Ihmiskuntaa hallitseva valtapyramidi

Seuraavassa kaaviossa on esitetty yleiskuva pahuuden maailmanlaajuisesta valtarakenteesta, joka on tunkeutunut ihmisyhteiskunnan jokaiseen osa-alueeseen. Tämä yleiskatsaus on tehty perustuen suoriin tietoihin, jotka on saatu suurelta määrältä eliitin ilmiantajia sekä eläkkeellä olevilta poliisietsiviltä, sotilaskenraaleilta ja monilta muilta tahoilta.

Paljastan tämän siinä toivossa, että se auttaa näiden häijyjen verkostojen maailmanlaajuisessa kaatumisessa, koska niiden vahvuus numero yksi on väestön tietämättömyys.

Niin kauan kuin ne toimivat yleisön tietoisuuden ulottumattomissa, ne voivat jatkaa toimintaansa valvomatta. Siksi pyydänkin kaikkia lukijoita olemaan epäröimättä jakamatta tätä, mutta rohkeasti levittämään sitä kauas ja laajalle, sillä se on se, mikä lopulta murskaa näiden verkostojen linnakkeen ihmiskunnan yli.

Niin kauan kuin ne voivat toimia täydellisessä pimeydessä, eli kukaan ei näe niitä, ne voivat jatkaa toimintaansa estoitta.

Kun tämä tuodaan valoon, eli kun maailma tulee tietoiseksi siitä, he eivät voi enää piiloutua, ja heidät saatetaan vastuuseen lukemattomista rikoksistaan ihmiskuntaa ja koko luomakuntaa vastaan. Olkaa siis rohkeita ja levittäkää tätä tietoa

Henkiset entiteetit kommunikoivat salaliitolle hybridihallitsijoiden, meedioiden, meedioiden ja ylipappien välityksellä. Ne kokoontuvat luciferilaisiin seremonioihin, joissa harjoitetaan ihmisuhreja.

Muinaisista sukulinjoista peräisin olevat suvut johtavat operaatioita, joiden tarkoituksena on maailmanhallinta Lontoon Cityn kaltaisten suvereenien valtioiden kautta. He käyttävät CIA:ta, MI6:ta ja Mossadia massojen mielenhallintaan uutismedian ja hallituksen propagandan kautta.

Pankki-imperiumit, globaalit yritykset, Maailman talousfoorumi, Kansainvälinen valuuttarahasto jne. Ne hallitsevat tasoja 4 ja 5 lahjonnan, kiristyksen ja mielenhallinnan avulla. Ne asettavat poliitikot asemaansa vaalimanipulaation avulla.

Korruptoituneet hallitukset pitävät ihmiset voimattomina ja riippuvaisina luoden samalla illuusion demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta. Ne teeskentelevät välittävänsä kansasta, mutta käyttävät sitä samalla käteislehminä rikastuttaakseen tasoja 2 ja 3.

Kriminalisoitu lainvalvonta, korruptoitunut oikeuslaitos ja laittomat verot pitävät ihmiset köyhinä ja voimattomina. Uutiset, koulutus, viihde, elintarviketeollisuus ja Big Pharma pitävät massat hämmentyneinä, jakautuneina ja epäterveinä.

Lahjomattomien ihmisten, jotka rakastavat Luojaa, ihmiskuntaa ja luontoa enemmän kuin rahaa, on vallattava tasot 3-5, jotta tasot 1 ja 2 menettävät voimansa. Ihmiskunnan tarpeisiin on kehitettävä vaihtoehtoisia järjestelmiä.

Toisin sanoen tämän maailman hyvien ihmisten, jotka ovat yhteydessä elämän lähteeseen, on noustava ja otettava paikkansa yhteiskunnassa. Emme ole täällä ollaksemme hiljaisia tarkkailijoita, vaan meillä on kutsumus olla totuuden, oikeudenmukaisuuden, rakkauden ja hyvyyden sotureita.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *