Historiallisia faktoja auringonpimennyksistä ja komeetoista, jotka sinun täytyy tietää

“En anna itselleni koskaan anteeksi, jos emme varoita ihmisiä ja jotain tapahtuu.”

Nämä ovat vaimoni Renaten sanat. Hän on tutkinut villejä huhuja, jotka koskevat 8. huhtikuuta Amerikassa tapahtuvaa auringonpimennystä. Hylkäsin apokalyptiset ennusteet hölynpölynä, koska järjettömiä ennustuksia katastrofaalisesta onnettomuudesta on aina runsaasti, kun epätavallinen tapahtuma sattuu. Se on liian kliseistä sanoiksi. Jokainen suuri sota tai luonnontapahtuma saa aina aikaan tuomion ja synkkyyden ennusteiden purkauksen. Erityisesti uskonnollisilla ihmisillä on tämä taipumus. Valitettavasti tämä virheellinen ennustaminen on aiheuttanut uskomatonta sekaannusta, jolla on ollut katastrofaalisia seurauksia miljoonille ihmisille kautta historian.

Kun vaimoni eteni tutkimuksissaan, aloin kuitenkin kääntää korvaa, kun yksi “sattuma” seurasi toista. Minulle kävi selväksi, ettei kyseessä ole jälleen yksi ylimalkainen kasa roskaa. Jotain suurta voisi todellakin tapahtua…

Maanjäristykset 8. huhtikuuta
Auringonpimennys tapahtuma

Perjantaina 5. huhtikuuta New Jerseyssä, New Yorkissa ja Illinoisissa tapahtui sarja 4,8 magnitudin maanjäristyksiä. Huhtikuun 6. päivänä näillä alueilla raportoitiin jopa 4,0 magnitudin jälkijäristyksistä. USGS on vahvistanut, että perjantaina 5. huhtikuuta New Madridissa, Missourin osavaltiossa tapahtui ainakin viisi järistystä.

Voisivatko nämä olla merkkejä siitä, että 8. huhtikuuta tapahtuva auringonpimennys saattaa mahdollisesti käynnistää katastrofaalisten tapahtumien ketjun, joka vaikuttaa suureen osaan Amerikan yhdysvaltoja?

15 osavaltiota on julistanut virallisen katastrofitilan, päiviä ja jopa viikkoja ennen auringonpimennystä. Jotkut osavaltiot ovat valmistautuneet jo kaksi vuotta! Yleisöä kehotetaan pitämään ilma-autoissa täysi tankki, hankkimaan kahden viikon ruoka- ja vesivarastot ja varastoimaan lääkemääräyksiä useiksi viikoiksi. Kansalliskaarti on lähetetty auttamaan hätätilanteissa, ja paikalla on 22 ydintutkijaa.

Huhtikuun 8. päivän täydellinen auringonpimennys tapahtuu New Madridin ruhjevyöhykkeen yläpuolella.

Miksi nämä lievät maanjäristykset antavat aihetta huoleen? Koska vuosina 1806 ja 1811 Yhdysvalloissa koettiin myös kaksi täydellistä auringonpimennystä. Kolme kuukautta toisen täydellisen auringonpimennyksen jälkeen vuonna 1811 New Madridin jyrkkyysvyöhykkeellä (Etelä- ja Keskilänsi-Yhdysvalloissa) tapahtui vakavia maanjäristyksiä, jotka saivat jopa Mississippi-joen veden virtaamaan taaksepäin.

Suuria maanjäristyksiä oli kolme, ensimmäinen joulukuussa 1811, voimakkuudeltaan 8,1 Richterin asteikolla, toinen tammikuussa 1812, 7,8 magnitudia, ja kolmas helmikuussa 1812, peräti 8,8 magnitudia. Nämä järistykset vaikuttivat peräti seitsemään osavaltioon: Illinois, Missouri, Arkansas, Kentucky, Tennessee, Mississippi ja Indiana.

5,5-6,0 magnitudin järistykset voivat aiheuttaa jonkin verran vahinkoa. Järistykset, jotka ovat voimakkuudeltaan 6,1-6,9 magnitudia, voivat aiheuttaa paljon vahinkoa hyvin asutuilla alueilla, kun taas 7,0-7,9 magnitudin maanjäristystä pidetään suurena maanjäristyksenä, joka aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Vuosien 1811-1812 maanjäristykset olivat yli 7,9 magnitudin järistyksiä, ja jos näin tapahtuisi uudelleen, tuho olisi sanoinkuvaamaton.

Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu tämän auringonpimennyksen aikana tai sen jälkeen, mutta historia osoittaa, että on parempi varautua, jos samanlainen katastrofi iskee.

Auringonpimennys yhdistettynä komeetan ilmestymiseen

Vuoden 1811 auringonpimennyksen aikana mielenkiintoinen seikka oli se, että maanjäristyksiä edelsi suuren komeetan ilmestyminen, joka näkyi ympäri maailmaa seitsemäntoista kuukauden ajan ja oli kirkkaimmillaan maanjäristysten aikana. Vuosina 1811-1812 sitä kutsuttiin “Tecumsehin komeetaksi”. Tecumseh oli shawnee-intiaanien johtaja, jonka nimi tarkoitti ‘heittotähteä’ tai ‘hän, joka kävelee taivaan poikki’. Hän sai tämän nimen syntyessään.

Mustaa aurinkoa” eli auringonpimennystä pidettiin merkkinä siitä, että suuri sota oli käsillä, ja kaksi kuukautta auringonpimennyksen jälkeen syttyi todellakin sota intiaanien ja kuvernööri Harrisonin välillä, joka hyökkäsi intiaanien kimppuun yli tuhannen sotilaan voimin. Päällikkö Tecumseh kuoli taistelussa Kanadassa vuonna 1813. Häntä kunnioitetaan yhtenä suurimmista intiaanijohtajista sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa, jossa häntä pidetään kansallissankarina.

Huhtikuun 8. päivän auringonpimennyksen aikana Yhdysvaltojen yli kulkee myös toinen merkittävä komeetta, “Paholaisen komeetta”, joka on Mount Everestin kokoinen.

Miten komeetat ennustaa
historiallisia tapahtumia

Historiallisesti komeettojen ilmestyminen on ymmärretty muuna kuin pelkkänä luonnonilmiönä, sillä nämä “taivaan merkit” ovat usein edeltäneet suuria tapahtumia, jotka ovat muuttaneet historian kulkua. Esimerkiksi vuosia ennen Jerusalemin roomalaisten piiritystä vuonna 68-70 jKr. Jerusalemin kaupungin yllä seisoi miekkaa muistuttava tähti ja komeetta, joka kesti kokonaisen vuoden. Pyhille juutalaisille heimoille tämä osoitti tulevaa tuomiota ja tuhoa. Kuuluisa juutalainen historioitsija Flavius Josephus kirjoitti tästä tapahtumasta kuuluisassa teoksessaan “Juutalaisten sodat”, kirja 6, luku 5, jaksot 2 ja 3:

“Kerran kaupungin yllä seisoi tähti, joka oli miekan muotoinen, ja komeetta, joka kesti kokonaisen vuoden. (…) Tämä näytti taitamattomien mielestä hyvältä merkiltä, mutta pyhät kirjanoppineet tulkitsivat sen ennustavan niitä tapahtumia, jotka hyvin pian tapahtuivat.

Pian miekkaa muistuttavan tähden ja kokonaisen vuoden kestäneen komeetan ilmestymisen jälkeen Jerusalem tuhoutui roomalaisten miekoilla, ja lähes koko Israelin väestö teurastettiin. Tämä Jerusalemin ja Israelin tuhoon johtanut “suuri juutalaissota” oli Vanhan testamentin ennustuksen täyttymys, joka koski tuomiota Israelia kohtaan, sillä vuosisatojen ajan he olivat tappaneet jokaisen profeetan, joka oli kehottanut heitä kääntymään pois pahoista käytännöistään, kuten rituaalisista lapsiuhreista. Lue lisää näistä tapahtumista tästä raportista.

Intiaanisotaa ja juutalaisten sotaa edeltäneet komeetat ovat vain kaksi historiallista esimerkkiä siitä, miten suuren komeetan ilmestyminen merkitsi tulevaa tuomiota ja tuhoa.

Ne osoittavat myös yhden aikakauden päättymistä ja toisen aikakauden alkamista ihmiskunnan historian kulussa. Jerusalemin tuhoutuessa vuonna 70 jKr. päättyi niin sanotun “vanhan liiton” aikakausi ja alkoi uusi “uuden liiton” aikakausi.

Mikä tärkeintä: Pysy turvassa!

Tarkoittaako tämä historiallinen tieto, että 8. huhtikuuta 2024 tapahtuva auringonpimennys ja Paholaisen komeetan ilmestyminen ovat merkkejä aikakauden lopusta ja ihmiskunnan uuden ajan koitoksesta? Aika näyttää… Tärkeintä on nyt pysyä turvassa.

Katso, mitä varotoimia voit tehdä asuinpaikkasi mukaan. Ostakaa ruokaa, bensaa ja vettä sekä tarvittaessa reseptejä kahdeksi tai kolmeksi viikoksi. Täältä löydät lisätietoa siitä, miten varautua, jos asut New Madridin seismisillä vyöhykkeillä tai niiden läheisyydessä.

Jos arvostat pyrkimyksiämme sekä tiedottaa että varoittaa sinua, harkitse tehtävämme tukemista. Meihin kohdistuu vakavia hyökkäyksiä, joilla meidät yritetään pysäyttää. Tukesi auttaa meitä taistelemaan vastaan, pysymään verkossa ja lähettämään tietoa maailmalle. Siirry tänne tukeaksesi meitä. Kiitos paljon.

Jaa tämä!

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin.
https://stopworldcontrol.com/solareclipse/
Tue meitä!

Meidän on mahdotonta tehdä tätä työtä ilman sellaisten ihmisten tukea, jotka arvostavat missiotamme paremman maailman puolesta. Jos arvostat meitä, tee lahjoitus, jotta voimme jatkaa. Kiitos paljon!
https://stopworldcontrol.com/support

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *