Kuka valehtelee sinulle ?

UUTISET
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin toimittajia…
TIETEEN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin tiedemiehiä.
TERVEYDENHUOLTON
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin lääkäreitä…
KOULUTUKSEN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin kasvattajia…
HISTORIANKIRJOITUKSEN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin historioitsijoita.
HALLITUKSEN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin…
kansan edustajia
MAATALOUDEN
määräävät elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin maanviljelijöitä.
TEOLOGIAN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin oppineita!
VIIHTEEN
määräävät elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin taiteilijoita.
URHEILUN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin urheilijoita.

Kuka valehtelee terveydestäsi?

Kuka perusti Big Pharman? (Lääketeollisuus)

Big Pharman perusti John D. Rockefeller (1839-1937), joka ei tiennyt mitään terveydenhuollosta, mutta… hän omisti öljyä, paljon ja paljon öljyä. Hän kertoi maailmalle, että kaikkien lääketieteellisten hoitojen tulisi perustua öljyyn. Tämän seurauksena hänestä tuli maailman rikkain mies. Niinpä hän lobbasi ja lahjoi hallituksia, terveysvirastoja, sääntelyviranomaisia, yliopistoja ja niin edelleen.

Rockefeller lähti tehtäväänsä kaapata koko maailmanlaajuinen lääketeollisuus kokonaan hallintaansa ja kääntää se ylösalaisin, luonnollisesta hoitotavasta erittäin myrkyllisistä petrokemikaaleista valmistettuihin lääkkeisiin, joilla on monia – usein tappavia – sivuvaikutuksia.

Pelkästään Yhdysvalloissa kuolee vuosittain yli 40 000 ihmistä lääkkeisiin. Maailmanlaajuisesti 1 400 000 ihmistä kuolee lääkkeiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin.

Rockefeller toteutti tehtävänsä ostamalla koko lääketieteen koulutusalan, jotta hän voisi sanella kaikille maailman lääkäreille ja sairaanhoitajille, mitä tehdä, vaikka hänellä itsellään ei ollut minkäänlaista lääketieteellistä taustaa. Tämän rikollisen operaation tuloksena lääkäreitä ei kouluteta siihen, miten auttaa ihmisiä tulemaan terveiksi. He eivät etsi ongelmien perimmäistä syytä, vaan heidät on koulutettu kertomaan ihmisille, mitä petrokemiallisia lääkkeitä käyttää oireiden tukahduttamiseksi.

Siksi lääketieteellistä koulutusta ei kutsuta “parantamiseksi” vaan “lääketieteeksi”. Lääkäreitä ei kouluteta siihen, miten parantaa ihmisiä, vaan heidät koulutetaan tietämään, mitä lääkkeitä potilaille myydään.

Suurin osa lääkäreistä ei ymmärrä edes ihmiskehon perusperiaatteita, ei ota huomioon ruoan tai elämäntapojen vaikutuksia, ei ota huomioon luonnollisia keinoja auttaa kehoa parantumaan, vaan he vain toistavat sitä, mitä John D. Rockefeller kertoi heille.

“Tässä, nielaise tämä petrokemiallinen pilleri, niin saatat voida paremmin. Jos ei, kokeilemme joukko muita ja katsomme, mitä tapahtuu. Ja jos kuolet, no, huonoa onnea. Tein niin kuin Rockefeller käski.” Se saattaa kuulostaa liioitellulta, mutta pohjimmiltaan tilanne on juuri tällainen.

Se selittää, miksi niin monilla lääketieteen ammattilaisilla ei ollut mitään ongelmia diagnosoida väärin, kohdella väärin ja murhata lukemattomia ihmisiä pandemian aikana. Se selittää myös sen, miksi heillä ei ole mitään ongelmaa ruiskuttaa ihmisiin kokeellisia myrkkyjen cocktaileja. He eivät ajattele, mitä tekevät, eivät ole tietoisia tekojensa vaikutuksista, koska heidät on koulutettu aivottomiksi, Rockefellerin käskyjen kyseenalaistamattomiksi toteuttajiksi. Useimmat lääkintämiehet ovat aivottomia päärikollisten kätyreitä.

Rockefeller on myös Maailman terveysjärjestön perustaja. WHO:ta ei perustettu auttamaan ihmiskuntaa tulemaan terveemmäksi, vaan vahvistamaan Rockefellerien monopolia maailmanlaajuisessa terveydenhuoltoteollisuudessa. Siksi WHO:n johtaja Tedros ei ole lääketieteen tohtori, eikä hänellä ole mitään ymmärrystä terveydenhuollosta, vaan hän on entinen Etiopian kommunistisen puolueen terroristi.

Nykyään Rockefeller-instituutti on edelleen maailmanlaajuisen lääketeollisuuden liikkeellepaneva voima. Heillä oli keskeinen rooli pandemian järjestämisessä, kuten dokumenttielokuvassamme SUUNNITELMA paljastetaan.

Kuka hallitsee terveydenhuoltoa nykyään?

Maailmanlaajuista terveydenhuoltoa sanelee nykyään pitkälti Bill Gates, joka ei tiedä mitään terveydenhuollosta eikä hänellä ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, mutta silti hänet on nostettu maailman johtavaksi terveydenhuollon äänenkannattajaksi. Hänen neuvojaan ei ole muuta kuin pakottaa koko maailman väestö pistämään hänen testaamattomia ja äärimmäisen myrkyllisiä rokotteita yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Sadat miljoonat ihmiset ovat kuolleet tai kärsineet pysyviä vaurioita sen jälkeen, kun heidät on rokotettu hänen vaarallisia myrkkyjä sisältävillä myrkkykokotteillaan.

Gates totesi, että rokotteisiin sijoittaminen oli hänen kaikkien aikojen paras liiketoimintapäätöksensä, joka teki hänestä rikkaamman kuin tietokoneteollisuus. Bill Gates toimii maailmanlaajuisena diktaattorina, joka sanelee politiikkaa terveydenhuollossa, maataloudessa, elintarviketeollisuudessa, uutismediassa, sään manipuloinnissa ja paljon muussa.

Famous Kinin mukaan Bill Gates on sukua Nelson Rockefellerille. Tosiasia on, että Gates ja Rockefeller-instituutti ovat kaksi kättä yhdellä vatsalla, sillä he tekevät tiivistä yhteistyötä alistaakseen koko ihmiskunnan häijyihin rokotus-, valvonta- ja valvontaohjelmiinsa.

Kuka sanelee uutiset?

Toinen esimerkki siitä, miten varakkaat rikolliset manipuloivat ihmiskuntaa, on uutismedia, jota hallitsevat täysin elitistit, joilla on suuret lompakot, kuten George Soros ja monet muut. He valvovat uutistoimistoja ympäri maailmaa, jotta he voivat ohjata kokonaisia kansakuntia. Uutisia manipuloimalla Sorosin kaltaiset miljardöörit voivat tehokkaasti hallita yleistä mielipidettä ja miljardien ihmisten käyttäytymistä. Tämän seurauksena suuri osa ihmiskunnasta ohjataan tuhoonsa, koska he uskovat aivottomasti uutisia.

Uutisten hypnotisoiva vaikutus on niin tuhoisa, että massat uskovat mitä tahansa, mitä he uutisissa kuulevat, ilman minkäänlaisia todisteita. Ihmiset vain uskovat, mitä uutisissa sanotaan, ilman kysymyksiä, ilman todisteita tai tutkimuksia.

Kun älykäs ihminen kuitenkin näyttää heille tutkimusraportin, joka on täynnä vankkoja todisteita ja kymmeniä viitteitä, he hylkäävät sen vääränä. Suuren yleisön tyhmyyden taso on käsittämätön ihmisille, joilla on kyky ajatella älykkäästi.

Juuri tämä aivopesty tila, jossa suuri yleisö kieltäytyy käyttämästä tervettä järkeä tai soveltamasta tervettä kriittistä ajattelua, antaa Rockefellerin, Gatesin ja Sorosin kaltaisten rikollisten tuhota maailman. Ihmisiä kutsutaan hyvästä syystä “karjaksi” ja “idiooteiksi”. Suurin osa ihmisistä todellakin toimii järkyttävän idioottimaisesti.

Surullista on, että he usein jopa pitävät itseään viisaina, koska toistavat sokeasti sitä, mitä eliitti on käskenyt heidän uskoa.

Hyvä uutinen on, että sadat miljoonat ihmiset ovat heräämässä tästä unissakävelyn tilasta ja alkavat olla tietoisia ympäristöstään ja siitä, mitä heidän maailmassaan todella tapahtuu.

Tämä koskee kaikkea

Uskomattoman huolestuttava tilanne maailmassamme tänä päivänä on se, että juuri nuo samat rikolliset omistavat koulukirjojen, tieteen, historiankirjoituksen, sosiologian, lain ja niin edelleen kustantajat. Tähtitieteellisten resurssiensa avulla he hallitsevat kaikkea, ja sen seurauksena he sanelevat kertomuksen jokaisesta aiheesta maapallolla.

Koko ihmiskunnalle valehdellaan mittakaavassa, joka on kirjaimellisesti käsittämätön…

Koulussa, korkeakoulussa, yliopistossa, radiossa, internetissä ja televisiossa, kirkoissa ja seminaareissa, sairaaloissa, sanomalehdissä, … Kaiken omistavat samat ihmiset, jotka kertovat meille sen, mitä haluavat meidän uskovan, ja jotka salaavat kaiken muun.

He valehtelevat jopa uskostanne.

Tämä koskee myös uskontoa, sillä esimerkiksi opin tempauksesta ja uskonnollisen velvollisuuden tukea Israelin valtiota sanelivat koko kristinuskolle Rothschildit, pankkiiridynastia. Katso tämä erittäin paljastava elokuva siitä, kuka on Israelin valtion takana, ja lue tämä silmiä avaava tutkimus tempauksesta.

Ne ovat myös pankkiirit ja elitistit, jotka sanelevat LGBTQA+- ja transsukupuolisuushulluuden. He sanelevat säämanipulaation ja geotekniikan ja maatalouden tuhoamisen maailmanlaajuisesti, jotta kaikki pakotetaan syömään heidän GMO-ötököitään. Ja lista jatkuu ja jatkuu…

Käytännöllisesti katsoen jokainen ihmisen olemassaolon osa-alue maapallolla on elitistien sanelemaa.

Todisteeksi katsokaa elokuva MONOPOLY.

Uraauurtava elokuvamme “MONOPOLI – KUKA OMISTAA MAAILMAN” näyttää valkokankaalla todisteet siitä, kuka omistaa kirjaimellisesti jokaisen suuryrityksen jokaisella yksittäisellä alalla, olipa kyse sitten maataloudesta, teknologiasta, koulutuksesta, ruoasta, vaatteista, matkustamisesta, kuljetuksesta, terveydenhuollosta jne. Kaksi yhtiötä omistaa jokaisen ihmisen olemassaolon osa-alueen, ja koska toinen niistä omistaa enemmistön toisen osakkeista, kyse on yhdestä ainoasta yhtiöstä, joka käytännössä omistaa koko maailman. Tämä antaa niille valtuudet sanella sekä politiikkaa että kertomuksia ihmisyhteiskunnan jokaisesta osa-alueesta kaikkialla maailmassa.

Tämä elokuva on ehdottomasti näytettävä jokaiselle ihmiselle maapallolla. Jos olette jo nähneet sen, levittäkää se uudelleen, koska 80 prosenttia ihmiskunnasta on edelleen sokea ja tietämätön.

Jaa tämä totuus

Jaa tämä viesti kaikilla sosiaalisen median alustoilla siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostin eteenpäin muille. https://stopworldcontrol.com/dictators.

Jaa tämä viesti osoitteessa X

Auta meitä jälleenrakentamisessa

Meitä ei hallitse kukaan, vaan olemme riippuvaisia lahjoituksista ihmisiltä, jotka seisovat kanssamme globalistisia tyranneja vastaan. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *