Estääkö tämä YK:n ja WHO:n pahat suunnitelmat?

Maailma on tyrmistynyt Maailman terveysjärjestön ja Yhdistyneiden Kansakuntien suunnitelmasta normalisoida pedofilia peruskoulutuksen avulla. Yhdysvaltain kongressiedustaja ottaa rohkeasti kantaa asiaa vastaan, johtavat sanomalehdet varoittavat yleisöä, tunnetut lääkärit ottavat kantaa ja kansainväliset järjestöt nousevat esiin.

Julkaisimme 6. toukokuuta 2023 tuhoisan todistusaineiston, joka osoittaa WHO:n ja YK:n agendan pedofilian edistämiseksi päiväkodeissa ja peruskouluissa. Samaan aikaan Kansainvälinen lakimieskomitea (ICJ) ja UNAIDS vaativat aikuisten ja lasten välisen s*xin dekriminalisointia.

WHO:n ja YK:n ohjeiden mukaan pienten lasten on opeteltava itsetyydytystä, seksuaalitekniikoita ja saatava seksikumppaneita.


WHO valitsi Rutgers-säätiön toteuttamaan tätä ohjelmaa 27 maassa. Opettajille suunnatussa koulutusoppaassa Rutgers sanoo, että tämän seksuaalikasvatuksen tarkoituksena on “antaa lapsille ideoita, jotta he aloittaisivat s*xin aikaisemmin”. Rutgers-säätiöllä on pitkä historia yrityksistä laillistaa pedofilia. He ovat tehneet paljon yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka omistavat suuria lapsipornografian kokoelmia, ja niitä tukevat nämä organisaatiot.

WHO:n ja Rutgersin, joka on merkittävä pedofilian edistäjä, läheinen kumppanuus maailmanlaajuisen seksuaalikasvatuksen toteuttamisessa osoittaa, että kyseessä on ilmeinen yritys normalisoida pedofilia peruskoulutuksen avulla.

Yhdysvaltain kongressiedustaja
ottaa rohkeasti kantaa

Todisteellisen raporttimme julkaisemisen jälkeen Yhdysvaltojen ensimmäinen poliittinen johtaja on ottanut rohkeasti kantaa tätä ohjelmaa vastaan. Toukokuun 17. päivänä 2023 Yhdysvaltain kongressiedustaja Anna Paulina Luna pitää lehdistötilaisuuden vastustaakseen Bidenin suunnitelmaa, jonka mukaan Yhdysvallat noudattaisi WHO:n ohjeita pienten lasten seksualisoimiseksi.

Tämä on kriittinen tapahtuma, joka voi olla alku reaktioketjulle, jolla suojellaan Yhdysvaltoja tältä äärimmäiseltä pedofilia-agendalta.


Annamme tunnustusta Anna Paulina Lunan rohkeudelle ja toivomme, että hänen esimerkkinsä innostaa muita poliittisia johtajia maailmanlaajuisesti vastustamaan tätä räikeää agendaa, jolla lasten seksuaalinen hyväksikäyttö normalisoidaan.

Johtavat sanomalehdet hälyttävät
Britannian yleisön

Muutama päivä raporttimme julkaisemisen jälkeen kaksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurinta sanomalehteä on julkaissut artikkeleita, joissa varoitetaan yleisöä WHO:n suunnitelmasta seksualisoida pieniä lapsia. Toinen näistä uutislehdistä on The Telegraph, joka sai “Vuoden uutissivusto” -palkinnon Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Toinen on Daily Mail. Niissä mainitaan, kuinka Walesin opetusviranomaiset vaativat WHO:ta perumaan nämä oppaat. Asiasta puhui myös Yhdistyneen kuningaskunnan Column News, joka on sensuroimattoman uutisraportoinnin eturivin foorumi. Australiassa The Spectator kiinnitti aiheeseen huomiota, ja ruotsalainen NewsVoice pyysi lupaa kääntää koko raportti ruotsiksi.

Myös PreventGenocide2030.org julkaisi raporttimme. Kyseessä on aloite, jolla painostetaan hallituksia peruuttamaan jäsenyytensä Maailman terveysjärjestössä.

Myös World Alliance for Health, joka yrittää korvata WHO:n rakentamalla paremman foorumin maailmanlaajuiselle terveydenhuollolle, alkoi tuoda tätä aihetta esiin Twitterissä.

Uskon, että tällä on syvällinen vaikutus maailmamme tulevaisuuteen, koska se paljastaa WHO:n ja YK:n todellisen luonteen. Kuten useimmat meistä tietävät, nämä ovat yksityisiä organisaatioita, joita johtavat rikolliset oligarkit, jotka käyttävät niitä asettaakseen ihmiskunnalle tukahduttavan tyrannian ja rikastuttaakseen samalla itseään.

Bill Gates on yksi WHO:n takana olevista ihmisistä, mies, jolla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta ja joka sanelee terveyspolitiikkaa koko maailmalle. Kuvitelkaa tämä: mies, jolla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä taustaa, kertoo kaikille lääketieteen ammattilaisille, mitä he voivat tehdä ja mitä eivät voi tehdä. Tämän hulluus on käsittämätöntä…

Ne riippuvat
yleisön tietämättömyydestä

WHO:n ja YK:n tarkoituksena on tyrannian määrääminen koko ihmiskunnalle “turvallisuuden” ja “planeetan pelastamisen” varjolla. Heidän toimintansa nimi on Agenda 2030, jossa on niin sanottuja kestävyystavoitteita, joilla pyritään muuttamaan kaikki ihmiselämän osa-alueet maapallolla.

Useimmat näistä tavoitteista palvelevat oligarkkien etuja samalla kun ne köyhdyttävät ihmiskuntaa.


Maailman talousfoorumi on tiivistänyt heidän agendansa perimmäisen tavoitteen: “Vuoteen 2030 mennessä et omista mitään, sinulla ei ole yksityisyyttä ja olet onnellinen.” Tavoitteena on siirtää kaikki omistusoikeus eliitille ja tehdä jokaisesta ihmisestä köyhä talonpoika, joka vuokraa jopa vaatteensa, autonsa ja työkalunsa näiltä yliherroilta. Kaikki tämä “planeetan pelastamiseksi ilmastonmuutokselta”.

Tämä operaatio nojaa yhteen ainoaan asiaan: ihmiskunnan sokeaan uskoon, että tämä on meidän parhaaksemme.


Kun YK:n, WHO:n, WEF:n, EU:n ja muiden globalististen tahojen todellinen luonne paljastuu riittävän laajasti, heidän suunnitelmansa epäonnistuvat. Siksi raporttimme on avainasemassa estettäessä heidän maailmanlaajuista tyranniaa koskevaa agendaansa. Siksi toistan vetoomukseni kaikille, jotka lukevat tämän, etteivät he seisoisi sivussa, vaan levittäisivät tätä raporttia. Se on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi ja hollanniksi. Eri kielet löytyvät kotisivuiltamme: StopWorldControl.com

Lähettäkää eri kieliversiot kaikille kontakteillenne näillä alueilla. Ja julkaise se edelleen Truth Socialissa, Telegramissa, Gabissa, Gettrissä, Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä jne.

Lähetä se myös paikallisille poliitikoille, koulujen henkilökunnalle, paikallisille lainvalvontaviranomaisille, paikallisille uutismedioille, sairaaloille ja muille. Tämä on kriittistä, koska he ovat näiden rikollisten eliittien tietämättömiä kätyreitä, jotka toteuttavat kyseenalaistamatta jokaista rikollista käskyä. Mitä enemmän ihmiset koulutuksessa, terveydenhuollossa, lainvalvonnassa, tiedotusvälineissä ja politiikassa ymmärtävät, mistä YK:ssa ja WHO:ssa todella on kyse, sitä enemmän he kieltäytyvät toteuttamasta heidän tuhoisia suunnitelmiaan.

Jos haluamme estää WHO:n ja YK:n ilkeän agendan, on välttämätöntä, että paljastamme ihmiskunnalle, kuinka pahoja ne ovat. Heidän naamionsa on riisuttava.

Tehkää siis kaikkenne, jotta voitte jatkaa tämän raportin lähettämistä maailmalle. Olkaa rohkeita ja tehkää jotain. Jos olette toimittaja, uskaltakaa puhua totuutta. Älkää olko julmien rikollisten palvelija, vaan puolustakaa tämän maailman lapsia ja koko ihmiskuntaa.

Yhdessä voimme rakentaa paremman maailman!

David Sorensen
StopWorldControl.com

PS: email regulations prevent us from adding all references in this email. Too many links in an email cause it to be labeled as spam, which results in the email being sent to junk. All references for the information below are however present in the .
Arrow
Go to the report
Jaa tämä! Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin.
https://stopworldcontrol.com/reportexplodes
Auttakaa meitä
suojelemaan lapsia

Maailman rikkaimmat ihmiset ajavat pedofilian normalisoimista. Voimme silti voittaa heidät, jos seisomme yhdessä ja tuemme ihmiskuntaa varoittavia toimia. Pyydämme teitä tekemään anteliaan lahjoituksen tänään, jotta voimme tuoda totuuden maailmanlaajuisesti. Kiitos!

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *