Euroopassa tapahtuu jotakin uskomatonta, joka ruokkii maailmanlaajuista heräämistä.

Sadat ihmiset aikovat jakaa miljoona StopWorldControl.com-sivuston lentolehtistä kansakunnissa, jotka ovat maailman tyrannian agendan ytimessä: Alankomaissa ja Belgiassa, Euroopassa.

He toimittavat ne tuhansille koulujen johtajille, sairaalahenkilökunnalle, paikallisviranomaisille, paikallisille tiedotusvälineille jne. Useat postinkantajat vievät kymmeniä tuhansia lentolehtisiä päivittäiselle reitilleen. Eräs mies osti tulostimen, jolla hän voi aluksi tulostaa itselleen 100 000 lentolehtistä. Ja niin edelleen.

Täysvärisissä, kaksipuolisissa lentolehtisissä selitetään pähkinänkuoressa Maailman terveysjärjestön ja Maailman talousfoorumin agenda, jonka tarkoituksena on tyrannisoida koko ihmiskunta ennennäkemättömällä tavalla. Voit nähdä flyerin alla. Se on suunniteltu viralliseksi tiedotteeksi yleisölle, jotta se saisi huomiota.

Nämä esitteet ovat pian saatavilla myös englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi ja muilla kielillä. Pysy kuulolla…

Belgia (Bryssel) ja Alankomaat (Amsterdam) ovat WHO:n, WEF:n, YK:n, EU:n jne. taustalla olevan rahoituseliitin maailmanlaajuisen verkoston ytimessä.

Nämä maat ovat myös maailmanlaajuisten lapsikauppaverkostojen keskus, jotka toimivat kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa jne. 74 prosenttia kaikesta maailmanlaajuisesta lapsipornografiamateriaalista sijaitsee Alankomaissa, mikä tekee siitä maailmanlaajuisen keskuksen hallituksen järjestämälle lasten hyväksikäytölle, joka on salaliiton elinehto.

Monet äärimmäisen pahan kansainväliset linjat johtavat takaisin Alankomaihin ja Belgiaan, josta se vaikuttaa kaikkiin maailman muihin kansoihin.

Yksi tunnettu esimerkki Alankomaiden keskeisestä roolista maailmanhallinnan agendassa ovat pahamaineiset Bilderberg-kokoukset, joissa poliitikot ja vaikutusvaltaiset ihmiset Yhdysvalloista, Australiasta, Kanadasta, Aasiasta, Afrikasta ja kaikkialta muualta maailmasta kokoontuvat suunnittelemaan strategiaansa maailmanhallintaa varten.

Alankomaiden kuningasperhe on pahansuopa Bilderbergin kokousten takana, mikä osoittaa heidän keskeisen roolinsa maailman tyrannian agendassa.

Euroopan muinaiset kuninkaalliset suvut ovat sen ydin, jota kutsutaan “salaliitoksi”. Salaliitto on tyrannien kansainvälinen verkosto, joka haluaa saavuttaa maailmanherruuden soluttautumalla ja kumoamalla jokaisen hallituksen. Euroopasta käsin he levittävät lonkeronsa muualle maailmaan.

Useimmat ihmiset Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Aasiassa, Afrikassa jne. eivät ymmärrä, miten heidän kärsimänsä pahuus on seurausta siitä, mitä Euroopassa järjestetään. Esimerkiksi ihmiset Yhdysvalloissa voivat olla vihaisia Bidenille Amerikan tuhoamisesta, mutta he eivät ymmärrä, miten Biden ja koko Washington DC (= Syvä Valtio) ei ole muuta kuin eurooppalaisten yksiköiden jatke.

Amerikkalaiset, herätkää sokeudestanne ja ymmärtäkää, miten olette osa maailmanlaajuista juonta! Katsokaa rajojenne ulkopuolelle, koko MAAILMAAN!

Amerikan perustivat ihmiset, jotka irtautuivat Euroopan saatanallisista hallitsijoista. Perustajaisät loivat perustan uudelle kansakunnalle, jossa vapaus hallitsisi, mutta heihin soluttauduttiin välittömästi, ja he tekivät siitä jälleen kerran Lontoon Cityn, joka on maailman taloudellinen sydän, valtakirjan. Jos Yhdysvallat haluaa saada pysyvän voiton taistelussa tyranniaa vastaan, amerikkalaisten on opittava, mitä Euroopassa tapahtuu, sillä siellä ovat kaikki juuret. Sama koskee Kanadaa, Australiaa, Afrikkaa, Aasiaa jne.

Kaikki tyrannian ja korruption linjat johtavat takaisin Eurooppaan.

Maailman talousfoorumi on valinnut Alankomaat koekentäksi muulle maailmalle. Pandemian aikana rokottamattomat ihmiset eivät saaneet käydä kaupassa, kukaan ei saanut poistua kotoaan kello 20 jälkeen, rauhanomaisesti protestoivat kansalaiset hakattiin kuoliaaksi tai päätyivät sairaalaan. Tuhansia maatiloja aiotaan tuhota maailman suurimman Smart Cityn tieltä. Alankomaiden satamat ovat avainasemassa maailmanlaajuisessa lapsikaupassa. Hollantilaisia toimittajia, jotka ovat paljastaneet hallituksen johtamia lapsikauppaverkostoja, on pidätetty. Ja niin edelleen.

Alankomaat on yksi maailman pahimmista “salaliittovaltioista”, jotka testaavat lukuisia tyrannian järjestelmiä ennen kuin ne otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti.

Siksi olen niin innoissani siitä, että Alankomaissa ja Belgiassa sadat ihmiset jakavat puoli miljoonaa lentolehtistä joka kaupungissa. Tämä on monumentaalista ja aiheuttaa heräämisen ukkosmyrskyn, joka leviää muualle maailmaan.

Ja tämä kaikki on mahdollista teidän monien uskollisen tukenne ansiosta, sillä te ette jätä meitä pulaan, vaan tuette meitä jatkuvasti tämän työn tekemisessä. Joskus vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, mutta me emme koskaan anna periksi. Kiitos rakkaudestanne ihmiskuntaa kohtaan ja ponnisteluistanne lopettaa pahojen tyrannien valta ja avata tie paremman maailman syntymiselle.

Nämä esitteet ovat saatavilla myös englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi ja muilla kielillä. Pysykää kuulolla saadaksenne lisää tietoa tästä. Aloitamme Länsi-Euroopasta, mutta tästä tulee maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on levittää miljoonia lentolehtisiä kaikkialle maapallolle ja käynnistää maailmanlaajuisen heräämisen seuraava vaihe.

JAA TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin muille.
https://stopworldcontrol.com/europe-flyers

Tukekaa meitä

Tarvitsemme tukeanne, jotta voimme jatkaa taistelua äänemme vaikenemista vastaan kaikkialla maailmassa. Tee antelias lahjoitus tänään, jotta voimme murtautua läpi ja saavuttaa miljoonat ihmiset totuudella, joka voi estää pahojen tyrannien agendan.

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.

If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.

Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *