Nämä ovat unelmiani tulevaisuudesta… ja se on kaunis!

Uskon, että meillä on loistavan kaunis tulevaisuus, joka tulee esiin tulevina vuosina. Syy siihen, että näemme niin paljon pahaa paljastuvan juuri nyt, on se, että voimme herätä ja tehdä lopun näistä kauhuista.

Jotta ihanasta tulevaisuudesta tulisi todellisuutta, on tärkeää oppia kuvittelemaan se sydämessämme.

Vaikka näemme pahuutta kaikkialla ympärillämme, rohkaisen teitä unelmoimaan siitä, miltä tulevaisuus näyttää, kun tämä pimeyden kuristusote on poistettu maailmastamme.

Tässä on muutamia asioita, joista haaveilen… tietäen, että tämä tulee jonain päivänä olemaan todellisuutta.

Puhtaat maisemat ja ilmainen energia

Tulee olemaan maisemia ilman rumia sähköpylväitä, koska jokaisella on kotonaan ilmaisenergialaite, joka imee kaikkialle ulottuvaa ja vapaasti saatavilla olevaa energiaa eetteristä. Maailma on vapautettu rikollisten energiayhtiöiden (jotka tällä hetkellä piilottelevat ilmaisenergiateknologiaa ihmiskunnalta) demonisesta kuristusotteesta, ja sillä on kotona niin paljon energiaa kuin tarvitaan. Lisäksi kaikki voivat nauttia majesteettisen maan puhtaasta kauneudesta ilman esteitä. Ei enää miljoonia pylväitä, jotka peittävät maailman kuin hämähäkinseitti, vaan vain puhdasta, tahratonta maan loistoa kaikkialla ympärillämme.

Tämä on jo saatavilla, ja se on vain aktivoitava.

Kaupungit, jotka tuntuvat paratiisilta

Kylille ja kaupungeille ei enää ole ominaista rumimmat, kauheimmat, harmaat, neliönmuotoiset rakennukset, joissa ei ole sielua eikä kauneutta, vaan ne rakennetaan niin kauniisti, että tuntuu kuin olisi paratiisissa. Talot sulautuvat täysin luonnolliseen ympäristöön eivätkä ne vähennä luonnon kauneutta, vaan lisäävät sitä. Kadut tulevat olemaan niin luonnollisen muotoisia, että on aina ilo lähteä kävelylle, kun kaikkialla on runsaasti puita, kukkia ja taideteoksia, samalla kun lukemattomat linnut laulavat puissa ja täyttävät kaupungit iloisilla äänillään.

Tämä on jo olemassa, ja se on vain aktivoitava.

Parantava teknologia

Kehoamme ja koko luontoa vahingoittavan teknologian ja säteilyn sijasta tulee uusia teknologioita, joissa on paremmat taajuudet, jotka ovat harmonisoivia ja korjaavia.

Tämä on jo saatavilla, ja se on vain aktivoitava.

Kohottava musiikki

Megasupermarketit vähenevät ja palataan paikallisiin kauppoihin, joissa kaikki tuntevat toisensa, ihmiset keskustelevat mukavasti ja joissa vihanneksia, hedelmiä ja lihaa myydään omilta viljelijöiltään, jotka valmistavat ne rakkaudella ja huolella. Enää ihmiskuntaa ei myrkytetä rikolliselta teollisuudelta tulevilla myrkyllisimmillä, myrkkyjä täynnä olevilla väärennetyillä elintarvikkeilla, vaan ihmiset palaavat sydämelliseen, terveelliseen, laadukkaaseen lähiruokaan, joka parantaa ja siunaa heitä.

Ihmisten väliset henkilökohtaiset kontaktit tulevat olemaan vallalla, kun persoonaton verkko-ostaminen tekee tilaa päivittäisestä keskustelusta nauttimiselle nurkan takana olevan leipurin, kadun varrella olevan ruokakauppiaan ja naapurissa sijaitsevan lihakaupan kanssa. Ihmiset tulevat jälleen kerran todella ELÄMÄÄN kukoistavassa, onnellisessa yhteisössä.

Tämä on jo saatavilla, ja se on vain aktivoitava.

Oikeudenmukainen oikeuslaitos

Nykyinen erittäin korruptoitunut ja kriminalisoitu oikeusjärjestelmä tuhotaan, korruptoituneet tuomarit poistetaan ja kaikenlaisesta korruptiosta rangaistaan välittömästi. Epärehellisillä tuomareilla ja poliitikoilla ei ole enää mitään mahdollisuuksia.

Tämä on jo saatavilla, ja se on vain aktivoitava.

Ei enää vero ryöstöä

Verotus uudistetaan noin 5 prosentin kiinteäksi veroksi, ja kaikki muut verot poistetaan. Kaikkeen ei enää tarvita raskasta verotusta, koska rikolliset yliherrat, joille nämä varat ovat virranneet, poistetaan. Kun tuloista eikä mistään muusta peritä 5 prosentin tasaista veroa, hallituksilla on runsaasti varoja rakentaa kukoistavia, onnellisia ja terveitä kansakuntia. Lisäksi on täysin avointa, mihin veroja käytetään, joten niillä ei voida rahoittaa rikollista toimintaa.

Tämä on jo saatavilla, ja se on vain aktivoitava.

Koulujen voimaannuttaminen

Kouluissa asetetaan etusijalle luovuus, älykäs ajattelu ja ongelmanratkaisu ja kannustetaan samalla jokaisen lapsen ainutlaatuisia lahjoja. Vähemmän paikallaan istumista ja tylsän teorian kuuntelemista ja paljon enemmän ulos menemistä ja seikkailuja yhdessä, oppimista tekemällä, löytämällä ja leikkimällä. Lapset saavat todella olla lapsia ja oppia puhumaan toisilleen, rukoilemaan yhdessä, pohtimaan ongelmia ja saavuttamaan suuria korkeuksia yhdessä. Koulut, jotka eivät tylsytä lapsia vaan rakentavat heitä. Koulut, jotka tuottavat uneksijoita, keksijöitä ja innovaattoreita. Kouluja, jotka opettavat lapsille, että tärkeintä on auttaa toisiaan, antaa rakkautta ja rakentaa yhdessä maailma, jossa kaikki ovat onnellisia.

Tämä on jo olemassa, ja se on vain aktivoitava.

Lisää unelmia tulossa pian…

Tämä on ensimmäinen osa sarjasta, joka käsittelee unia tulevaisuudesta. Tarkoituksena on avata mielemme sille, mitä on saatavilla ja mahdollista. Hyvien ihmisten on vain noustava ja tehtävä se, mitä tarvitaan tämän toteuttamiseksi. Yhteiskuntamme nykyinen rumuus, tuhoutuminen, myrkyttäminen, epäinhimillistyminen, korruptio ja pimeys johtuu siitä, että hyvät ihmiset pysyvät taka-alalla, kun pahojen annetaan levitä kuin syöpä.

Kun hyvät ihmiset nousevat ja ottavat tämän maailman takaisin, kun taas pahat paljastetaan ja poistetaan, maapallosta tulee tuulen tuiverruksessa paratiisi.

Nouskoot hyvät ihmiset ylös ja johdattakoot ihmiskunnan onnellisuutta täynnä olevaan maailmaan!

PS: Olemme olleet hyökkäysten ja esteiden kohteena viimeisten kahdeksan kuukauden ajan. Ensin sensuuria, sitten jatkuva sarja erittäin harvinaisia teknisiä ongelmia. Jos arvostat työtämme ja missiotamme, niin seiso tukenamme, jotta voimme rakentaa uudelleen, palauttaa ja palauttaa kaiken menetetyn. Kiitos. Tue työtämme täällä.

Please Support Us
We are not controlled by anyone, but rely on donations from people who stand with us against globalist tyrants. We have repeatedly been censored and are recovering from the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can rebuild and continue. Thank you so much. 
Support Us

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *