MAAILMAN VAPAUDEN RUKOUS

Maailmanlaajuinen rukoussoturien ja seurakuntien verkosto, joka vastustaa maailman tyrannian hengellisiä voimia.

Kuten me kaikki tiedämme, viime kädessä ihmiskuntaa vastaan hyökkäävät voimat ovat hengellisiä. Paljastan tästä paljon tulevina kuukausina. Tulette oppimaan mm:

✔︎ Kuinka median ja viihteen johtajat osallistuvat säännöllisesti kokoontumisiin, joissa he saavat suoria ohjeita henkisiltä entiteeteiltä, joita meediot kanavoivat. Nämä demoniset henget ohjeistavat suoraan Hollywoodia ja mediateollisuutta. Kuulette tämän suoraan Hollywoodin huippu sisäpiiriläisiltä!

✔︎ Kuinka Yhdistyneet Kansakunnat edistää avoimesti Lucis Trustia, jota alun perin kutsuttiin Lucifer Trustiksi. Tämä on saatanallinen järjestö, joka kanavoi henkisiä “Mestareita” tarjoamaan henkisiä mantroja ja rukouksia maailman johtajille. Näiden rukousten tarkoituksena on luoda oikea henkinen ilmapiiri maan päälle Maailmanopettajan ilmentymiselle.

✔︎ Miten useat saatanallisen eliitin sisäpiiriläiset kirjoittivat minulle henkilökohtaisia kirjeitä tai kertoivat minulle henkilökohtaisissa keskusteluissa, että maailman korkeimman tason hallitsijat eivät ole ihmisiä, vaan olentoja muista ulottuvuuksista. Heitä kutsutaan “Absoluuttisiksi hallitsijoiksi”, he kokoontuvat kolme kertaa vuodessa Davosiin ja he ovat niitä, jotka todella hallitsevat WEF:ää, YK:ta, WHO:ta, BIS:ää, IMF:ää jne. Tämän ovat vahvistaneet useat sisäpiiriläiset, jotka eivät tunne toisiaan, ja kaikki kertoivat minulle täsmälleen samat tiedot.

✔︎ Miten uskonto nimeltä “Luciferianismi” on salaliiton ylimmillä tasoilla toimivien suosima hengellinen käytäntö. Juuri tämä pimeä hengellisyys innoittaa heitä tekemään kauhistuttavia tekoja, kuten sotien, pandemioiden, nälänhädän, ilman, maaperän ja veden myrkyttämisen, lapsikaupan, transsukupuolisuuden, ihmiskunnan pakkoinjektion myrkyllisistä aineista ja paljon muuta.

✔︎ Miten muinaiset ihmisuhrien (erityisesti lasten) kauhut ovat edelleen näiden eliittien päivittäinen käytäntö. Demoniset entiteetit ovat riippuvaisia ihmisuhreista, koska ilman niitä ne menettävät energiansa. Siksi ne vaativat sitä. Kun ihmiskunta lopettaisi kaiken lapsikaupan, nämä demonit yksinkertaisesti murenisivat.

✔︎ Ja niin paljon muuta.

Tuhansien järjestöjen joukossa, jotka vastustavat maailman tyranniaa, on vain kourallinen niitä, joilla on rohkeutta puhua tästä.

Minuun on ottanut yhteyttä useita salaliittoon kuuluvia sisäpiiriläisiä, jotka kaikki kertoivat minulle, ettei kukaan halua kuulla heidän tarinaansa. Siksi olen päättänyt ottaa kantaa ja kertoa kaiken, enkä salaa mitään, koska ihmiskunnan on herättävä oikeasti. Ei vain olla tietoinen pinnallisista oireista, kuten rokotteista, suunnitelluista pandemioista ja väärennetyistä vaaleista, vaan meidän on ymmärrettävä, mikä on näiden rikosten perimmäinen syy ihmiskuntaa vastaan. Kyse on paljon muustakin kuin rahasta ja hallinnasta…

Ihmiskunnan geneettisen muokkauksen ajamisella ja agendalla korvata elävät ihmiset elottomilla kyborgeilla, tekoälyllä ja digitaalisilla väärennetyillä todellisuuksilla on synkkä henkinen alkuperä, joka meidän on paljastettava ja jota meidän on käsiteltävä.

Tämä on todella taistelu pimeyden voimien ja valon valtakunnan välillä.

Maa on taistelukenttä, ja ihmiskunta on palkinto.

WORLD FREEDOM PRAYER opettaa rukoussotureille, miten he voivat käyttää jumalallista, kuninkaallista auktoriteettiaan, jonka kuninkaiden Kuningas on antanut heille, ja kaataa laittomat hallitsijat, jotka eivät ole mitään muuta kuin varkaiden roistoja, joilla ei ole minkäänlaista auktoriteettia.

WORLD FREEDOM PRAYER on tarkoitettu kypsille uskoville, joilla on vankka suhde Kaikkivaltiaaseen, jotka elävät puhdasta elämää, joilla on puhtaat kädet ja sydämet.

Opit myös, miksi oppi, jonka mukaan elämme “viimeisiä päiviä” ja “pahan on määrä hallita maata”, on pimeän valtakunnan strateginen petos, joka on ruiskutettu kirkkoon riisumaan aseista Korkeimman soturit. Kun uskomme, että maailman tyrannian agenda on “Raamatun profetian” täyttymys ja siksi “väistämätön”, emme nouse estämään sitä.

Tämä uskonnollinen mielenhallinta on purettava, ennen kuin voimme nousta täyteen auktoriteettiimme ja voimaamme Korkeimman lapsina. Vasta kun olemme vapautuneet mielessämme jokaisesta meitä sokaistavasta linnoituksesta, voimme täysin astua kuninkaallisen auktoriteettimme asemaan kuninkaiden Kuninkaan kanssa ja olla mahdollisimman tehokkaita tässä taistelussa.

Emme ole pelkureita, jotka pettävät ihmiskunnan, vaan kuninkaita, jotka puolustavat ihmiskuntaa.

Jos tunnet olevasi kutsuttu osallistumaan hengelliseen sodankäyntiin intensiivisen rukouksen, profeetallisen julistuksen, intohimoisen palvonnan ja kuninkaalle kuuliaisuuden kautta, niin ilmoittaudu alla olevaan.

Yhdistä kirkkosi tai ryhmäsi

WORLD FREEDOM PRAYER on myös kansainvälinen hakemisto kirkoille ja ryhmille, jotka ovat tietoisia siitä, mitä on meneillään, ja jotka haluavat liittyä taisteluun vapautuksen ja ihmiskunnan palauttamisen puolesta. Tämä hakemisto antaa yksinäisille sotureille mahdollisuuden ottaa yhteyttä toisiin ja muodostaa vahvan rintaman pahan voimia vastaan.

Ilmoittaudu nyt WORLD FREEDOM PRAYER -palveluun ja opi, miten tulla palavaksi tulen liekiksi, joka polttaa pahan voimat voimakkaan palvonnan, profeetallisen julistuksen, sinnikkään rukouksen ja kuuliaisuuden elämäntavan kautta sitä kohtaan, joka hallitsee.

Jos painike ei toimi, kopioi tämä url-osoite ja liitä se selaimesi osoiteriville:
https://www.stopworldcontrol.com/prayer

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.

If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *