Keskuspankin digitaalinen valuutta on ihmiskunnan pahin painajainen.


Keskuspankit valmistautuvat korvaamaan kaikki fyysiset varat digitaalisella valuutalla, CBDC:llä (Central Bank Digital currency). Tämä antaa niille täyden vallan ihmiskuntaan, sillä ne voivat valvoa jokaista transaktiota, rajoittaa kulutusta ja jopa poistaa varoja mielensä mukaan.

Sitä mainostetaan asiana, joka tekee elämästämme helpompaa. Totuus on, että se merkitsisi täydellistä tyranniaa koko ihmiskunnalle. Digitaaliset varamme olisivat yhteydessä digitaaliseen henkilöllisyystodistukseemme, joka olisi yhteydessä rokotustilaamme.

Kuvitelkaa, ettette voi enää käyttää pankkitiliäsi, kun digitaalinen henkilöllisyystodistuksesi osoittaa, ettet ole saanut ties kuinka monetta rokotteen tehosterokotusta. Tai kuvittele, miten rahankäyttöäsi rajoitettaisiin, jos kirjoittaisit Facebookissa jotain, mistä hallitus ei pidä.

Tai vielä pahempaa: entä jos hallitukset yksinkertaisesti poistavat varasi, koska et hyväksy niiden politiikkaa?

Näin on jo tapahtunut P@yPalin kaltaisten palveluiden kanssa, joissa tuhansia tilejä suljettiin, koska ihmiset osallistuivat tyranniaa vastustavaan toimintaan. ( Edit: Näin tapahtui mm. tämän sivun kanssa, kaikki viittaukset PayPal palveluun piti poistaa!) Useat amerikkalaiset pankit ovat jäädyttäneet sellaisten ihmisten tilit, jotka ovat osallistuneet perusihmisoikeuksia puolustaviin tapahtumiin. Kanadassa, Amerikassa, Alankomaissa, Intiassa, Kiinassa ja muissa valtioissa lukemattomat ihmiset kokevat sen jo nyt.

Keskuspankkien digitaalinen valuutta tekisi tämänkaltaisesta tyranniasta valtavirtaa, sillä se on täydellinen väline yleisön valvomiseen.

Samanlaista kuin mitä näemme Facebookissa ja YouTubessa: kun postaat jotain, joka paljastaa rikollisen eliitin agendan, postaus joko poistetaan, sinut estetään tai pahempaa: koko tilisi poistetaan, koska se “rikkoo yhteisön ohjeita”.

Luuletko, että tämä rajoittuu sosiaaliseen mediaan? Kun heillä on täysi määräysvalta resursseihinne, voitte lyödä vetoa, että he varastavat niitä ihmisiltä mielensä mukaan, koska he “rikkovat yhteisön ohjeita”. Näin tapahtuu koko ajan Kiinassa, ja kuten tiedämme Rockefeller-säätiön ja Maailman talousfoorumin julkaisemista asiakirjoista, Kiina on heidän täydellinen esimerkkinsä. Se, mitä Kiinassa tapahtuu, halutaan viedä koko maailmaan.

Esimerkiksi Euroopan unioni pyrkii kaikin keinoin pakottamaan digitaalisen valuutan käyttöön. Kansalliset hallitukset eivät voi tehdä mitään estääkseen sitä, koska ne ovat olleet niin tyhmiä, että ne ovat luovuttaneet kaiken vallan Euroopan unionin käsiin.

CBDC vapauttaisi ihmiskunnan tyrannian, jollaista tämä maailma ei ole ennen nähnyt.

On ratkaisevan tärkeää, että nousemme tätä vastaan. He luottavat siihen, ettemme tee mitään. Meidän on tultava sankareiksi, jotka ottavat voimakkaita askelia. Yllätetään heidät paljastamalla tämä maailmanlaajuisesti. On välttämätöntä, että jaamme tämän totuuden kaikin mahdollisin keinoin. Unohtakaa erimielisyytemme ja liittykäämme yhteiseen taisteluun tätä häijyä agendaa vastaan.

Onko mitään toivoa päästä tästä painajaisesta? Puhun useiden ihmisten kanssa, jotka rakentavat vaihtoehtoisia järjestelmiä. Tästä lisää myöhemmin. Jos voitte, auttakaa meitä jatkamaan tätä työtä. Mene tänne tukemaan meitä.


Valovoimainen hollantilainen elokuvantekijä teki voimakkaan dokumenttielokuvan “STATE OF CONTROL” varoittaakseen maailmaa keskuspankkien digitaalisen valuutan vaarasta. Katsokaa ja jakakaa laajalti!

JAA TÄTÄ ETEENPÄIN !

Auta meitä jatkamaan


Tarvitsemme tukeasi, jotta voimme jatkaa tätä tärkeää työtä. Mene uudelle GiveSendGod-lahjoitussivullemme tukeaksesi meitä. Se merkitsee enemmän kuin tiedätkään. Kiitos!

Tule tänne tukemaan missiotamme

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *