Trump ilmoittaa
pidätyksensä ensi tiistaina

Trump antaa ymmärtää, että hänet pidätetään ensi viikon tiistaina. Tämä on ties kuinka mones yritys poistaa Trump yhtälöstä. Mitä tässä oikeasti tapahtuu?

Heti ensimmäisenä päivänä, kun Trump ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan vuonna 2016, helvetti oli irti. Hänen sabotoimiseksi käynnistettiin hyökkäys toisensa jälkeen, kaikki tiedotusvälineet aktivoitiin hänen mustamaalaamisekseen, ja kaikki rikolliset menetelmät otettiin käyttöön, jotta hän epäonnistuisi.

Kun Trumpista tuli presidentti – salaliiton ja syvän valtion sanoinkuvaamattomaksi kauhuksi – he jatkoivat hellittämättömiä hyökkäyksiään ja esittivät valheellisia syytöksiä. Venäjän salaliittohuijauksen jälkeen he yrittivät kahdesti asettaa hänet syytteeseen ja epäonnistuivat molemmilla kerroilla. Tammikuun 6. päivänä 2020 he asettivat hänelle ansan, jossa häntä syytettiin valheellisesti kapinan lietsomisesta ja yritettiin pidättää. He epäonnistuivat jälleen, sillä turvakamerakuvat osoittavat, että FBI oli lavastanut koko jutun. Yhdeksän vuotta jatkuneiden Trumpiin kohdistuneiden hyökkäysten jälkeen he yrittävät jälleen kerran pidättää hänet. Julkisuuteen on vuotanut asiakirjoja, jotka osoittavat suunnitelman pidättää Trump ensi viikon tiistaina. Truth Social -sivustolla Trump kirjoitti:

Epoch Times raportoi:
Trumpin mahdollinen syytteeseenpano johtuu siitä, että Danielsille maksettu vaitiolomaksu, jonka Trump on kiistänyt, on luokiteltu väärin, jotta hän ei paljastaisi heidän välistä suhdettaan. Jutussa on asetettu suuri valamiehistö, ja odotukset syytteen nostamisesta ovat kasvaneet. Trumpin tiedottaja Steven Cheung kertoi perjantaina Fox Newsille antamassaan lausunnossa, että Trump on “täysin syytön” ja että tutkinta on poliittisesti motivoitu hyökkäys, jolla pyritään vaikeuttamaan hänen ehdokkuuttaan uudelleenvalintaan vuonna 2024.

Miksi he haluavat niin epätoivoisesti päästä eroon Trumpista?

Miksi, oi miksi, he haluavat niin kovasti eroon Trumpista? Tässä on nopea luettelo siitä, mitä Trump on tehnyt viime vuosina… mikä vastaa kysymykseen:

✔︎ Trump paljasti Yhdysvaltain hallituksen syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti suuren median syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti suuren teknologian syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti Big Pharman syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti FBI:n syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti Maailman terveysjärjestön syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti äänestysjärjestelmän syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti verojen syvän korruption
✔︎ Trump paljasti lapsikaupan
✔︎ Trump paljasti rikollisen plandemian.
✔︎ Trump paljasti transsukupuolisten liikkeen
✔︎ Trump paljasti yhden maailman hallituksen agendan.
Ja paljon muuta…

Lyhyesti sanottuna: Trump paljasti Amerikalle ja maailmalle, millaista pahuutta on meneillään, ja hän kehottaa jatkuvasti ihmisiä nousemaan ja vastustamaan.

Avaamalla ihmiskunnan silmät kaikelle edellä mainitulle – ja paljon muullekin – Trump on aiheuttanut ihmiskunnan historian suurimman heräämisen, ennennäkemättömän maailmanlaajuisen satojen miljoonien ihmisten aktivoitumisen, jotka nousevat ylös ihmiskunnan orjuuttamissuunnitelmaa vastaan.

Hänen ponnistelujensa ansiosta republikaanit ovat voimallisesti ottamassa yhteen Bidenin rikollisperheen, Big Techin, FBI:n ja CIA:n, FDA:n, CDC:n ja muiden valtion virastojen kanssa. Tutkimukset ovat käynnissä heidän rikostensa paljastamiseksi ihmiskuntaa vastaan.
Trump on ilmoittanut uudistavansa verot ja palauttavansa Amerikan kansan johtamaksi kansakunnaksi Washington DC:n sijaan, joka on Lontoon Cityn brittiläisen eliitin toimisto.

Rikollisen rokoteteollisuuden paljastaminen

Vaikka Trump käynnisti rokotteet 1,5 vuotta aikaisemmin kuin salaliitto oli suunnitellut, hän kumosi täysin heidän agendansa. Heidän suunnitelmansa oli vähintään kaksi kokonaista vuotta lukitusta, mikä olisi tuhonnut täysin koko maailman ja tasoittanut tietä sujuvalle siirtymiselle salaliiton Suureen Resetiin. Trump lopetti lukitukset 8 kuukauden jälkeen 24 kuukauden sijaan, mikä romutti täysin heidän agendansa ja pakotti heidät rimpuilemaan ja ryhmittymään uudelleen.

Tämä on sotilaallista perusstrategiaa: käytä vihollisesi suunnitelmia heitä vastaan. Trump ei voinut estää suunniteltua pandemiaa eikä rokotteita, mutta hän pystyi vetämään heidän omaa agendaansa eteenpäin sabotoidakseen niitä.

Näiden hätäisten injektioiden vuoksi sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat huomanneet, miten vaarallisia rokotteet yleensä ovat, mikä on jälleen valtava voitto. Trump ottaa mielellään syyt niskoilleen haittavaikutuksista, koska hän tietää, että niitä olisi tapahtunut joka tapauksessa, ja hän katsoo pitkän aikavälin tulosta: ihmiskunta havahtuu siihen, miten rikollinen Big Pharma on.

Kaikki, mitä hän on tehnyt, on paljastanut syvän valtion rikollisen toiminnan eri osa-alueita.

Korruptoituneen oikeuslaitoksen paljastaminen

Jos Manhattanin piirisyyttäjänvirasto seuraa suunnitelmaansa pidättää Trump, tämä paljastaa jälleen kerran yhteiskuntamme perusrikoksen: korruptoituneen oikeusjärjestelmän. Se on jälleen yksi massiivinen voitto Trumpille ja ihmiskunnalle.

Emme kuitenkaan tiedä, aikovatko he jatkaa suunnitelmaansa, sillä se on paljastunut jo etukäteen ja aiheuttaa jo nyt valtakunnallista paheksuntaa. Jopa syyttäjänvirastossa on puhjennut kaaos:

Mitä tahansa tapahtuukin, tosiasia on, että kaikki mitä salaliitto on tehnyt ja mitä se tulee tekemään, tulee yhä enemmän toimimaan heitä vastaan, paljastamaan heidät entistä enemmän ja auttamaan meneillään olevaa maailmanlaajuista heräämistä, jossa ihmiset ottavat takaisin elämänsä, lapsensa, terveytensä, taloutensa, kansakuntansa ja maailmansa globalististen tyrannien julmista kynsistä.

Tehkäämme me kaikki mitä tarvitaan ravistellaksemme maailmaamme hereille.

Jaa tämä laajasti!

Go to the online version, to use the social media sharing buttons, and post it on all your platforms. Or copy and paste this url: https://www.stopworldcontrol.com/trumparrest
Heart Icon
Build a better world with us!
We cannot do this work without the generous support of people who want to prevent world tyranny. Please make a powerful donation today, so we can continue. Thank you! https://www.stopworldcontrol.com/support
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *