He haluavat tappaa sinut -ihan totta!

Vuosikymmeniä on ollut olemassa häijy suunnitelma maailman väestön vähentämiseksi dramaattisesti. Tätä tarkoitusta kuvastavat surullisenkuuluisat Georgia Guidestones -kivet, jotka ryhmä vapaamuurareita pystytti Yhdysvaltain Georgian osavaltioon:

Vähentää maailman väkiluku puoleen miljardiin ihmiseen tasapainossa luonnon kanssa.

Hiljattain tämä pirullinen muistomerkki tuhoutui räjähdyksessä, mutta vuosikymmeniä se seisoi pystyssä ja julisti avoimesti rikkaiden yksilöiden valikoidun ryhmän agendaa. Nämä tahot ovat valmiita tekemään mitä tahansa – MITÄÄN tahansa – tappaakseen meidät kaikki. Miksi? Koska he uskovat olevansa meitä parempia, ja heillä on oikeus murskata muita ihmisiä samalla tavalla kuin sinä mätkäisit ötökkää.

Heidän sisäpiireissään he puhuvat ihmiskunnasta “karjana”. Eläimistä, joilla ei ole itseisarvoa.

He itse taas ovat niin sanottuja “puhtaita” ihmisiä. Siniverinen aatelisto, jonka sukulinjat juontavat juurensa muinaisiin maailman hallitsijoihin. Nämä suvut uskovat, että he ansaitsevat alistaa kaikki muut ja tappaa mielensä mukaan aina kun katsovat sen tarpeelliseksi.

He ovat vastuussa kaikkien suurten sotien järjestämisestä, joissa he rahoittavat molempia osapuolia. He rahoittavat myös sekä terroristeja että hallituksia, jotka väittävät taistelevansa heitä vastaan. Hyvä esimerkki on Israelin valtio, jota rahoittivat ja perustivat Rothschildit, globaalin eliitin hallitseva dynastia, joka myös rahoitti ja perusti Hamasin, niin sanotun Israelin “vihollisen” (katso tämä paljastava elokuva).

He pelaavat aina strategisia pelejä lisätäkseen valtaansa ja kontrollia.

Heidän suurin pelkonsa on, että suuri yleisö tulee tietoiseksi heidän olemassaolostaan ja toiminnastaan, ja siksi he salaavat itsensä. Heidän strategiansa on käyttää julkisia sätkynukkeja, kuten Joe Bidenia, Justin Trudeauta, Emmanuel Macronia ja miljardöörejä, kuten Bill Gatesia, George Sorosia ja Klaus Schwabia.

Ihmiset luulevat, että nämä ovat heidän vihollisiaan, kun taas todelliset herrat pysyvät piilossa varjoissa.

Keitä nämä ihmiset ovat? Heitä kutsutaan “eliitiksi”. Muita nimityksiä ovat “1 %”, “Illuminati”, “Syvä valtio” ja niin edelleen.

Pitkään tätä pidettiin salaliittoteoriana, kunnes todisteet muuttuivat niin ylivoimaisiksi, ettei niitä voitu enää kiistää. Nämä eliitit ovat hyvin todellisia, ja heillä on hyvin vaarallinen agenda maailmanlaajuisen kansanmurhan toteuttamiseksi. He ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on välttämätöntä “planeetan pelastamiseksi”.

Sen lisäksi, että he hävittävät suurimman osan ihmiskunnasta, heillä on myös agenda korvata ihmiskunta teknologisilla vaihtoehdoilla, joita he voivat täysin hallita pilven ja tekoälyn avulla.

Tämä saattaa kuulostaa suoraan scifi-elokuvalta, mutta järkyttävä todellisuus on, että tämä on heidän globaalisti edistetty ja massiivisesti rahoitettu agendansa. Maailman talousfoorumi kutsuu sitä neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi:

He haluavat, että ihmiskunnan aikakausi päättyy ja että maailma siirtyy “NEO-ihmisyyden” aikakauteen.

Todisteet tästä suunnitelmasta paljastetaan uraauurtavassa dokumentissa ‘THE END OF HUMANITY – As Planned By The Global Leaders’. Jos ette ole vielä nähneet tätä uskomatonta elokuvaa, niin pyydän teitä tekemään sen, sillä se on kaikkien aikojen kriittisin hälytyssoitto ihmiskunnalle.

Jos suljemme silmämme tältä, menetämme enemmän kuin elämämme…

Stop World Controlin tehtävänä on paljastaa nämä pirulliset suunnitelmat koko ihmiskunnalle ja tasoittaa tietä valoisammalle maailmalle – maailmalle, jossa ei ole näiden demonisten eliittien tuhoisaa läsnäoloa.

Stop World Controlin tehtävänä on paljastaa nämä pirulliset suunnitelmat koko ihmiskunnalle ja tasoittaa tietä valoisammalle maailmalle – maailmalle, jossa ei ole näiden demonisten eliittien tuhoisaa läsnäoloa.

Jos haluatte tietää lisää maailmanhallinnan ja väestön vähentämisen virallisesta agendasta, pyydän teitä lukemaan WORLD DOMINATION REPORT -raporttimme. Tämä raportti näyttää teille tarkalleen, mitä maailmassamme tapahtuu, ja se antaa teille myös tien ulos. Sillä toivoa on olemassa! Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat heräämässä siihen, mikä meitä kaikkia uhkaa, ja historiallisesti ennennäkemätön vastarinta kasvaa.

✔︎ LUE MAAILMANHALLINTARAPORTTI >>

✔︎ KATSO ELOKUVA ‘IHMISKUNNAN LOPPU >>

On ratkaisevan tärkeää olla tietoinen, sillä vain tietävät ihmiset voivat puolustautua. Tietämättömät ihmiset joutuvat minkä tahansa uhriksi, koska he ovat tietämättömiä operaatioista, joita heihin kohdistetaan.

Älkääkä missään nimessä pelätkö jakaa tätä, sillä vain me voimme puolustaa maailmaamme näitä tyranneja vastaan.

Vallitkoon totuus, jotta ihmiskunta voi vapautua ja uusi uljas maailma voi syntyä.

Totuuden ja vapauden puolesta,
David Sorensen

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *