Jos emme nouse ylös, menetämme kaiken, mikä on meille rakasta.

Elämme ihmiskunnan historian kriittisintä aikaa. Rikkaiden tyrannien maailmanlaajuinen rikollisverkosto on vuosisatojen ajan suunnitellut tätä hetkeä, jolloin he haluavat tulla koko ihmiskunnan ehdottomiksi hallitsijoiksi.

Nämä rahoitusyksiköt ovat hallinneet maailmaa enimmäkseen kulissien takana, sillä ne omistavat kaikki pankit, kullan, hopean, öljyn, energian, teknologian, tiedotusvälineet ja käyttävät valtaansa hallituksiin vaikuttamiseen.

Mutta ne eivät ole tyytyväisiä. Ne haluavat poistaa kirjaimellisesti kaikki oikeudet, vapaudet ja omaisuuden kaikilta maailman ihmisiltä.

Pohjimmiltaan heidän suunnitelmansa tiivistyy tähän: tehdä maapallosta yksi valtava vankila, jossa kenelläkään ei ole ääntä, identiteettiä tai oikeutta ja jossa kaikki resurssit ovat näiden eliittien käsissä. Tämä on kirjaimellisesti heidän agendansa, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti heidän omissa kirjoissaan, verkkosivustoillaan, videoissaan ja raporteissaan.

Jos emme nouse ylös, he varastavat kaiken meille rakkaan.

Miljoonat kuolevat jo nyt pakollisiin injektioihin, jotka ovat osa suurinta väestökatoohjelmaa, joka on koskaan käynnistetty ihmiskuntaa vastaan. Heidän julkisesti ilmoittamansa tavoite on vähentää ihmiskunta 500 miljoonaan ihmiseen.

Perustin StopWorldControl.com-sivuston varoittaakseni ihmiskuntaa siitä, mikä meitä kaikkia uhkaa. Teen yhteistyötä maailman johtavien tiedemiesten, lääkäreiden, lakimiesten ja toimittajien kanssa hälyttääkseni maailmaa.

Tavoitteeni on koota miljoonien rohkeiden, rehellisten ja välittävien ihmisten armeija ympäri maailmaa, jotka seisovat yhdessä ja sanovat “EI!” näille rikollisille.

Päävihollisemme on valtavirran media, jota eliitti käyttää aivopesemään melkein koko maailman väestön, jotta kaikki suostuisivat sokeasti ja kyseenalaistamatta heidän agendaansa.

Todellinen vastaus tähän kaikkeen on näyttää ihmisille, mitä on tekeillä. Kun ihmiskunta herää ja näkee suunnitelman, se tulee vastustamaan. Sitten peli on ohi eliitille.

Valheet tuhoavat ihmiset. Totuus pelastaa ihmiset.

Meidän päätehtävämme on levittää totuutta kaikin mahdollisin keinoin. Totuus poistaa ihmiskunnalta silmälapun. Se on suuri haaste, koska vastustajillamme on biljoonia dollareita, joita he strategisesti sijoittavat hallitakseen ihmiskunnan mieliä.

Pyyntöni kaikille, jotka lukevat tämän, on: älkää antako heidän onnistua. Älkää antako heidän varastaa kaikkia vapauksia, oikeuksia, omaisuutta ja jopa tämän maailman ihmisten identiteettiä.

Meidän on noustava ylös. Meidän on loistettava totuuden valoa. Meidän on aika olla sankareita, jotka eivät anna näiden rikollisten saada tahtoaan läpi.

Jos välität maailmasta, ihmiskunnasta, itsestäsi ja rakkaistasi, ryhdy StopWorldControlin voimakkaaksi tukijaksi. En voi tehdä tätä yksin. Mutta yhdessä voimme luoda maailmanlaajuisen foorumin totuuden ja toivon äänelle.

Voimme herättää ihmiskunnan, ja estää tämän pahan agendan.

Tee tänään antelias lahjoitus 250, 500, 1000 tai enemmän USD. Jos se on mahdotonta, tee mitä voit. Jos me kaikki teemme sen, mitä tarvitaan, näemme maailman vapautuvan näistä rikollisista.

He ovat pieni ryhmä, me olemme suuri enemmistö.

Mutta 99 prosentin on noustava voimalla! Tehkää sitä, mitä ette ole tehneet ennen, aikana, jota emme ole nähneet ennen. Älkää pidättelkö, vaan olkaa sankari, joka tekee jotain, mikä auttaa murtamaan heidän otteensa ihmiskunnasta.

If the button doesn’t work, then copy the url and paste it in your internet browser: https://www.stopworldcontrol.com/defend
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *