He yrittävät tuhota meidät

Meidät on jo toisen kerran kahden vuoden sisällä poistettu julkisuudesta, kun aggressiivisesti yritetään tuhota maailmanlaajuinen vaikutusvaltamme.

Rakkaat ystävät,

oltuani hiljaa kaksi kuukautta voin vihdoin puhua sinulle taas. Monet ovat lähettäneet minulle huolestuneita sähköpostiviestejä ja kysyneet, olenko kunnossa. Kiitän teitä välittämisestä. Olen edelleen elossa, vaikka toivuinkin kaksi kuukautta sitten tapahtuneesta vakavasta terveydentilan romahduksesta. Kolmen vuoden intensiivisen sodankäynnin jälkeen maailman tyrannian vastaisen taistelun eturintamassa kehoni tarvitsee parantumista.

Se ei kuitenkaan ole syy kuukausia kestäneeseen äkilliseen hiljaisuuteen. Se, mikä aiheutti tuon pimennyksen, on se, että meidät on sensuroitu jälleen, toisen kerran kahden vuoden sisällä. Koko sähköpostialustamme, jossa on satoja sähköpostiviestejä, joita lähetetään sadoille tuhansille ihmisille joka päivä – miljoonille joka kuukausi – poistettiin käytöstä. Ilman minkäänlaista varoitusta. Vain sensuroitiin.

Tämä osoittaa, miten rikollinen eliitti pelkää totuutta, jonka näytämme ihmiskunnalle.

Katsokaa kaikkia niitä lukemattomia tiedotusvälineitä, joita ei hiljennetä. Jopa valtava määrä vaihtoehtoisia tiedotusvälineitä, joita ei vastusteta. Katsokaa sitten StopWorldControl.com-sivustoa, jonka sähköpostit sensuroitiin KAKSI kertaa kahden vuoden aikana.

Tämä kertoo jotakin raportointimme tärkeydestä… ja se paljastaa jotakin valvotusta oppositiosta, joka saa koko ajan suuria alustoja, kaikkialla.

Kuolisin mieluummin…

Viime kuukausina olemme etsineet parempaa järjestelmää sähköpostiemme lähettämiseen seitsemällä kielellä maailmalle… ja löysimme sen. Järjestelmän perusti erikoisjoukkojen veteraani ja todellinen patriootti, joka sanoi minulle: “Mieluummin kuolen kuin sensuroin teidät!”.

Sota totuutta vastaan jatkuu, mutta me emme peräänny emmekä kumarru, vaan jatkamme rikollisen eliitin lyömistä palavalla totuudella, joka murtaa läpi vankeuden muurit, jotka yrittävät lukita koko ihmiskunnan.

Ymmärrämme, mikä on vaakalaudalla.

Se on paljon pahempaa kuin mikään, mitä luulemme tietävämme, enkä vitsaile. Pandemia, joka tappoi satoja miljoonia ihmisiä (bioaseiden, lukitusten, lääketieteellisen tyrannian, injektioiden, itsemurhien jne. kautta) on vain heidän ensimmäinen siirtonsa ihmiskuntaa vastaan.

Pandemia oli “lievä” testi.

Viime kuukausien aikana maailmaa polttivat lukemattomat maastopalot, maanjäristykset, tulvat, tornadot, jotka kaikki on käynnistetty erittäin kehittyneillä sääsodankäynnin järjestelmillä, joita on kehitetty yli 70 vuotta. Todisteet tästä paljastetaan tulevissa dokumenttielokuvissa ja raporteissa.

Tätä käytetään tekosyyn luomiseen ilmastonmuutokselle, joka puolestaan on tekosyy kaikelle äärimmäiselle tyrannialle, jota maailmaan kohdistetaan, kuten 15 minuutin kaupungeille, ajatustemme ja tunteidemme tallentamiselle, kaiken tekemisemme seuraamiselle, lihan syönnin kieltämiselle ja sen sijaan hyönteisten syönnin pakottamiselle, auringonvalon sulkemiselle, taivaiden ruiskuttamiselle kemikaaleilla, ilmaston sulkemiselle, yksityisomistajuuden poistamiselle, jatkuvien ruiskutusten pakottamiselle, rokotteiden laittamiselle kaikkiin tuotteisiin, digitaalisille henkilöllisyystodistuksille, joilla kontrolloidaan kaikkia, ja niin edelleen.

On olemassa pitkä lista uskomattomasta hulluudesta, joka on langetettu maailmaamme “ilmastonmuutoksen” varjolla.

Koskaan maailman historiassa ei ole ollut tällaista hyökkäystä koko ihmiskuntaa vastaan. Kyse ei ole vain yhdestä tyrannista, joka taistelee muita kansoja vastaan. Kyseessä on käytännössä koko maailman kaikkien hallitusten yhteinen ponnistus, jotka tekevät yhteistyötä tässä maailmanlaajuisessa suunnitelmassa alistaa koko ihmiskunta sellaiseen orjuusjärjestelmään, jota yksikään tervejärkinen ihminen ei voisi kuvitella edes pahimmissa painajaisissaan.

Tämä on kirjaimellisesti pahuuden äärimmäinen hyökkäys maailmaamme.

Entinen eliittipankkiiri Ronald Bernard, joka työskenteli näiden saatanallisten eliittien korkeimmalla tasolla, sanoo, että he puhuivat aina vuodesta 2028. Tämä oli heidän määräaikansa: 2028. Tuohon vuoteen mennessä he halusivat hävittää 90 prosenttia ihmiskunnasta ja alistaa valitut eloonjääneet demoniseen järjestelmään, josta ei olisi pakotietä – koskaan.

Tämä ei ole vitsi, tämä on järkyttävää todellisuutta pahuudesta, jolla on vaarallinen agenda tulla tämän maailman ainoaksi hallitsijaksi.

Jos koskaan on ollut aika, jolloin meidän on noustava seisomaan, avattava silmämme ja tehtävä, mitä se vaatii, niin se on tänään.

Emme voi pysyä tietämättöminä, hiljaisina, pelokkaina tai laiskoina. Tämä on aika, jolloin tämän maailman hyvien ihmisten on tultava sankareiksi.

Voimme puolustaa maailmaamme, voimme repiä alas heidän valheensa, voimme murtaa auki paremman tulevaisuuden, voimme karkottaa helvetin…., mutta meidän on tehtävä se. Tehkää se vain.

Siksi jatkan taistelua.

Viimeiset puolitoista vuotta olen työskennellyt voimakkaimman koskaan tekemäni elokuvan parissa, josta tulee massiivinen totuuspommi, joka herättää satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti, kymmenillä kielillä. Tämä elokuva julkaistaan pian.

Älä anna heidän vetää meitä alas

Hyökkäys meitä vastaan on ollut tuhoisa, ja menetimme suurimman osan rahoituksesta, jotta voimme jatkaa kriittistä tehtäväämme pelastaaksemme maailmamme äärimmäiseltä tyrannialta. Jos arvostat StopWorldControl.comin työtä, auta meitä palauttamaan se, mitä olemme menettäneet tämän ilkeän hyökkäyksen vuoksi.

He todella yrittävät tuhota meidät.

Ja oli erityisen pahaenteistä nähdä, miten he sensuroivat meitä juuri silloin, kun minulla oli vaarallinen terveydellinen romahdus, joka vei minut ensiapuun ja rampautti minut viime kuukausiksi. Mutta nykyisestä heikkoudestani huolimatta en anna periksi. Olen asiantuntevan asiantuntijan avulla rakentanut sähköpostijärjestelmämme uudelleen eri alustalle, jotta voimme jälleen tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä viesteillämme.

Pyydän kaikkia, jotka seisovat rinnallamme, auttamaan meitä jatkamaan työtämme maailmanlaajuisesti. Tarvitsemme tukeanne tänään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Älkää antako eliitin viedä meitä alas. Tukekaa meitä tänään.

Käytä tätä linkkiä auttaaksesi meitä:

Kiitos paljon!

David Sorensen
StopWorldControl.com

AUTA MEITÄ SELVIÄMÄÄN HYÖKKÖYKSESTÄ

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *