Pyramidin huippu: puhdas paha

Edellisissä sähköposteissa näimme, miten maailmaa hallitseva finanssieliitti toimii suvereenien valtioiden sisällä, jotka ovat lain yläpuolella. He ovat muinaisia kuninkaallisten ja aatelisten sukulinjoja, jotka uskovat “omistavansa” ihmiskunnan.


Ovatko nämä salatut suvut maailmaa hallitsevan valtapyramidin korkein taso? Ei. Paljastettavaa on enemmän…


Tämä seuraava tietotaso voi olla erityisen haastava joillekin lukijoille, koska se on niin tämän maailman ulkopuolinen – kirjaimellisesti. Auttaakseni teitä ymmärtämään sen todellisuuden, mitä aiotte oppia, annan ensin hieman historiallista taustaa. Kun tarkastelemme maailmanhistoriaa, on yksi asia, joka pistää silmään:


Jokaisessa kulttuurissa, kaikkialla maan päällä, yksi asia on aina ollut jokaisen yhteiskunnan ytimessä: demonisten olentojen palvonta.

Muinaisessa Egyptissä, Babyloniassa, Roomassa ja Kreikassa oli syvällä hengelliset käytännöt, joihin liittyi yleensä kaksi asiaa: seksuaalinen hyväksikäyttö ja ihmisuhri. Tämä pätee kaikkialla maailmassa, olipa kyse sitten Afrikasta, Aasiasta, Amerikasta tai Euroopasta – se on kirjaimellisesti maailmanlaajuista.

Kristinuskossa ja islamissa puhutaan pimeästä henkisestä olennosta, joka tunnetaan nimellä Saatana (joka tarkoittaa vastustajaa tai vastustaja). Mutta on olemassa myös muita olentoja. Yksi merkittävä hengellinen olento, jota on palvottu koko ihmiskunnan historian ajan, on nimeltään Molok (joka mainitaan myös Raamatussa). Eri kulttuureissa ympäri maailmaa hänet tunnetaan eri nimillä, kuten Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos ja Kronos. Islamissa esimerkiksi Mo-lech on nimeltään Malec tai Malik.


Monet nimet vahvistavat tämän demonisen entiteetin maailmanlaajuisen palvonnan.


Molok on kuvattu ihmisenä, jolla on härän pää. Seremonioissa tämän demonin patsaita kuumennettiin tulella, ja kun ojennetut kädet olivat hehkuvan kuumat, niihin asetettiin eläviä vauvoja. Elävänä poltettavan lapsen kauhistuneiden huutojen tukahduttamiseksi soitettiin kovaa musiikkia.

Tämä on ihmisen perushistoriaa, josta jokaisen meistä pitäisi olla tietoinen. Kun matkustat missä tahansa päin maailmaa, voit usein nähdä eri paikoissa ihmisuhrien arkkitehtonisia jäänteitä. Etelä-Amerikassa esimerkiksi atsteekkien pyramidit leimaavat maisemaa. Näiden pyramidien huipulla uhrattiin ihmisiä pimeille henkivoimille. Euroopassa tätä tekivät druidit, Afrikassa shamaanit, Egyptissä ylipapit ja niin edelleen. Ihmisuhri on ollut useimpien kulttuurien ytimessä kaikkialla maailmassa.

Kristinuskon leviämisen myötä tämä kammottava käytäntö poistettiin julkisesta elämästä, mutta sitä ei hävitetty yhteiskunnasta. Pikemminkin monet pimeän valtakunnan palvelijat jatkoivat näiden rituaalien harjoittamista salassa.


Ja tässä pääsemme nyt maailmanvallan pyramidin huipulle… Kaikista tätä aihetta käsittelevistä laadukkaista lähteistä löydät runsaasti dokumentteja siitä, että valtarakenteiden ylimmällä tasolla harjoitetaan edelleen rituaalista seksuaalista hyväksikäyttöä ja ihmisuhreja.

Yhden esimerkin tästä paljasti Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka työskenteli korkealla tasolla maailmanlaajuisessa rahoitusimperiumissa.


Bernard liikutti uskomattomia rahamääriä piilohallitsijoiden puolesta ja sai selkeän käsityksen siitä, mitä näissä piireissä tapahtuu. Hän todistaa, että rahoituseliitin korkeimmilla tasoilla useimmat ihmiset ovat luciferialaisuudeksi kutsutun uskonnon jäseniä. Ronald osallistui joihinkin heidän saatanallisiin messuihinsa, joihin liittyy paljon alkoholia ja seksuaalista moraalittomuutta.


Jossain vaiheessa hänet kutsuttiin osallistumaan Saksassa pidettyihin korkean tason kokouksiin, joissa uhrattiin lapsia. Hänelle luvattiin, että tämä avaisi hänelle henkilökohtaisesti portit tähtitieteelliseen valtaan ja suureen vaurauteen. Sen sijaan, että hän siirtäisi miljardeja talousvallanpitäjille, hänestä itsestään tulisi miljardööri. Hänen tarvitsi vain laittaa omatuntonsa pakastimeen – miinus 100 asteeseen.


Tämä on ihmisuhrien julman käytännön motivaatio: vastineeksi ihmisten (erityisesti vauvojen ja lasten) uhraamisesta demonisille voimille eliitti saa valtaa ja vaurautta pimeältä valtakunnalta. Tämä selittää heidän poikkeukselliset taloudelliset resurssinsa ja uskomattoman vaikutusvaltansa maailmanlaajuisesti.


Ronald Bernard kieltäytyi osallistumasta tähän kauhuun ja jätti hallitsevan talouseliitin maailman taakseen. Hänet kidutettiin kuoliaaksi, sitten hän koki NDE:n (kuoleman lähikokemuksen) ja palasi ihmeellisesti henkiin sairaalassa. Palveltuaan pimeää valtakuntaa Ronald tunsi, että hänelle oli annettu toinen mahdollisuus korjata ihmiskunnalle aiheuttamansa vahinko. Hän on nyt omistanut elämänsä vaihtoehtoisen rahoitusjärjestelmän luomiseen, joka voi auttaa ihmisiä pakenemaan eliitin tyrannimaisia järjestelmiä.
Ronald Bernardin erittäin paljastava silminnäkijälausunto on nähtävissä videolla, joka löytyy tämän viestin verkkoversiosta.

KATSO TÄMÄ VIDEO

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/hidden

Tue tätä tärkeää työtä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *