Onko todella olemassa agenda maailman herruudesta?

Ajan alusta lähtien vallanhimoiset hullut ovat yrittäneet ottaa koko maailman hallintaansa. Halu hallita koko ihmiskuntaa on yhtä vanha kuin ihmiskunta itse.

Egyptin faaraot, Aasian keisarit, eurooppalaiset sotapäälliköt, Rooman keisarit, Venäjän tsaarit ja Britannian kuninkaat kävivät armottomia sotia yrittäessään saada absoluuttista valtaa muuhun ihmiskuntaan. Yksi maailmanimperiumi seurasi toista: Assyrian, Babylonian, Persian, Rooman, Kiinan, Espanjan ja Britannian imperiumeilla oli kaikilla yksi päämäärä: valloittaa kansoja ja jos mahdollista… hallita koko maailmaa.

Ikiaikainen maailmanhallinnan halu on yksi ihmiskunnan historian perustavimmista realiteeteista.

Monet ihmiset aikanamme ovat kuitenkin saaneet uskotella, että pimeä halu hallita maailmaa on jotenkin ihmeellisesti kadonnut. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Tämä pirullinen himo on tänään elävämpi ja vaarallisempi kuin koskaan aikaisemmin. Uudet teknologiat ja kaikkialle ulottuva uutismedian harjoittama kaikkialle ulottuva mielenhallinta luovat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia orjuuttaa koko ihmiskunta ilman, että useimmat ihmiset edes tajuavat sitä.

Menneisyydessä toisten kansojen valtaaminen oli vaikeaa: rauta törmäsi rautaan, ja jokaiseen räjähdykseen vastattiin vielä kovemmalla räjähdyksellä. Nykyään peli on muuttunut. Maailman valloittamiseen ei enää tarvita miekkoja ja keihäitä tai aseita ja raketteja.

Valloittajien tarvitsee vain kertoa maailmalle, että kaikkia uhkaa hirvittävä vaara, ja useimmat ihmiset luopuvat välittömästi kaikista oikeuksistaan ja vapauksistaan tunteakseen olonsa “turvalliseksi”.

Toisen maailmansodan jälkeen natsit asetettiin syytteeseen historiallisissa Nürnbergin oikeudenkäynneissä. Tuomarit olivat ymmällään siitä, että Hitler oli saanut Saksan kansan enemmistön tuen mielettömälle miljoonien viattomien ihmisten joukkomurhalleen. Hitlerin oikea käsi Hermann Goring selitti, miten se onnistui:

“Se on helppoa. Sinun tarvitsee vain kertoa heille, että heitä vastaan hyökätään, ja… he seuraavat johtajaansa. Tämä toimii kaikissa kansakunnissa.” Pohjimmiltaan Göring sanoi: tee ihmiset vain pelkääviksi, ja he tekevät mitä tahansa, jotta he tuntisivat olonsa jälleen turvalliseksi.

Uutisten herra


Työkalu, jolla koko maailma saadaan kauhistumaan jotain “kauheaa vaaraa”, on uutismedia. Uutismedian avulla voitte kontrolloida täsmälleen sitä, mitä yleisö ajattelee. Uutismedian synonyymi on mielenhallinta. Se on pohjimmiltaan sama asia.

Useimmat ihmiset uskovat aivottomasti kaiken, mitä he näkevät uutisissa.

Anna uutisten kertoa massoille, että heitä uhkaa vaarallinen virus, ja he heittäytyvät jalkojesi juureen ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa, mitä vaadit, jotta he pysyisivät “turvassa”. Jopa ajavat autossaan ympäriinsä, aivan yksin, pitäen kasvoillaan likaista, bakteerien saastuttamaa liinaa, joka pitää puhtaan ilman ulkona ja myrkyllisen ilman sisällä. He jopa tuovat teille vauvojaan ja rukoilevat teitä pistämään heille kokeellista, testaamatonta, geenimuutoksia aiheuttavaa sekoitusta eri myrkkyjä.

Ihmiset tekevät kirjaimellisesti mitä tahansa, riippumatta siitä, kuinka tuhoisaa se on heidän itsensä, heidän rakkaittensa ja kansalaistovereidensa hyvinvoinnille, kunhan se sopii yhteen hypnotisoivan mantran “tämä pitää sinut turvassa” kanssa.

Tämän vuoksi rikollisille hallitsijoille on tullut lastenleikkiä alistaa massat totalitaarisen hallinnan sormenpäihinsa. Erityisesti siksi, että heillä on täysi valtavirran tiedotusvälineiden hallinta. He hankkivat sen juuri tästä syystä:

saadakseen kyvyn tunkeutua ihmiskunnan mieleen ja muokata sitä täsmälleen heidän agendansa mukaisesti.

Mikä on aivopesun ylin taso?


Vaikka maailmanhallinnan himo on ollut yhteinen teema läpi historian, meidän päivinämme mielenhallinta on saavuttanut ylimmän tason, jossa se on saanut monet hylkäämään kokonaan ajatuksen siitä, että voisi olla olemassa suunnitelma maailman hallitsemiseksi.

“Hahaha, se on salaliittoteoria”, he kaikuvat äänekkäästi toistaen aivottomasti sitä, mitä “uutisten herra” heille kertoi.

Ne, jotka tuntevat historiaa, ovat tyrmistyneitä tällaisesta typeryyden osoituksesta, mutta se on kuitenkin yleisön enemmistön käsitys. Jos selitätte, miten voimakkaat ihmiset, joilla on rajattomat taloudelliset resurssit, suunnittelevat maailman hallitsemista, monet katsovat teitä tyhjin silmin… aivan kuin olisitte juuri väittäneet, että kuu on yksi jättimäinen pallo vaniljajäätelöä.

Aivopesun korkein taso on se, kun koko väestö kutsuu ihmiskunnan historian perustavanlaatuisimpia realiteetteja “salaliittoteoriaksi”.

Jatkuu vielä…

Mitä seuraavaksi?


Maailmanvalloitus-sarjan 2. osassa paljastamme, keitä ovat aikamme entiteetit, jotka suunnittelevat maailmanhallintaa. Jos haluat lukea koko 7-osaisen sarjan yhdessä paljastavassa postauksessa, käytä tätä linkkiä:
https://www.stopworldcontrol.com/domination

Jos missasit yhden tämän sarjan 6 sähköpostiviestistä, katso sp@m-kansiostasi. Löydät sen sieltä.

Auta meitä herättämään maailma!


Tukesi tekee tämän työn mahdolliseksi. Tee lahjoitus tänään, jotta voimme tavoittaa maailman vapauttavalla totuudella. Tukesi auttaa meitä enemmän kuin voit kuvitellakaan.
Kiitos paljon!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *