Tuleeko sinusta soturi?

Voimme tehdä jotain aivan käsittämätöntä, jos meistä tulee sotureita. Jos sydämemme kuumenevat tulisesta intohimosta pelastaa ihmiskunta.

Rakkaat maailmanlaajuiset soturit,

Puhuttelen sinua soturina, koska toivon, että olet sitä. Mikä on soturi? Se ei ole kuluttaja, joka on kiinnostunut vain omista eduistaan. Soturi on valmis maksamaan hinnan voittaakseen sodan. Soturi on valmis kärsimään, voittaakseen vastustajan. Todellinen soturi ei taistele itsensä puolesta, vaan heikkojen ja sorrettujen puolesta. Soturia ei johda pelko, vaan häntä ohjaa rakkaus.

Me kaikki huudamme vapautusta tyranniasta. Mutta kuinka moni meistä on valmis ryhtymään soturiksi?

Kun aloitin StopWorldControl.com-sivuston, tiesin ryhtyväni sotaan. Tästä ei tulisi helppoa. Minulle kerrottiin unessa, että aioin voittaa jättiläisiä. Se ei ole helppo tehtävä. Mutta ymmärsin myös, että tekemättä jättäminen olisi ihmiskunnan pettämistä. Taistelusta perääntyminen on kuin antaisi hirviöiden ahmia lapsia.

Millaisen tulevaisuuden antaisin lapsilleni, jos kieltäydyin nousemasta ja taistelemasta heidän tulevaisuutensa puolesta?

Miten voisin koskaan katsoa lapsiani ja lapsenlapsiani silmiin, jos maailma syöksyy pimeyteen, ja tiedän, että olisin voinut olla mukana estämässä sitä… mutta en tehnyt niin.

Haluan pyytää teitä kaikkia miettimään tätä. Annammeko todella kaiken, mitä meillä on, voittaaksemme maailman tyrannian hirviöt? Vai piileskelemmekö ja toivomme, että ne vain “katoavat”?

Me kaikki voimme tehdä niin paljon.

Maailmassa voisi tapahtua niin paljon, jos jokainen meistä nousisi ylös ja liittyisi taisteluun.

Hirviöitä kultaisilla vuorilla

Tiedättekö, mikä on vaikeinta sodassa, jossa olen mukana StopWorldControl.comin kanssa? Se on se, että alle 0,5 prosenttia sadoista tuhansista sähköpostitilaajistamme on noussut tukemaan maailmanlaajuista taisteluamme paremman maailman puolesta.

Samalla kun taistelemme vihollisia vastaan, joilla on rajattomat resurssit lahjoa hallituksia, uutismediaa, koko terveydenhuoltojärjestelmää ja niin paljon muuta.

Miten voimme koskaan voittaa näitä hirviöitä, jotka istuvat kultavuorilla? Jos me kaikki nousemme ylös ja teemme osamme! Heitä on vain muutama, ja me olemme mahtavat massat. He ovat kourallinen, me olemme valtameret täynnä ihmisiä. Heidät on helppo voittaa, jos me kaikki nousemme ylös ja teemme sen, mitä voimme tehdä.

Pyyntöni teille kaikille on: tulisitteko teistä todelliseksi soturiksi? Teettekö jotakin, joka kukistaa jättiläiset? Autatteko minua murtamaan vastustuksen, joka haluaa totuuden haudatuksi?

Mitä tapahtuisi, jos me kaikki nousisimme ylös ja sanoisimme: Aion tukea Stop World Controlia!

Se avaisi meille uskomattomia mahdollisuuksia levittää totuutta maailmanlaajuisesti. Se murskaisi maailmanlaajuisen petoksen linnakkeet. Se avaisi miljoonia häkkejä täynnä sokeutuneita ihmisiä, jotka vihdoin näkisivät totuuden.

Voimme tehdä jotain aivan käsittämätöntä, jos meistä tulee sotureita. Jos irrottaudumme omista itsekkyyden ja välinpitämättömyyden häkeistämme. Jos kylmät, välinpitämättömät sydämemme kuumenevat tulisesta intohimosta pelastaa ihmiskunta. Voimme tehdä jotain, mitä tämä maailma ei ole koskaan ennen nähnyt, jos me kaikki nousemme ylös.


Muutetaan historian kulku!

Tee tänään voimakas lahjoitus, joka murskaa vastustuksen muurit ja avaa mahtavat ovet totuuden levittämiseksi maan joka kolkkaan.


StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *