TÄMÄ RAVISTELEE HEIDÄT TODELLA HEREILLE

Voimakas työkalu maailmamme herättämiseksi on päivitetty huomattavasti, ja se on nyt kaikkien saatavilla, jotta voitte auttaa maailmanlaajuisessa tyrannian vastaisessa vastarinnassa.

Rakkaat vapaussoturit,

Ihmiset suostuvat tuhoisiin valtuutuksiin ja tuhoisiin toimenpiteisiin, koska he uskovat poliittisten johtajien ajavan heidän etuaan. Tämä väärä uskomus on ensisijainen syy rikollisten hallitusten pahan toiminnan toteutumiseen. Ihmiset yksinkertaisesti luottavat niihin sokeasti.

Hallitusten rikollisen luonteen paljastaminen on siksi ensisijainen tavoite ihmisten herättämisessä.

Yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa tämä on paljastaa, miten hallitukset valehtelevat räikeästi ihmisille, manipuloivat heitä ja käyttävät psykologisia tekniikoita heidän käyttäytymisensä hallitsemiseksi. Kun ihmiset huomaavat tämän, heidän sokea luottamuksensa murtuu, ja he voivat alkaa ajatella itse, mikä on ensimmäinen askel kohti heräämistä. Siksi olen päivittänyt huomattavasti yhtä tehokkaimmista sivuista, joka tekee juuri näin…

Tämä sivu paljastaa järisyttäviä todisteita siitä, miten hallitukset häpeilemättä aiheuttavat pelkoa omille kansalaisilleen manipuloidakseen heitä noudattamaan sääntöjä.

Missään muualla maailmassa ei ole yhtään viestiä, joka antaisi näin täydellisen ja selkeän yleiskatsauksen näistä hallituksen rikoksista. Uskon, että tämä on yksi parhaista käytettävissämme olevista välineistä, jolla voimme avata muiden ihmisten silmät.

Ymmärrän, että elämme “tyydytä minut” -yhteiskunnassa, jossa kaikki keskittyy omiin tarpeisiimme, eivätkä monet meistä oikeastaan välitä herättää ympäröivää maailmaa. Mutta pyydän teitä astumaan tämän asenteen yli ja ryhtymään maailmamme strategiseksi muuntajaksi. Kun me kaikki jaamme tämän postauksen, se voi sytyttää monia heräämisen tulipaloja kaikkialla ympärillämme.

Ja muistakaa, että jokainen kipinä voi aiheuttaa maastopalon…

Jos painike ei toimi, kopioi tämä url-osoite.
ja liitä se selaimeesi:
https://www.stopworldcontrol.com/fear

Järkyttävä raportti pedofilian normalisointia koskevasta agendasta

Viimeiset kaksi kuukautta olen työskennellyt taukoamatta tuhoisan todistusaineiston raportin parissa, joka paljastaa kaikkein kauheimman agendan, jota maailmassamme nykyään levitetään:

koulujärjestelmän käyttäminen pienten lasten seksualisoimiseksi ja pedofilian normalisoimiseksi kaikissa maailman maissa.

Hiljattain julkaistut koulujen opetusohjeet maailmanlaajuisesti kirjaimellisesti kehottavat pieniä lapsia masturboimaan, käyttämään nettipornoa, hankkimaan seksikumppaneita ja solmimaan homoseksuaalisia suhteita luokkatovereidensa kanssa.

Olen kerännyt vakuuttavia todisteita, jotka koostuvat hallituksen asiakirjoista, opetussuunnitelmista, videotodistuksista, silminnäkijäraporteista, koulujen julkaisuista ja paljon muusta, jotka osoittavat, miten tämä on suora agenda pedofilian normalisoimiseksi maailmanlaajuisesti.

Valtava määrä todisteita paljastetaan pian yhdessä kattavassa raportissa, joka on saatavilla monilla kielillä. Tämä on yksi tärkeimmistä tutkimuksista, joita olen koskaan tehnyt. Pyydän kaikkia hyviä ihmisiä rukoilemaan puolestani, kun saan tämän ratkaisevan tärkeän tutkimuksen valmiiksi.

Tämä raportti tulee olemaan niin voimakas, että se tulee olemaan tehokas työkalu vanhempien, koulujen johtajien ja opettajien herättämiseksi maailmanlaajuisesti, ja se tulee olemaan tehokas niiden pahojen organisaatioiden kaatamisessa, jotka ovat tämän agendan takana.

Jos haluatte tukea tätä hanketta, tehkää niin. Se merkitsee paljon enemmän kuin arvaattekaan. Klikkaa tästä ja tue työtämme.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *