Miten me muutamme maailmaa parempaan suuntaan!

Hiljattain ilmestynyt elokuvamme ‘THE END OF HUMANITY‘ herättää miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Se julkaistiin japanilaisella X-tilillä, ja vain muutamassa päivässä sillä oli puoli miljoonaa katselukertaa. Ja tämä on vain tämä yksi ainoa postaus… lukuun ottamatta lukuisia muita paikkoja, joissa elokuvaa on katsottu Japanissa. Elokuva leviää myös kahdellakymmenellä muulla kielellä ympäri maailmaa.

Saatanallisen eliitin menestyksen koko salaisuus on aina ollut yleisön tietämättömyys. Ihmiset seuraavat heidän agendaansa kyseenalaistamatta, koska heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä on tekeillä. Maailman väestölle tiedottaminen siitä, mitä todella tapahtuu, on siksi ehdoton avain näiden saatanistien pirullisten suunnitelmien sabotoimiseen.

Näemme tämän selvästi Japanissa, jossa järjestetään maailman suurin protesti Maailman terveysjärjestöä vastaan. Kuten tiedätte, WHO:sta on tarkoitus tulla käytännössä maailman diktatuuri, jolla on ehdoton valta määrätä rokotuksista, lukituksista, karanteeneista, sensuurista ja pidätyksistä kaikissa 194 jäsenmaassa, eli käytännössä kaikissa maailman valtioissa.

Japani on ensimmäinen maa maailmassa, joka protestoi julkisesti WHO:ta vastaan – laajamittaisesti.

Japani on ensimmäinen maa maailmassa, joka protestoi julkisesti WHO:ta vastaan – laajamittaisesti.

On todella jännittävää, että japanilainen elokuvamme on räjähtämässä käsiin Japanissa samaan aikaan. Olemme nyt kiireisiä kääntämään lisää elokuvia ja raportteja japaniksi. Lisäksi minua haastatteli Japanissa riippumaton mediakanava, joka järjestää globalismin vastaisia kokouksia korkean profiilin ihmisille, jotka vastustavat WEF:ää. He ovat pyytäneet minua puhujaksi seuraavaan konferenssiinsa Tokiossa.

Näyttää siltä, että Japanista tulee voimakas toimija maailmannäyttämöllä paljastettaessa ja vastustettaessa saatanistien agendaa!

Paljastimme, kuka hallitsee maailmaa kulissien takana

Maailmaa herättävillä elokuvillamme ja raporteillamme on tähän mennessä ollut valtava vaikutus ihmiskuntaan. Ennen kuin julkaisimme MONOPOLY – Who Owns The World? -elokuvan, kukaan ei ollut edes kuullut Vanguardista, yhtiöstä, joka omistaa kirjaimellisesti kaikki maailman teollisuudenalat. Tämä tehokas monopoli antaa sille vallan määrätä maailman tyranniaa sormen napsautuksella.

Ne olivat rokotteita, naamareita ja lukituksia koskevien maailmanlaajuisten toimeksiantojen takana, ja ne määräsivät kaikkien pandemiaa koskevien parannuskeinojen tukahduttamisen.

Mutta kukaan ei tiennyt heistä. Nyt, kun MONOPOLY julkaistiin, sadat miljoonat ihmiset tietävät Vanguardista.

He eivät ole enää piilossa…

Samoin kävi elokuvamme THE BATTLE FOR HUMANITY kanssa, jossa tohtori Carrie Madej paljastaa transhumanistisen agendan mRNA-rokotteiden takana. Hän osoittaa, miten ihmisen DNA:ta muutetaan ja että ihmisväestöön ruiskutetaan itseään monistavaa nanoteknologiaa. Tämä muuttaa ihmistä ydintasolla ja aloittaa prosessin, jossa hänestä tehdään hybridi eli IHMINEN 2.0.

Kukaan ei tiennyt tästä ohjelmasta ennen kuin käynnistimme elokuvamme. Nyt suuri osa ihmiskunnasta on tietoinen siitä.

Kun julkaisimme VACCINE DEATH REPORTin, uraauurtavan raporttimme maailmanlaajuisista rokotekuolemista, se avasi myös lukemattomien miljoonien ihmisten silmät. Monet johtavat tiedemiehet ja lääketieteelliset organisaatiot julkaisivat raporttimme omilla alustoillaan ja jakoivat sitä verkostoissaan. Tämä raportti on tähän mennessä edelleen kattavin katsaus siihen, miten rokotteet aiheuttavat maailmanlaajuista kansanmurhaa.

Viime vuonna julkaisimme syvästi huolestuttavan PEDOPHILIA REPORT -raportin siitä, miten Maailman terveysjärjestö ja Yhdistyneet Kansakunnat ohjeistavat kymmeniätuhansia kouluja opettamaan pikkulapsia masturboimaan ja harrastamaan seksuaalista kanssakäymistä toistensa kanssa.

WHO ja YK toteavat tuleville opettajille tarkoitetuissa käsikirjoissaan, että tavoitteena on varmistaa, että lapset aloittavat seksuaalisen toiminnan mahdollisimman varhain.

Tämä raportti järkytti maailmaa, ja monet johtavat viranomaiset jakoivat sen, ja se herätti vastarintaa pedofilian normalisoimiseen tähtäävää mieletöntä ohjelmaa vastaan.

Vaikutuksemme maailmaan on sanoinkuvaamaton. Aloitimme maailmankuululla raportillamme TODISTUS, ETTÄ PANDEMIA ON SUUNNITELTU. Tämä raportti paljastaa kiistattomat todisteet siitä, että pandemiat palvelevat maailmanhallinnan agendaa. Sen kopioi esimerkiksi hollantilainen mediafoorumi Frontnieuws. Niitä ei silloin tunnettu. Kun he julkaisivat raporttimme kokonaisuudessaan, se levisi ja sitä luettiin yli miljoona kertaa, mikä nosti heidän fooruminsa kansalliseen julkisuuteen.

Nyt Frontnieuws on luotettava uutislähde sadoille tuhansille ihmisille. Heistä tuli kuuluisia julkaisemalla raporttimme.

Stop World Control ei ole uutisfoorumi, mutta annamme polttoainetta uutismedioille ympäri maailmaa, jotka käyttävät sisältöämme ja vievät sitä pidemmälle kuin me itse voisimme koskaan tehdä. Me vaikutamme vaikuttajiin. Avain maailmanlaajuiseen vaikutukseemme on se, että annamme elokuvamme ladattavaksi, mikä saa tuhannet muut alustat ympäri maailmaa julkaisemaan dokumenttielokuvamme monilla eri kielillä eri puolilla maailmaa.

Tämä osoittaa, mitä voi tapahtua, kun annamme kaikkemme ja parhaamme kaiken elämän Luojalle ja toimimme Hänen kumppaninaan tämän maailman kauniiden ihmisten herättämisessä, jotta he voivat alkaa vastustaa helvetillistä agendaa, jonka saatanistit ovat tällä hetkellä vallassa.

Monet ihmiset kysyvät minulta: miten tämä estää heidän suunnitelmansa? Yksinkertainen…. Kun suuri osa kansasta tulee tietoiseksi siitä, että heitä hallitsevat lapsia uhraavat psykopaatit, jotka ovat Maailman talousfoorumin, Maailman terveysjärjestön, YK:n jne. takana, he eivät enää tottele. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun kyseessä ovat korkea-arvoiset vaikutusvaltaiset ihmiset.

Työskentelemme parhaillaan YK:n entisen huippuvirkamiehen Calin Georgescun kanssa, joka paljasti loistavasti YK:n rikollisten oligarkkien foorumina, jotka käyttävät sitä maailman tyrannian perustamiseen. Katso Powerfilm-elokuvamme SECRETS OF THE UNITED NATIONS. Georgescu pyrkii Romanian presidentiksi, ja me yritämme auttaa häntä menestymään. Elokuvamme ja raporttimme julkaistaan Romaniassa parhaillaan.

Jos Calinista tulee presidentti, hän kääntää maansa ympäri ja tekee siitä vapauden, oikeudenmukaisuuden ja valoisamman tulevaisuuden tyyssijan, joka näyttää kaunista esimerkkiä muulle maailmalle.

Meitä on siunattu sillä, että meillä on paljon vaikutusta korkealla tasolla. Minuun otti yhteyttä laivastoministerin avustaja, joka on yksi Yhdysvaltain armeijan korkeimmista auktoriteeteista. Hän pyysi painettua kopiota raporteistamme jaettavaksi Yhdysvaltain armeijan sisällä.

Minuun otti yhteyttä myös Qatarin kuninkaallisen perheen jäsen, joka on jakanut raporttejamme Lähi-idän hallituksen virkamiehille.

Hiljattain saimme tietää, että noin 900 Yhdysvaltojen hallituksen virkamiestä on rekisteröitynyt sähköposteihimme. Tämän vaikutusta pitkällä aikavälillä ei voi liioitella. Vaikka jotkut kirjautuisivatkin mukaan häijyistä syistä, totuus tunkeutuu silti Yhdysvaltojen hallitukseen.

Teillä ei ole aavistustakaan, mitä teette!

Kaikki tämä on mahdollista teidän tukenne ansiosta. Ilman kaltaistesi sankareiden anteliaisuutta tätä ei tapahtuisi. Pandemian alussa meitä tuki mies, joka lahjoitti 40 000 dollaria, ja toinen mies, joka lahjoitti 50 000 dollaria.

Näin pystyimme ostamaan ammattimaiset videolaitteet, asentamaan elokuvastudion, hankkimaan maailman tehokkaimmat tietokoneet ja aloittamaan maailmaa mullistavien elokuvien tuottamisen.

Teillä ei ole aavistustakaan, mitä anteliaalla investoinnilla totuuteen ja vapauteen voidaan saada aikaan. Jos me kaikki voisimme nähdä lahjoitustemme vaikutuksen, tekisimme paljon enemmän. Koska tukenne todella muuttaa maailmaa.

Jotkut ihmiset ovat kärsimättömiä ja vaativat välitöntä helpotusta tapahtumien aiheuttamaan stressiin. Mutta se ei yksinkertaisesti ole realistista. Ihmiskunnan historian suurin heräämisliike on vasta alkanut, ja kestää useita vuosia, ennen kuin se saa sellaisen vauhdin, joka luo pysyviä muutoksia hallitustasoilla.

Mutta me edistymme valtavasti! Eikä vain Stop World Control, vaan sadat miljoonat ihmiset ja tuhannet järjestöt ympäri maailmaa.

Pyydämme teitä jatkamaan tehtävämme tukemista. Tarvitsemme sitä nyt enemmän kuin koskaan. Seuraava elokuvamme ‘MASTERPLAN FOR WORLD DOMINATION’ (= työnimi) tulee olemaan maailman vakuuttavin todisteiden esitys, yhdessä eri puolilla maailmaa toimivien hallituksen virkamiesten paljastavien lausuntojen kanssa, jotka osoittavat, miten pandemiat ovat rikollisia operaatioita ja WHO on valitsematon yksikkö, joka pyrkii maailmanherruuteen.

Tämä elokuva julkaistaan juuri ennen seuraavaa suunniteltua pandemiaa, ja se sytyttää uuden maailmanlaajuisen heräämisen joukkoaallon.

Kiitos, että seisotte kanssamme. Jokainen lahjoitus on tärkeä. Menkää tänne tukemaan meitä. Yhdessä kaadamme jättiläisiä, kukistamme demoneita, paljastamme rikollisia ja luomme perustan loistavalle uudelle maailmalle.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Ole hyvä ja tue meitä

Kukaan ei valvo tai rahoita meitä – olemme riippuvaisia niiden ihmisten lahjoituksista, jotka vastustavat kanssamme globalistisia tyranneja. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme yhä toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

About Us
StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissemination of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non-governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA    If you no longer wish to receive these messages, you can unsubscribe.  
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *