Ovatko rokotteet ennustettu pedon merkki?


Miljoonat uskovat ovat vakuuttuneita siitä, että rokotteet ovat Raamatun kuvaama pedon merkki. Onko näin?

Tämä viesti ei koske kaikkia lukijoitani, mutta se on tarkoitettu niille miljardeille kristityille maailmanlaajuisesti, jotka ovat suuri osa ihmiskuntaa.

Miljoonat vilpittömät kristityt ympäri maailmaa uskovat, että Covid-rorokotteet ovat Pedon merkki, kuten Raamatussa kuvataan. Erään laajalle levinneen opin mukaan pedon merkki enteilee pahan täydellistä valtaa ihmiskunnassa, joka johtaa maailmamme lopulliseen tuhoon. Miljoonat hyvät ihmiset ovat siksi vakuuttuneita siitä, että elämme maapallon viimeisiä päiviä ja että ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

He pitävät turhina toimia maailman tyrannian estämiseksi, koska Jumala on päättänyt sen tapahtuvan.

Koska tämä uskomus asettaa monet miljoonat kristityt maailman tapahtumien sivuraiteelle sen sijaan, että he olisivat aktiivisesti keskellä tapahtumia, päätin vilpittömästi tarkastella, mitä Raamattu todella sanoo tästä asiasta. Yksi keskeisistä jakeista pedon merkistä on seuraava:

Ja koko maailma ihmetteli ja seurasi petoa. … Kaikki, jotka asuvat maan päällä, kumartavat sitä, joiden nimiä ei ole kirjoitettu sen Karitsan elämän kirjaan, joka on teurastettu maailman perustamisesta lähtien.”” (Ilm. 13:3,8)

Ilmestyskirjan kirjoittaja sanoo, että “kaikki maan päällä asuvat” palvovat petoa. Onko tämä totta tänä päivänä? Ei suinkaan. Päinvastoin:

Sadat miljoonat ihmiset kieltäytyvät pahasta.
Se on täysin päinvastoin!

Yhdysvalloissa on kymmenien miljoonien patrioottien massiivinen liike, joka vastustaa saatanallista uutta maailmanjärjestystä ja taistelee maailmamme suojelemiseksi. Brasilian väestön suuri enemmistö torjuu kiivaasti tyrannian, ja jopa Kiinassa on käynnissä ennennäkemätön kansannousu. Eurooppa on heräämässä ja protestoi tähtitieteellisessä määrin, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Kanadassa vastarinta on räjähtämässä, ja Venäjä käy tehokasta sotaa länsimaisia globalisteja vastaan.

Sen sijaan, että kaikki maan asukkaat palvoisivat pahaa, näemme ennennäkemättömän kansannousun pahaa vastaan!

Jatketaan tutkimustamme…

“Hän saa aikaan sen, että kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, saavat merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,…” (Ilm. 13:16)

Onko se totta tänä päivänä? Jälleen kerran: ei lainkaan. Ensinnäkään ketään ei pistetä otsaan tai käteen, vaan pistos menee olkavarteen. Lisäksi pistos ei ole näkyvä merkki, kuten Ilmestyskirjassa sanotaan.

Näetkö rokotettujen kävelevän ympäriinsä näkyvä merkki otsassaan tai kädessään? En näe.

Seuraava…

“Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hän on myös itse juova Jumalan vihan viiniä.” (Ilm. 14:9)

Koskeeko tämä niitä miljoonia viattomia lapsia kaikkialla maailmassa, joilla ei ole aavistustakaan, ja mikä pahempaa, ei ole valinnanvaraa? Ei tietenkään. Sillä, että heidät pakotetaan ottamaan rokote, ei ole mitään tekemistä pirullisen maailmanjohtajan palvomisen kanssa. Syy, miksi ihmiset ottavat sen, on se, että rikollinen hallitus ja uutismedia valehtelevat heille. He ovat uhreja.

Mikä on pedon merkki?


Mikä siis on tämä Pedon merkki, joka mainitaan Ilmestyskirjassa? Ensinnäkin Ilmestyskirjassa mainitaan selvästi, että tämä oli tapahtuma, joka tapahtui alkuseurakunnan aikana:

“Johannes, niille seitsemälle seurakunnalle, jotka ovat Aasiassa… Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle näyttääkseen palvelijoilleen – asioita, joiden on pian tapahduttava“. (…) Autuas se, joka lukee, ja ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat, ja jotka pitävät kiinni siitä, mitä siihen on kirjoitettu; sillä aika on lähellä.”” (Ilm. 1:4,1,3)

Ilmestyskirjat kirjoitettiin Aasian ensimmäisille seurakunnille varoittaakseen heitä tapahtumista, jotka “pian tapahtuisivat”, koska “aika on lähellä”.

Jos luet Ilmestyskirjan, huomaat, että se on noille ensimmäisille seurakunnille suunnattu rohkaisevaa sanomaa, jotta ne pitäisivät kiinni vaikeina aikoina, joita ne kohta kokisivat. Kirjoittaja Johannes ei missään nimessä vihjannut, että se, mitä hän kuvasi, koskisi äärimmäisen kaukaista tulevaisuutta. Päinvastoin:

hän korosti jatkuvasti, että noiden ensimmäisten kristittyjen oli valmistauduttava siihen, mitä heidän maailmassaan oli tapahtumassa.

Mitä tapahtui ensimmäisellä vuosisadalla? Rooman keisari Neroa kutsuttiin kirjaimellisesti pedoksi, ja hänen nimensä hepreankielisten kirjainten summa oli 666. Rooman valtakuntaa pidettiin “koko maailmana”, sillä kaikki Rooman valtakunnan ulkopuolella oleva jätettiin huomiotta. Heidän käsityksensä mukaan Nero hallitsi “koko maailmaa”.

Nero piti itseään Jumalana ja vaati, että häntä palvottiin sellaisena. Hän pystytti itselleen patsaan, ja vain ihmiset, jotka uhrasivat ja sitten levittivät tuhkaa otsaansa tai käteensä, pääsivät torille.

Pedon merkki oli Nerolle palvonnan teko. Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteiden kanssa 2000-luvulla.

Ajatus siitä, että Ilmestyskirjassa puhutaan tapahtumista kaksituhatta vuotta sen jälkeen, kun kirjoittaja sanoi, että nuo tapahtumat tapahtuisivat ensimmäisten kristittyjen elinaikana, on seurausta historian tuntemattomuudesta.

Se on myös seurausta Raamatun väärinkäytöstä. Jos Raamattu sanoo, että viesti oli tarkoitettu ensimmäisille seurakunnille Aasiassa, meidän ei pitäisi muuttaa sitä viimeisiksi seurakunniksi Amerikassa. Ja jos Raamattu sanoo, että nuo tapahtumat tapahtuisivat heidän aikanaan, meidän ei pitäisi sanoa, että nuo tapahtumat tapahtuvat tuhansia vuosia myöhemmin. Se on Raamatun väärinkäyttöä.

Miten Rothschildit käänsivät kirkon ylösalaisin


Miten tästä Raamatun vakavasta väärinkäytöstä tuli kristinuskon valtavirta? Rothschildit levittivät sen koko kirkkoon 1800-luvulla. Heillä oli suunnitelma maailmanvalloituksesta, ja he tiesivät, että heidän oli ensin eliminoitava miljardit kristityt, jotka olivat heidän suurin esteensä.

Paras tapa estää miljardeja kristittyjä vastustamasta maailman tyranniaa oli vakuuttaa heille, että heidän oma Raamattunsa ennusti tämän pahan valtakunnan.

Rothschildit houkuttelivat rikoslakimiehen, joka oli erikoistunut väärentämiseen: C.I. Scofieldin. Tämä tuomittu petosten asiantuntija loi kuuluisan Scofieldin opintoraamattua, jonka alaviitteissä esiteltiin uusi teologia, jonka mukaan maailmaa tulee hallitsemaan paha. Tämä turmeltunut Raamattu lähetettiin vapaasti tuhansille nuorille pastoreille, jotka levittivät tätä uutta ajattelutapaa kaikkialle Amerikkaan, josta se vietiin maailmalle.

Kyseessä oli kristinuskon strateginen kumoaminen saatanallisuuden ylimmän tason toimesta, joka rahoitti tämän operaation.

Tämän seurauksena lukemattomat uskovat uskovat nykyään, että pahan nykyinen hyökkäys maailmaamme on “Raamatun profetian täyttymys”, ja he yksinkertaisesti sallivat sen tapahtua. Tämä osoittaa, miten rikollinen eliitti ei soluttautunut vain terveydenhuoltoon, hallituksiin, tiedotusvälineisiin, koulutukseen ja rahoitukseen, vaan myös uskontoon.

Kristus kutsui minut kaksikymmentä vuotta sitten tutkimaan tätä, ja siihen meni viisitoista vuotta. Syvällisen tutkimukseni tulokset on julkaistu alla olevassa paljastavassa raportissa. Selitän, mitä Raamattu todella sanoo lopun ajoista, tempauksesta, Kristuksen paluusta ja siitä, miten – viime vuosisadan aikana – eliitti on vääristellyt näitä aiheita tasoittaakseen tietä maailmanhallintaohjelmalleen.

Johtopäätös on, että meitä ei ole kutsuttu katsomaan sivusta ja antamaan pahan tehdä tahtonsa läpi. Meidän on karkotettava pimeyden voimat ja tuotava parannus ihmiskunnalle.

Jos todella kaipaat totuutta ja haluat nähdä, mitä Raamattu todella sanoo maailmanlopusta, toisin kuin mitä Rothschildit ovat käskeneet kirkon uskoa, pyydän sinua lukemaan tämän erittäin paljastavan raportin:

MITÄ KUKAAN EI KERTONUT TEILLE KRISTUKSEN PALUUSTA

Jos linkki ei toimi, kopioi tämä url selaimeesi:
https://www.godisreal.today/return

Arvostatteko tätä silmiä avaavaa viestiä? Sallikaa minun sitten tehdä lisää näitä oivaltavia viestejä. Tue työtämme täällä. Kiitos paljon!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *