Kansainvälinen rukouskutsu eliitin puolesta

Tämä on kutsu kaikille uskoville ihmisille kaikkialla maailmassa rukoilla saatanallisen eliitin sisällä syntyneiden ihmisten vapautuksen puolesta, jotta he voivat irrottautua tästä pahasta verkostosta ja tulla valon lapsiksi.

Viime vuosina sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet tietää niin kutsutun “eliitin” kansainvälisestä verkostosta (jota kutsutaan myös “Cabaliksi”), joka on vastuussa suurimmasta osasta maailman kärsimystä. He järjestävät pandemioita, sotia, terrori-iskuja, elintarvikepulaa, talousromahdusta, rokotteiden kansanmurhaa, luonnonkatastrofeja eli sääsodankäyntiä, median mielenhallintaa, hallituksen korruptiota, seksuaalista perversiota, perheiden tuhoa, lapsikauppaa, äärimmäistä köyhyyttä ja niin paljon muuta.

Nämä eliitit omistavat keskuspankit ja maailman suurimmat rahoitusimperiumit, mikä antaa heille vallan ja rahoituksen manipuloida maailman tapahtumia.

Jos et ole vielä (täysin) tietoinen tästä maailmanlaajuisesta järjestäytyneen rikollisuuden verkostosta – joka on piilovalta, joka hallitsee useimpia hallituksia – voit lukea siitä kaiken tästä todistusaineistosta. Varmista, että tutustut siihen, sillä se selittää niin paljon siitä, mitä maailmassamme tapahtuu, ja vastaa kysymykseen, miksi maapallolla on niin paljon kärsimystä.

Syy siihen, miksi tämä “superrikollisten” kansainvälinen verkosto on niin sanoinkuvaamattoman paha, on se, että he harjoittavat uskontoa, johon viitataan nimellä “satanismi” tai “luciferilaisuus”. Se on pahuuden palvontaa, aivan kuten hyvät ihmiset palvovat kaiken hyvän alkuperää. Vastineeksi pahuuden palvonnasta he saavat rajattomasti valtaa ja vaurautta, mikä selittää, miksi he ovat niin tähtitieteellisen rikkaita ja vaikutusvaltaisia.

Tämän pimeän uskonnon ytimessä on ihmisuhrien uhraaminen – erityisesti lasten rituaalinen kidutus ja murhaaminen.

Tästä löytyy runsaasti todisteita toisesta perusteellisesta todistusaineistokertomuksesta, jossa voitte kuulla monien sisäpiiriläisten ja eloonjääneiden uhrien todistukset. Raportissa osoitetaan, miten lainvalvontaviranomaiset ja armeija ovat vahvistaneet tämän maailmanlaajuisesti.

Monet eliitit ovat uhreja

Useimmat meistä eivät ymmärrä, että monet, jotka ovat osa tätä maailmanlaajuista saatanallista verkostoa, ovat itse vankeja. Näihin piireihin syntyneet sisäpiiriläiset kertovat, kuinka heidät on raiskattu tuhansia kertoja nuoruudessaan. Tämä tehdään strategisesti heidän persoonallisuutensa jakamiseksi. Nämä eri persoonallisuudet ohjelmoidaan sitten kidutuksen ja hyväksikäytön avulla suorittamaan tiettyjä tehtäviä.

Heidät ohjelmoidaan salamurhaajiksi, meedioiksi, julkkiksiksi, poliitikoiksi ja niin edelleen.

Amerikkalainen CIA, Israelin Mossad ja brittiläinen MI6 ovat tieteellistä tietoa hyödyntäen kehittäneet täydelliseksi muinaiset mielenohjelmointitekniikat. Nämä tiedustelupalvelut ovat ohjelmoineet lukemattomia ihmisiä mielenohjelmoinnilla, jotta heistä tulisi heidän agenttejaan ihmisyhteiskunnan eri aloilla. Vaikka he saattavat syyllistyä mitä hirvittävimpiin rikoksiin, monet näistä ihmisistä eivät edes tiedä tekevänsä sitä, koska kyseessä on vain heidän persoonallisuutensa ohjelmoitu osa, joka tottelee tiettyjä käskyjä, kun taas heidän todellinen sielunsa on syvässä hypnoosissa äärimmäisen trauman seurauksena. Tästä löytyy runsaasti tietoa netistä, hakukone Yandexin kautta, jos etsit hakusanoilla “MK Ultra” ja “Monarch Mind Control”.

Ja niinpä suuri osa saatanallisesta eliitistä on itse asiassa itse orjia – tämän pimeän järjestelmän vankeja, joilla ei ole ulospääsyä.

He eivät edes tiedä, keitä tai mitä he ovat. Eräs eloonjäänyt uhri kertoi minulle, kuinka hän ei koskaan tiennyt, että häntä käytettiin näiden eliittien vastustajien salamurhaamiseen. Ja koska näillä uhreilla ei ole tietoista muistia rikoksistaan, he eivät myöskään voi tuntea katumusta. He ovat vain tunteettomia teloittajia.

Kuvitelkaa, että synnytte tällaiseen saatanalliseen järjestelmään ja että omat vanhempanne ja suuri joukko vieraita ihmisiä raiskaavat teidät syntymästä lähtien. Mitä se tekee sinulle? Se on lukemattomien kuninkaallisten perheiden ja varakkaiden elitistien jäsenten kohtalo.

Nämä ihmiset syntyvät helvettiin ilman toivoa päästä sieltä koskaan pois. Heillä ei ole mitään keinoa irrottautua tästä verkostosta, jottei heitä murhattaisi.

Rukoilkaa heidän vapautumisensa puolesta

Kehotan kaikkia maailman hyviä ihmisiä rukoilemaan näiden eliitin vankien puolesta. Luoja yksin tietää, kuka päättää palvella tätä pimeää valtakuntaa ja kuka on syntynyt tai pakotettu siihen.

Jotkut ihmiset ovat osa eliittiä, koska heidät siepattiin lapsena ja heitä käytettiin järjestelmällisesti hyväksi ja ohjelmoitiin. He syyllistyvät pahimpiin julmuuksiin, mutta eivät yleensä tiedä siitä mitään. Vasta kun ohjelmointi katkeaa, he heräävät yhtäkkiä siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu.

On myös lukemattomia ihmisiä, jotka ovat tämän saatanallisen verkoston loukussa seksuaalisen kiristyksen kautta. Vaikutusvaltaisia ihmisiä houkutellaan tilanteisiin, joissa heitä pyydetään harjoittamaan seksuaalista toimintaa alaikäisten kanssa. Tämä nauhoitetaan sitten kameraan, jotta heitä voidaan kiristää loppuelämänsä ajan. Nämä ihmiset ovat myös vankeja, joilla ei ole ulospääsyä.

Jos olet uskovainen ihminen, haluaisin kutsua sinua liittymään minuun ja tuhansiin muihin ihmisiin ympäri maailmaa ja asettamaan päivittäisissä rukouksissasi etusijalle sen, että nostat nämä ihmiset kaiken elämän Luojan, kaiken hyvän antajan, eteen ja rukoilet heidän vapautuksensa puolesta.

RUKOUSOHJEET

Rukoile, että pimeyden kahleet murretaan heidän sielustaan ja että he pystyvät jälleen näkemään ja tuntemaan.
Rukoile, että he heräävät ohjelmoinnista ja että pimeyden viitta poistetaan heiltä.

Rukoilkaa, että kiroukset, rituaalit ja loitsut, jotka on asetettu heidän päälleen, mitätöidään Jeesuksen Kristuksen veren kautta, joka antoi oman henkensä vapauttaakseen ihmiskunnan pimeyden kahleista. Uskontoja on lukemattomia, mutta vain yksi antoi elämänsä murtaakseen pahan otteen ihmiskunnasta.

Rukoilkaa, että Jumalan valo loistaa eliitin pimeyteen ja että monet heistä päättävät jättää pimeyden taakseen ja tulla valon lapsiksi. Tämä on heille uskomaton taistelu, ja he tarvitsevat kipeästi rukouksiamme.

Rukoilkaa, että monet heistä tulevat esiin puhumaan pelottomasti näistä eliiteistä, jotta heidän pahat tekonsa voidaan paljastaa koko maailmalle.

Rukouksemme ovat uskomattoman voimakkaita. Älkää pelätkö. Älkää ajatelko, ettei teitä kuulla. Me olemme valon armeija, rakkauden sotureita, niitä, jotka taistelevat ihmiskunnan vapautuksen puolesta.

Antakaa rukoustenne nousta. Järjestäkää rukousryhmiä, joissa voitte rukoilla yhdessä. Ja jakakaa tätä viestiä kauas ja laajalle.

Kutsu parantumiseen

Jos on ihmisiä eliitissä tai missä tahansa saatanallisessa piirissä, jotka lukevat tätä, haluan kertoa teille, että on olemassa niin suurta rakkautta ja niin syvää myötätuntoa, että voitte löytää täydellisen anteeksiannon kaikelle, mitä elämässänne on koskaan tapahtunut.

On armoa ja laupeutta ja on toinen mahdollisuus. Sinun ei tarvitse jäädä tähän pimeyteen. Sinulla on mahdollisuus valita. Jos sinulla ei ole voimia murtautua ulos omin voimin, huuda vain Jeesusta Kristusta.

Hän on kahleiden katkaisija, vankilan avaaja, demonien tappaja – ja Hän voi tehdä sen, mitä mikään tai kukaan muu ei voi tehdä.

Sinua rakastetaan enemmän kuin voit kuvitellakaan. Olet uskomattoman arvokas, ja kun löydät tämän sanoinkuvaamattoman rakkauden, alat parantua.

Toivoa on olemassa. Valo ei tuomitse niitä, jotka etsivät anteeksiantoa. On olemassa tie ulos.

Tarttukaa lävistettyyn käteen, joka kurottaa teitä kohti. Se ei ehkä ole helppoa, mutta kamppailkaa eteenpäin, jatkakaa eteenpäin työntämistä, ja ovi avautuu. Sinua odottaa kaunis maailma täynnä rakkautta, hyvyyttä, toivoa ja iloa.

Anna elämän antajan parantaa sinut ja anna hänen rakkautensa puhdistaa sinut.

Et ole syntynyt demonien orjaksi. Sinä synnyit löytämään rakkauden, joka parantaa ja puhdistaa sinut ja tekee kaiken uudeksi.

Vanha on mennyttä, ja uusi on täällä.

Valitse nyt.

Please Support Us
We are not controlled by anyone, but rely on donations from people who stand with us against globalist tyrants. We have repeatedly been censored and are recovering from the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can rebuild and continue. Thank you so much. 
Support Us

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *