Rakkaat ystävät kaikkialla maailmassa


(Englannista Suomeksi käänsi, Jarmo Laakso 2022)

Tämä on hyvin henkilökohtainen viesti, jota minun on vaikea kirjoittaa, mutta minulla ei ole vaihtoehtoja. Olen lykännyt sitä kuukausia, mutta on tullut mahdottomaksi lykätä sitä edelleen.

Joka ikinen päivä ihmiset ympäri maailmaa huutavat minua apuun. He näkevät hirvittävän sorron lisääntyvän omassa maassaan, heidän rakkaansa kuolevat järjestettyihin pandemioihin ja pakollisiin injektioihin, heidän hallituksensa tuhoavat heidän elämänsä mielettömällä tyrannialla ja niin edelleen.

Heidän olemassaolostaan on tulossa kuin helvetti maan päällä.
Ja he tietävät, että kaikki tämä on vasta alkua…

Siksi kaikkialla maailmassa hädänalaiset ihmiset kerjäävät minulta apua, joka ikinen päivä:

“Pelastakaa kansakuntamme,
antamalla totuus saataville minun kielelläni!
Meidän on herätettävä kansamme!”

Suurin osa ihmiskunnasta ei puhu englantia. Puolassa, Slovakiassa, Kiinassa, Japanissa, Venäjällä, Skandinaviassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Ruotsissa, Unkarissa, Intiassa, Arabiassa ja yli 180 muussa maassa miljardit ihmiset eivät osaa lukea englantia kunnolla. Sydäntä särkevä huuto on, että heille pitäisi tuoda vapauttava ja muuttava totuus heidän omalla kielellään.

He tietävät, että totuus voi lopettaa
tämän pirullisen tyrannian.

Käännöksiä on kuitenkin vastustettu valtavasti, ja syy on ilmeinen: rikollisen eliitin suurin pelko on, että ihmiskunta heräisi.

Kaikki heidän suunnitelmansa ovat täysin riippuvaisia yleisön tietämättömyydestä. Lue se uudelleen: Kaikki heidän suunnitelmansa ovat täysin riippuvaisia yleisön tietämättömyydestä.

Kun ihmiset ymmärtävät agendan kaiken takana,
heistä tulee raivoisa armeija.

Sitten peli on ohi eliitille.

Tulevat vuodet
ovat kriittisiä


Viimeiset kaksi vuotta olen rakentanut StopWorldControl.com-sivustoa enimmäkseen yksin. Monet ihmiset kertoivat minulle pitävänsä sitä maailman parhaana verkkosivustona herättämään nukkuvat massat. Annoin sille kaiken, mitä minulla oli: kaikki resurssini, energiani, aikani…

Miksi annoin kaikkeni, enkä salannut mitään?

Koska tiedän, että tämä on suurin sota, jonka maailma on koskaan nähnyt. Se, mitä nämä saatananistit ovat suunnitelleet vuosisatojen ajan, toteutetaan parhaillaan maailmanlaajuisesti.

Kaikki tyrannia, jota maailma on nähnyt historian aikana, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä salaliitto suunnittelee tuleviksi vuosiksi.

Vuoteen 2030 mennessä ne pyrkivät saavuttamaan ohjelmansa, mistä nimi “Agenda 2030” johtuu. Tulevat vuodet ovat ratkaisevia ihmiskunnan olemassaolon kannalta. Jos emme anna kaikkemme, kadumme sitä ikuisesti.

He eivät myöskään pidättele, sillä he ovat päättäneet onnistua.

Elämme todella aikaa, jolloin meidän on ymmärrettävä: kaikki tai ei mitään. Meidän tehtävämme on suojella maailmaamme. Huuto kuuluu kaikkialta maailmasta, joka puolelta:

“Herätkää! Avatkaa silmänne! Katsokaa, mitä on tekeillä! Nouskaa ylös! Olkaa rohkeita ja radikaaleja!”

Kuuntelemmeko me?

Strategia
tiedottaa ihmiskunnalle


Viime kuukausina olen rukoillut sydämeni kyllyydestä, ajatellut syvällisesti, kuunnellut tarkasti ja suunnitellut olevani mahdollisimman tehokas. Tiedän, että nyt ei ole aika juosta ympyrää ilman, että on todella tehokas.

Meidän on oltava inspiroituneita, omistautuneita,
ja teräviä kuin nuolet.

Ohjeet, jotka olen tuntenut saaneeni sydämeeni, ovat hyvin selkeät: valmistele monien voimakkaiden viestien sarja, jotka – ajan myötä – lähetetään kaikille, jotka ilmoittautuvat. Näin ihmisille kerrotaan askel askeleelta kaikesta, mitä maailmassa tapahtuu. Kuukausien kuluessa he kasvavat kohti täydellistä ymmärrystä, mikä saa heidät nousemaan voimallisesti.

Tämä on strateginen operaatio, jonka tarkoituksena on tavoittaa miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa vapauttavalla ja voimaannuttavalla totuudella.

En kuitenkaan voi tehdä tätä yksin. Työtaakka on yksinkertaisesti valtava. Nykyiset laitteeni eivät myöskään riitä jatkamaan tätä työtä kunnolla, saati sitten laajentamaan sitä maailmanlaajuisesti tällä tehokkaalla strategialla. Tarvitsemme paremmat välineet ja henkilökuntaa, jotta voimme täyttää tämän tehtävän.

Siksi lähetän tämän avunpyynnön. Jos ymmärrätte ihmiskunnan tarpeen, voisitteko auttaa tässä pyrkimyksessä?

Kuten tiedätte, annan kaiken ilmaiseksi kaikille. Laadukkaat dokumentit, syvälliset todistusraportit, tehokkaat sähköpostit, koko verkkosivuston… Se kaikki annetaan teille ilmaiseksi. Mutta tuen tarve on kriittinen.

Taistelemme uutismedian jättiläisiä vastaan, jotka huijaavat ihmiskuntaa valtavassa mittakaavassa. Emme voi voittaa niitä pidättäytymällä.

Annoin kaikkeni vuosien ajan, samalla kun minua arvosteltiin, pilkattiin, ystävät pettivät, hyökättiin, ryöstettiin ja sensuroitiin. Tekisitkö sinäkin uhrauksen, jotta voimme jatkaa tätä työtä ja tuoda totuuden saataville miljardien ihmisten kielellä ympäri maailmaa?

Yhdessä voimme murtaa maailmanlaajuisen petoksen, joka ohjaa maailmaamme kuiluun.

Olkaa kanssani, jotta voimme tehdä tämän.

David Sorensen
StopWorldControl.com

If the button doesn’t work, then copy this url into your browser:
https://www.stopworldcontrol.com/defend
Logo
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *