Janet Ossebaard on kadonnut ja mahdollisesti tehnyt itsemurhan…

Janet Ossebaard, yksi maailmankuulun dokumenttisarjan “The Fall of the Cabal” luojista, on ollut kateissa useita viikkoja ilmoitettuaan aikovansa lopettaa elämänsä.

Syvällä surulla joudumme ilmoittamaan teille, että hyvä ystävämme Janet Ossebaard on ollut kateissa useita viikkoja. Kerron tämän Cyntha Koeterin suostumuksella, jonka kanssa olemme läheisessä yhteydessä. Janet ei ole voinut hyvin jo jonkin aikaa, ja hän lähti muutama viikko sitten viestin kanssa, että hän aikoi riistää itseltään hengen.

Mielestämme Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter ovat antaneet yhden suurimmista panoksistaan Suuren heräämisen aikaansaamiseksi tuottamalla uraauurtavan dokumenttisarjan THE FALL OF THE CABAL. Tässä erittäin paljastavassa dokumenttisarjassa he paljastavat saatanallisen eliitin, joka vetää kaikkien hallitusten ja suuryritysten naruista kulissien takana. He tekevät tämän ennenkuulumattomalla selkeydellä, tarkkuudella ja syvyydellä.

He saivat vuonna 2017 inspiraationsa Q-nimisestä sotilasoperaatiosta, joka kutsui ihmisiä maailmanlaajuisesti tutkimaan ja paljastamaan näiden eliittien äärimmäiset rikokset. Katso tämä lyhyt video, joka tiivistää, mitä Q edustaa.

Ihmiskunnan silmien avaaminen

Janet ja Cyntha ottivat ohjeen paljastaa eliitti ja herättää ihmiskunta hyvin vakavasti ja tuottivat kymmeniä lyhyitä dokumentteja. Janet on palkittu toimittaja ja kielitieteilijä ja Cyntha entinen poliisi. Heillä oli siis paljon kokemusta perusteellisista tutkimuksista. Voimakas dokumenttisarja The Fall of the Cabal selittää, miten kaikki maailmassamme on petosta ja miten meitä kaikkia valehtelee äärimmäisen rikas ja hyvin saatanallinen ihmisryhmä, joka hienovaraisesti manipuloi ihmiskuntaa.

Tämä on aina torjuttu salaliittoteoriana, mutta nämä kaksi naista esittivät tuhansia todisteita – kiistämättömiä, todennettavissa olevia ja äärimmäisen huolellisesti dokumentoituja.

Heidän tarkoituksenaan oli herättää ihmiskunta, jotta tämä pahuus paljastuisi ennennäkemättömällä tavalla ja ihmiskunta yhdistäisi kätensä rakentaakseen yhdessä paremman maailman ilman näitä pahoja eliittejä. Heidän dokumenttejaan katsoivat maailmanlaajuisesti miljoonat ihmiset YouTubessa, kunnes ne sensuroitiin. He siirtyivät Bitchuteen ja Telegramiin, jossa he jatkoivat tehtäväänsä.

Emotionaalinen uupumus

Valitettavasti Janet oli kärsinyt emotionaalisesta uupumuksesta, ja viime kuukausina kaikki oli käynyt hänelle liian raskaaksi. Varsinkin jälleen yhden pakkomuuton jälkeen hän ajautui syöksykierteeseen.

Kaksi viikkoa sitten hän lähti ilman rahaa, ilman omaisuutta ja ilman koiraansa ja sanoi päättävänsä elämänsä. Kukaan ei ole kuullut hänestä sen jälkeen.

Yritämme tukea Cyntha Koeteria parhaamme mukaan. Jos Janet on vielä elossa, rukoilemme, että hän löytää rauhan ja toivon ja tietää, että maailmassa on miljoonia kanssasotureita, jotka rakastavat häntä ja ovat valmiita tukemaan häntä. Jos hän on poistunut maan päältä, tiedämme, että hän on Jeesuksen ja enkelien iloisessa syleilyssä, jossa hän saa nauttia ponnistelujensa palkkiosta.

Levittäkää myös edelleen historiallisia ja uraauurtavia dokumentteja Cabalin kaatumisesta kaikkialle, minne voitte.

Jatkamme Janetin taistelua ja tiedämme, että voitto on varma. Myös Cyntha Koeter jatkaa urheasti. Muistakaa seurata häntä Telegramissa.

⚠️ HUOMIO: Kiertää huhu, jonka mukaan Cabal olisi tappanut Janet Ossebaardin, mikä on väärin. On myös huhu, että Q olisi vienyt hänet turvaan, mikä ei myöskään pidä paikkaansa. Kolmanneksi, tähän päivään mennessä hänen ruumistaan ei ole löydetty, joten ei ole selvää, onko hän kuollut vai ei. Pyydämme teitä pidättäytymään väärien huhujen levittämisestä. Pyydämme vain rukouksia ja tukea ja toivomme, että hän saattaa vielä palata elossa.

Jos voitte tehdä taloudellisen lahjoituksen auttaaksenne Cynthaa tänä vaikeana aikana, tehkää se anteliaasti. Heillä on aina ollut taloudellisia vaikeuksia sensuroinnin jälkeen, mikä on lisännyt jatkuvaa painetta. Olisi mukavaa, jos voisimme antaa Cynthalle suuren siunauksen.

.

TUE CYNTHA KOETERIA!

Edit: 24.12.2023 https://www.bitchute.com/video/k3XL7vEXlJJ5/

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *