Jaa tämä varoitus ihmiskunnalle

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

Unohdin liittää linkin postauksen verkkoversioon, jossa on lisätietoja siitä, miten lapsia ympäri maailmaa seksualisoidaan osana YK:n Agenda 2030:a. Tässä se on:

https://www.stopworldcontrol.com/who-pedophiles

Sieltä voitte ladata YK:n ja WHO:n asiakirjat, jotka kirjaimellisesti ohjeistavat opettajia opettamaan pikkulapsille masturbaatiota.

Pyydän teitä levittämään tätä tietoa laajalle. Älkää pelätkö.

Olen keräämässä valtavan määrän todistusaineistoa tehdäkseni tästä täyden raportin. Olkaa hyvä ja tukekaa tätä työtä lahjoituksella. Haluamme kääntää kaiken tämän materiaalin ammattimaisesti seitsemälle kielelle (ja lisää on tulossa), ja tarvitsemme siihen varoja.

Yhdessä voimme estää tämän hirvittävän agendan.

Älä lankea heidän taikatemppuihinsa

WHO ja YK palkkaavat mestarillisia sanataikureita, jotka saavat tämän kauhun kuulostamaan ihanalta. Kun lukee heidän asiakirjojaan, kaikki on selitetty niin, että tulee tunne, että he ovat pyhimyksiä suoraan taivaasta, jotka tarkoittavat hyvää ja haluavat auttaa maailmaa.

Kyseessä on kuitenkin äärimmäinen petos, sillä se, mitä todellisuudessa sanotaan ja mitä kouluissa kirjaimellisesti tehdään, on lasten massa pahoinpitelyä.

Olkaa teräviä mielessänne ja oppikaa erottamaan, kun luette YK:n ja WHO:n asiakirjoja. Ymmärtäkää, mitä nämä suuntaviivat tosiasiassa tarkoittavat. Muistakaa, että nämä järjestöt ovat ne, jotka ovat päästäneet pandemian valloilleen ihmiskunnan päälle, ne ovat ne, jotka tukahduttivat kaikki toimivat hoitokeinot C0VID:iin, ne ovat ne, jotka sensuroivat miljoonia lääkäreitä ja tiedemiehiä maailmanlaajuisesti, ne ovat ne, jotka määräävät erittäin myrkylliset injektiot, jotka tappavat miljoonia ihmisiä, ne ovat ne, jotka ajavat yhden maailman hallitusta, ja niin edelleen.

Olemme tekemisissä pahimmanlaatuisten psykopaattien kanssa, joilla on taito kätkeä pahimmat rikoksensa kauniiden sanojen alle, joiden väitetään auttavan maailmaa.

Samalla kun he tuhoavat aggressiivisesti kaikki ihmisoikeudet maailmanlaajuisesti pandemioiden aikana, he väittävät suojelevansa “ihmisoikeutta opettaen lapsia masturboimaan 5-vuotiaana”. Pedofilian ja lasten hyväksikäytön normalisointi ei kuulu “ihmisoikeuksiin”. Nähkää heidän savuverhojensa ja hienostuneiden menetelmiensä läpi hypnotisoida ihmiskunta maagisilla sanaleikeillä.

Käykää verkkoversiossa, josta voitte ladata heidän hypnotisoivia, kieroutuneita mielenhallinta-asiakirjojaan, ja jakakaa tätä sivua.

Ja kaikin keinoin, tukekaa pyrkimyksiämme paljastaa tämä ihmiskunnalle, monilla kielillä. Emme voi tehdä tätä yksin. Miljoonien tavoittaminen ei ole halpaa. Tukekaa meitä.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Älkää jättäkö tätä huomiotta, kuten lähes kaikki tekevät. Olkaa erilaisia. Seiso kanssamme tässä taistelussa. Emme voi tehdä tätä yksin. Siirry tänne tukemaan tätä kriittistä tehtävää:

Tue tehtäväämme suojella lapsia

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *