pidetään rauhassa “leivän ja sirkuksen” avulla.

Ajan myötä maailman väestö kasvoi yhä suuremmaksi, ja tämä muodosti yhä suuremman uhan hallitsijoiden vallalle. Mitä enemmän ihmisiä heidän on hallittava, sitä suurempi on riski laajamittaisesta vastarinnasta. Niinpä he muuttivat strategiaansa: sen sijaan, että he olisivat toimineet avoimesti, missä massat ovat täysin tietoisia siitä, että tyrannit sortavat heitä, he päättivät siirtyä kulissien taakse ja antaa massoille illuusion siitä, että he ovat vallassa – vaalien avulla.

Todellisuudessa vallanpitäjät eivät koskaan luopuneet vallastaan, vaan he ovat vain manipuloineet vaaleja saadakseen poliittiset sätkynukkensa, jotka tanssivat heidän naruissaan. Näin samat muinaiset tyrannit pysyvät vallassa, kun ihmiset luulevat olevansa vapaita.

Tämän vahvisti YK:n entinen huippuvirkamies Calin Georgesque, joka toimi YK:n toiminnanjohtajana 18 vuoden ajan. Hän selitti, että todellisia vaaleja ei käytännössä ole maailmassa. Hänen asiantuntijalausuntonsa kansainvälisten rikosten tutkintakomitealle on nähtävissä dokumentissamme “Secrets of the United Nations”.

Tämä sähköposti on osa sarjaa, joka käsittelee maailman salaisia hallitsijoita. Kaikki viittaukset löytyvät verkkoversiosta. Levittäkää tätä laajasti varoittaaksenne ihmiskuntaa!

Auta meitä pelastamaan maailma


Emme taistele vain monimiljonnäärejä vastaan, vaan monimiljardöörejä vastaan, jotka käyttävät tähtitieteellisiä resurssejaan hallitusten, uutismedian, terveysjärjestöjen jne. hallintaan. Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Pyydämme teitä tekemään anteliaan lahjoituksen, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Tue työtämme!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *