Totuuden maailmanlaajuinen läpimurto on tapahtumassa.

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

olemme massiivisen maailmanlaajuisen totuuden läpimurron äärellä, joka uhmaa tyranniaa ja avaa meille ja rakkaillemme paremman maailman.

Viikon kuluttua, 20. huhtikuuta, julkaistaan erittäin vaikuttava elokuva, jolla on valtava potentiaali herättää maailman väestö. Elokuvan nimi on “IHMISYYDEN LOPPU – Maailman johtajien suunnittelema”. Se näyttää todella hienolta tieteiselokuvalta, mutta se paljastaa globalistien häijyimmän agendan, jonka tarkoituksena on pakottaa koko ihmiskunta täyteen tukahduttavaan tyranniaan. Tällaista elokuvaa ei ole toistaiseksi tehty, ja se ravistelee ihmiskuntaa ytimeen asti.

Näin sanoivat ystävät, jotka näkivät elokuvan ennakkokatselun:

“Vau!!! Niinoooo hyvin tehty!!! Miten voit tehdä jotain tuollaista, jos isäsi ei ole Steven Spielberg? Olen täysin hämmästynyt. Vau! Vau vau vau vau vau vau!!!’!

‘Vau!!! Mikä dokumentti!!! Miten te vedätte tämän niin kauniisti!!!! Kiitos!!! Tämä tulee olemaan sysäys muutokselle.’

Tekeillä on 25 käännöstä ja lisää on tulossa. Tämä elokuva räjähtää maailmanlaajuisesti ja avaa lukemattomien ihmisten silmät. Yhdysvalloista Venäjälle, Australiasta Kiinaan, Euroopasta Afrikkaan…

Meillä on kuitenkin valtava haaste, kun meitä on sensuroitu niin ankarasti viimeiset kahdeksan kuukautta. Vaikka olemme tekemässä uskomatonta maailmanlaajuista läpimurtoa, kohtaamme myös valtavia haasteita, sillä suurin osa tuestamme on katkaistu sensuurin vuoksi.
Haluaisin pyytää kaikkia, jotka ovat kanssamme taistelussa saatanallista tyranniaa vastaan ja paremman maailman puolesta, auttamaan meitä “läpimurtolahjoituksella”.

Tämä antaa meille mahdollisuuden jatkaa tehtäväämme ja lisätä vaikutusvaltaamme maailmanlaajuisesti dramaattisesti.

Olemme ihmiskunnan historian risteyskohdassa, ja Stop World Controlilla on tässä tärkeä rooli.

Sinun tuellasi käsittämätön voi tapahtua. Voimme tehdä asioita, jotka eivät ole tästä maailmasta, jos seisomme yhdessä.

Auttakaa meitä murtautumaan läpi monien sulkemisyritysten jälkeen.
Tehdään maailmanlaajuinen karjunta, joka murtaa tyrannian ja herättää satoja miljoonia ihmisiä.

Yhdessä me pystymme siihen!

Tee läpimurtolahjoitus täällä <

Kiitos paljon,

David Sorensen
StopWorldControl.com

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *