Ovatko rokotteet ennustettu pedon merkki?

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat vakuuttuneita siitä, että C0VID-rokotteet ovat Pedon merkki, kuten Raamatussa ennustetaan, mikä tarkoittaa, että maailmanloppu on lähellä.

Yleisen uskomuksen mukaan pahamaineinen “pedon merkki” enteilee pahan täydellistä valtaa ihmiskunnassa, joka johtaa maailmamme lopulliseen tuhoon. Sadat miljoonat hyvät ihmiset ovat siksi vakuuttuneita siitä, että elämme maapallon viimeisiä päiviä ja ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

He pitävät turhina toimia maailman tyrannian estämiseksi, koska he uskovat, että se on kohtalona.

Koska tämä uskomus asettaa sadat miljoonat ihmiset maailman tapahtumien sivuraiteelle sen sijaan, että he olisivat aktiivisesti keskellä tapahtumia, päätin vilpittömästi tarkastella, mitä Raamattu todella sanoo tästä asiasta. Yksi keskeisistä jakeista pedon merkistä on seuraava:

“Ja koko maailma ihmetteli ja seurasi petoa. … Kaikki, jotka asuvat maan päällä, kumartavat sitä, joiden nimiä ei ole kirjoitettu sen Karitsan elämän kirjaan, joka on teurastettu maailman perustamisesta lähtien.”” (Ilm. 13:3,8)

Raamatun Ilmestyskirjan kirjoittaja sanoo, että “kaikki maan päällä asuvat” palvovat petoa. Onko tämä totta tänä päivänä? Ei suinkaan. Päinvastoin:

Sadat miljoonat ihmiset kieltäytyvät pahasta. Se on täysin päinvastoin!
Yhdysvalloissa on kymmenien miljoonien patrioottien massiivinen liike, joka vastustaa saatanallista uutta maailmanjärjestystä ja taistelee maailmamme suojelemiseksi. Brasilian väestön suuri enemmistö torjuu kiivaasti tyrannian, ja jopa Kiinassa on käynnissä ennennäkemätön kansannousu. Eurooppa on heräämässä ja protestoi tähtitieteellisessä määrin, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Kanadassa vastarinta on räjähtämässä, ja Venäjä käy tehokasta sotaa länsimaisia globalisteja vastaan.

Sen sijaan, että kaikki maan asukkaat palvoisivat pahaa, näemme ennennäkemättömän kansannousun pahaa vastaan!

Jatketaan tutkimustamme…

“Hän saa aikaan sen, että kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, saavat merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,…” (Ilm. 13:16)

Onko se totta tänä päivänä? Jälleen kerran: ei lainkaan. Ensinnäkään ketään ei pistetä otsaan tai käteen, vaan pistos menee olkavarteen. Lisäksi pistos ei ole näkyvä merkki, kuten Ilmestyskirjassa sanotaan.

Näetkö rokotettujen kävelevän ympäriinsä näkyvä merkki otsassaan tai kädessään? En näe.

Seuraava…

“Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hän on myös itse juova Jumalan vihan viiniä.” (Ilm. 14:9)

Koskeeko tämä niitä miljoonia viattomia lapsia kaikkialla maailmassa, joilla ei ole aavistustakaan, ja mikä pahempaa, ei ole valinnanvaraa? Ei tietenkään. Sillä, että heidät pakotetaan ottamaan rokote, ei ole mitään tekemistä pirullisen maailmanjohtajan palvomisen kanssa. Syy, miksi ihmiset ottavat sen, on se, että rikollinen hallitus ja uutismedia valehtelevat heille. He ovat uhreja.

Mikä on pedon merkki?

Mikä siis on tämä pedon merkki, joka mainitaan Raamatun Ilmestyskirjassa? Ensinnäkin Ilmestyskirjassa mainitaan selvästi, että kyseessä oli tapahtuma, joka tapahtui ensimmäisen vuosisadan seurakunnan aikana:

“Johannes, niille seitsemälle seurakunnalle, jotka ovat Aasiassa… Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle näyttääkseen palvelijoilleen – asioita, joiden on pian tapahduttava“. (…) Autuas se, joka lukee, ja ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat, ja jotka pitävät kiinni siitä, mitä siihen on kirjoitettu; sillä aika on lähellä.”” (Ilm. 1:4,1,3)

Ilmestyskirjat kirjoitettiin Aasian ensimmäisille seurakunnille varoittaakseen heitä tapahtumista, jotka “pian tapahtuisivat”, koska “aika on lähellä”.

Jos luet Ilmestyskirjan, huomaat, että se on noille ensimmäisille seurakunnille suunnattu rohkaiseva viesti, jotta ne pitäisivät kiinni vaikeina aikoina, joita ne kohta kokisivat. Kirjoittaja ei missään nimessä vihjannut, että se, mitä hän kuvasi, koskisi äärimmäisen kaukaista tulevaisuutta. Päinvastoin:

hän korosti jatkuvasti, että noiden ensimmäisten kristittyjen oli valmistauduttava siihen, mitä heidän maailmassaan oli tapahtumassa.

Mitä tapahtui ensimmäisellä vuosisadalla? Rooman keisari Neroa kutsuttiin kirjaimellisesti pedoksi, ja hänen nimensä hepreankielisten kirjainten summa oli 666. Rooman valtakuntaa pidettiin “koko maailmana”, sillä kaikki Rooman valtakunnan ulkopuolella oleva jätettiin huomiotta. Heidän käsityksensä mukaan Nero hallitsi “koko maailmaa”.

Nero piti itseään Jumalana ja vaati, että häntä palvottiin sellaisena. Hän pystytti itselleen patsaan, ja vain ihmiset, jotka uhrasivat ja sitten levittivät tuhkaa otsaansa tai käteensä, pääsivät torille.

Pedon merkki oli Nerolle palvonnan teko. Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteiden kanssa 2000-luvulla.

Ajatus siitä, että Ilmestyskirjassa puhutaan tapahtumista kaksituhatta vuotta sen jälkeen, kun kirjoittaja sanoi, että nuo tapahtumat tapahtuisivat ensimmäisten kristittyjen elinaikana, on seurausta historian tuntemattomuudesta.

Se on myös seurausta Raamatun väärinkäytöstä. Jos Raamattu sanoo, että viesti oli tarkoitettu ensimmäisille seurakunnille Aasiassa, meidän ei pitäisi muuttaa sitä viimeisiksi seurakunniksi Amerikassa. Ja jos Raamattu sanoo, että nuo tapahtumat tapahtuisivat heidän aikanaan, meidän ei pitäisi sanoa, että nuo tapahtumat tapahtuvat tuhansia vuosia myöhemmin. Se on Raamatun väärinkäyttöä.

Kuinka Rothschildit käänsivät kirkon ylösalaisin

Miten tästä Raamatun vakavasta väärinkäytöstä tuli maailmanlaajuisen kristinuskon valtavirta? Rothschildit levittivät sen koko kirkkoon 1800-luvulla. Heillä oli suunnitelma maailmanvalloituksesta, ja he tiesivät, että heidän oli ensin eliminoitava miljardit kristityt, jotka olivat heidän suurin esteensä.

Paras tapa estää miljardeja kristittyjä vastustamasta maailman tyranniaa oli vakuuttaa heille, että heidän oma Raamattunsa ennusti tämän pahan valtakunnan.

Rothschildit houkuttelivat rikoslakimiehen, joka oli erikoistunut väärentämiseen: C.I. Scofieldin. Tämä tuomittu petosten asiantuntija loi kuuluisan Scofieldin opintoraamattua, jonka alaviitteissä esiteltiin uusi teologia, jonka mukaan maailmaa tulee hallitsemaan paha. Tämä turmeltunut Raamattu lähetettiin vapaasti tuhansille nuorille pastoreille, jotka levittivät tätä uutta ajattelutapaa kaikkialle Amerikkaan, josta se vietiin maailmalle.

Kyseessä oli kristinuskon strateginen kumoaminen saatanallisuuden ylimmän tason toimesta, joka rahoitti tämän operaation.

Tämän seurauksena lukemattomat ihmiset uskovat nykyään, että pahan nykyinen hyökkäys maailmaamme on “Raamatun profetian täyttymys”, ja he yksinkertaisesti sallivat sen tapahtua. Tämä osoittaa, miten rikollinen eliitti ei soluttautunut vain terveydenhuoltoon, hallituksiin, tiedotusvälineisiin, koulutukseen ja rahoitukseen, vaan myös uskontoon.

Viisitoista vuotta sitten uskaltauduin etsimään totuutta tästä aiheesta ja tein alla olevan paljastavan raportin. Selitän, mitä Raamattu todella sanoo maailmanlopusta ja miten eliitti on viime vuosisadan aikana vääristellyt tätä aihetta tasoittaakseen tietä maailmanhallintaohjelmalleen.

Johtopäätös on, että meitä ei ole kutsuttu katsomaan sivusta ja antamaan pahan tehdä tahtonsa läpi. Meidän on karkotettava pimeyden voimat ja tuotava parannus ihmiskunnalle.

Jos todella kaipaat totuutta ja haluat nähdä, mitä Raamattu todella sanoo maailmanlopusta, toisin kuin mitä Rothschildit ovat käskeneet kirkon uskoa, pyydän sinua lukemaan alla olevan erittäin paljastavan raportin.

MITÄ KUKAAN EI KERTONUT SINULLE KRISTUKSEN PALUUSTA

Do you appreciate this eye opening post? Then please allow me make more of these insightful messages that destroy strongholds of deception and empower people to rise up against evil. Support our work here. Thank you so much!

Share this!
Share this message by going to the online version (see link below), where you find sharing buttons. Or copy the url below and post it on social media. You can also forward this email to others.
https://www.stopworldcontrol.com/mark
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *